Arama sonuçları: *

1. RevivâL

LETGO'DA LAPTOP SATTIĞIM ADAM İADE İSTİYOR NE YAPMALIYIM?

Hiçbir sıkıntı çıkmaz hocam kasma kendini. Sen zorla satmadın sonuçta
  2. RevivâL

Sakal - Bıyık traş makinesi önerisi verebilecekler konuya

brom kaliteli makine bulursan beni de etiketler misin
  3. RevivâL

Akakçe Trendyol ve Hepsiburada sitelerini göstermiyor .

bir hata olmuş olabilir bir kaç gün daha böyle olursa akakçe bitmiş demektir
  4. RevivâL

Valorant VP alacağım var mı indirim ?

kabasakalda sponsorlu youtuberlerin nickini girince %5 indirim veriyor bir de nays 100tl ye kadar cashback veriyor ama naysın koşullarını bilmiyorum
  5. RevivâL

Erkek arkadaşa hediye öenrisi

sajghdfhkjsaghjdfas hiç güleceğim yoktu
  6. RevivâL

Abdullah Hacıgül'den yarına manyak indirimler geliyor ! 🔥

sultanım numpadsiz klavye var mıdır acaba?
  7. RevivâL

Fiyatına Göre İyi Supplement Paketleri Önerisi

sonunda anladın brom rica ederiz sana da kolay gelsin
  8. RevivâL

eğer hiç programın yoksa kafdanda bir planda yoksa bilgi edinmek amaçlı güray hocamı izleyebilirsn ya da ege fitness gabe deutsch gibi insanları izleyerek hangi kaslar nasıl çalıştırılır detaylı öğrenip kendine bir plan yapabilirsin şahsen ben gabe izleyerek çok şey öğrendim tavsiye de ederim...
  9. RevivâL

haftada 3 gün gidiyorsan pazartesi çarşamba ve cuma daha iyi olucaktır 2 gün üst üste aynı kas gurubu çalıştırmak çok mantıksız kasların büyümesi için hasar gören kısmın onarılması lazım bu da dinlneme ile olur bilginize.
  10. RevivâL

haftada kaç gün spor yapıyorsun ve kardiyo yaparkenki amacın ne tam olarak
  11. RevivâL

brom bu arada sana bi tavsiye vereyim eğer günlük hayatında çok fazla kafein tüketen biriylsen pre alırken 1 yerine 2 ölçek alman lazım bünyen alışık olduğu için 1 ölçek alman bir şey ifade etmeyecektir porsiyon/servis hesaplarına bunu da ekle unutma dediğim günlük hayatında fazla kafein...
  12. RevivâL

dediğine göre pre alması lazım ama biraz gözünde büyütüyor gibi geldi bana sanki preden beklentisi çok yüksek gibi
  13. RevivâL

brom en başta mantığın yanlış supplament kullanmak zorunda değilsin ha günün çok yoğundur yorgunsundur o zaman bcaa ve pre alabilirsin yanına da multi ile omega tamamdır ama bunlar çok maaliyetli olur
  14. RevivâL

https://www.carrefoursa.com/banvit-posetli-butun-pilic-kg-p-30089743?utm_source=akakce&utm_medium=list&utm_campaign=standard&v=1.20.2 bu tüm tavuk
  15. RevivâL

omega3 ünde etkisi var ama senin yorgunluğunu anında alıp spora gitmek için hypelemesi falan hikaye
  16. RevivâL

ha şuan tekrar 100 kg oldum o da sporu bıraktığım için :D ben de tekrar başlamayı düşünüyorum yine de supplament veya başka bir takviye almayacağım en fazla omega 3 ve multivitamin alırım belki bir de kollajen alırım 1670709536 brom inşallah bunun bir pazarlama taktiği olduğunun farkındasındır
  17. RevivâL

brom preworkout almak zorunda değilsin bunun yerine daha ucuz alternatiflere yönelebilirsin eğer gerçekten yorgunsan 1-2 saat dinlenme seni tekrar ayakta tutar şahsen bende öyle 1670709391 17 yaşında 115 kilo ile spora başladım aynı anda bir fırında 12 saat çalışıyordum sabah 10akşam 10 şeklinde...
  18. RevivâL

brom bütçen kısıtlıysa hiç gerek yok protein tozu bcaa pre workouta paranı beslenmene harca kalanına da vitamin takviyesi al omega3 balık yağı multivitamin başlarda yeterli olacaktır bütçen genişledikçe ilk olarak sırasıyla bcaa arjanin glutamin tarzı ekleyebilirsin
Top Bottom