Neler Yeni

600 TL ayakkabı önerisi spor

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,722
İsim
Taha yücel
600tl bütçeye spor ayakkabı öneri yaparmısınız orijinal olursa çok iyi olur 41 numara

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,722
İsim
Taha yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Güzel görünüyor sen beğendiysen neden olmasın. Koşmayı seviyorsan rahat olacaktır ama günlük ve kışlık ayakkabın yoksa sürekli bunu giymemelisin. Çabuk yıpranır . Sadece spor yapacağın zaman giyersen ömrü uzar.

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,722
İsim
Taha yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güzel görünüyor sen beğendiysen neden olmasın. Koşmayı seviyorsan rahat olacaktır ama günlük ve kışlık ayakkabın yoksa sürekli bunu giymemelisin. Çabuk yıpranır . Sadece spor yapacağın zaman giyersen ömrü uzar.
kışlık ayakkabım var günlük giydiğin ayakkabıda var oda spor ayakkabı ama rahat oluyor bunu almayı düşünüyorum yapıcağım kombine göre çok fazla beyaz ayakkabım var

bide bunu almayı düşünüyorum https://www.zara.com/tr/tr/sade-yüksek-bi̇lekli̇-spor-ayakkabi-p12131820.html?v1=140443371

deneme fırsatım olmuştu çok güzel di

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Tamamen kişisel tercihe kalmış beğendiysen neden olmasın. Ürüne zarar vermediğin sürece beğenmezsen iade ya da değişim de yapabilirsin. Dediğim gibi kendi orjinal sitelerinden alırsan hiç bir sorun yaşamazsın. Skechersların Memory foam tabanlıklı olanları çok rahat. Kesinlikle bu markaya da bakın.

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak

Ben geçenlerde bunu aldım baya hoşuma da gitti tabanı vs acayip yumuşak ve çok rahat.​

Tabanında SoftFoam+ diye bir şey yapmışlar acayip yumuşak ve rahat bir kullanım sağlıyor.
  • SoftFoam+: PUMA'nın her adımda yumuşak yastıklama sağlayan, giyer giymez uzun süreli konfor sunan çorap astarı.

SMASH VULCANISED V3​

ADİDAS RUNFALCON
Bu da koşu ve yürüyüş ayakkabısı gündelik de giyilebilir,bu da çok rahat bir ayakkabı ayağında hissetmezsin bile.
https://www.adidas.com.tr/tr/runfalcon-ayakkabi/F36199.html

Üstteki Adidas koşu ayakkabısına alternatif olarak​

Puma Flyer Runner Mesh

Ve son olarak eklemek istiyorum
PUMA RS-X VE PUMA X-RAY Modellerini de tavsiye ederim biraz yüksek taban seviyorsan gayet güzel modelleri var ama fiyatları biraz pahalı siteleri vs araştırıp uygun bulabilmek lazım.

Top Bottom