Siz kilo vermek için spor yapıyorsunuz, ben kas yapıp şişmek için. Aramızda fark var.ha şuan tekrar 100 kg oldum o da sporu bıraktığım için ben de tekrar başlamayı düşünüyorum yine de supplament veya başka bir takviye almayacağım en fazla omega 3 ve multivitamin alırım belki bir de kollajen alırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
brom inşallah bunun bir pazarlama taktiği olduğunun farkındasındır
Valla arkadaş doğru söylüyor şu supplement ürünlerini o kadar abarttılar ki %5,%10 anca farkettiriyor,kreatini dışında tutuyorum. Kreatin vazgeçilmezim.Siz kilo vermek için spor yapıyorsunuz, ben kas yapıp şişmek için. Aramızda fark var.
brom en başta mantığın yanlış supplament kullanmak zorunda değilsin ha günün çok yoğundur yorgunsundur o zaman bcaa ve pre alabilirsin yanına da multi ile omega tamamdır ama bunlar çok maaliyetli olurSiz kilo vermek için spor yapıyorsunuz, ben kas yapıp şişmek için. Aramızda fark var.
Hadi 2 KG tavuk göğsü 60 TL diyelim.Protein tozu gibi kullanacaksan sana 20 gün gider ek olarak BCAA desteği de sağlar.100 gram tavuk göğsü kaç TL?
Pre-workout alınabilir.brom en başta mantığın yanlış supplament kullanmak zorunda değilsin ha günün çok yoğundur yorgunsundur o zaman bcaa ve pre alabilirsin yanına da multi ile omega tamamdır ama bunlar çok maaliyetli olur
Yani 10 gün evde tavuk olsun? 16 servis yerine 10 servis.Attığın pakette 16 servis whey var yani 16 gün gidecek diyelim. 1 kg tavuk alsan her gün 100 gr bölsen günlük 28 gr protein yapar zaten en basit mantıkla.
dediğine göre pre alması lazım ama biraz gözünde büyütüyor gibi geldi bana sanki preden beklentisi çok yüksek gibiHadi 2 KG tavuk göğsü 60 TL diyelim.Protein tozu gibi kullanacaksan sana 20 gün gider ek olarak BCAA desteği de sağlar.
Pre-workout alınabilir.
Kullanıyorum ve okuldan dönünce alıp 3-4 saat spor yapabiliyorum (ufak bir salon vardı orada yapıyordum fakat oraya 1 ay bile gidemedim.dediğine göre pre alması lazım ama biraz gözünde büyütüyor gibi geldi bana sanki preden beklentisi çok yüksek gibi
3-4 saat xd tam olarak ne yapıyorsun 4 saatteKullanıyorum ve okuldan dönünce alıp 3-4 saat spor yapabiliyorum (ufak bir salon vardı orada yapıyordum fakat oraya 1 ay bile gidemedim.
Hiç kahve içmiyorum. Genelde bench press, kol, omuz, sırt ve kalça çalışıp yarım saat, 1 saat kardiyo yapıyordum.brom bu arada sana bi tavsiye vereyim eğer günlük hayatında çok fazla kafein tüketen biriylsen pre alırken 1 yerine 2 ölçek alman lazım bünyen alışık olduğu için 1 ölçek alman bir şey ifade etmeyecektir porsiyon/servis hesaplarına bunu da ekle unutma dediğim günlük hayatında fazla kafein alıyorsan geçerli
3-4 saat xd tam olarak ne yapıyorsun 4 saatte
cidden 4 saat spor yapıyorsan bcaa alman şart
haftada kaç gün spor yapıyorsun ve kardiyo yaparkenki amacın ne tam olarakHiç kahve içmiyorum. Genelde bench press, kol, omuz, sırt ve kalça çalışıp yarım saat, 1 saat kardiyo yapıyordum.