Neler Yeni

Fiyatına Göre İyi Supplement Paketleri Önerisi

ha şuan tekrar 100 kg oldum o da sporu bıraktığım için :D ben de tekrar başlamayı düşünüyorum yine de supplament veya başka bir takviye almayacağım en fazla omega 3 ve multivitamin alırım belki bir de kollajen alırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

brom inşallah bunun bir pazarlama taktiği olduğunun farkındasındır
Siz kilo vermek için spor yapıyorsunuz, ben kas yapıp şişmek için. Aramızda fark var.

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Attığın pakette 16 servis whey var yani 16 gün gidecek diyelim. 1 kg tavuk alsan her gün 100 gr bölsen günlük 28 gr protein yapar zaten en basit mantıkla.

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Siz kilo vermek için spor yapıyorsunuz, ben kas yapıp şişmek için. Aramızda fark var.
Valla arkadaş doğru söylüyor şu supplement ürünlerini o kadar abarttılar ki %5,%10 anca farkettiriyor,kreatini dışında tutuyorum. Kreatin vazgeçilmezim.

RevivâL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
S
brom en başta mantığın yanlış supplament kullanmak zorunda değilsin ha günün çok yoğundur yorgunsundur o zaman bcaa ve pre alabilirsin yanına da multi ile omega tamamdır ama bunlar çok maaliyetli olur

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
100 gram tavuk göğsü kaç TL?
Hadi 2 KG tavuk göğsü 60 TL diyelim.Protein tozu gibi kullanacaksan sana 20 gün gider ek olarak BCAA desteği de sağlar.

brom en başta mantığın yanlış supplament kullanmak zorunda değilsin ha günün çok yoğundur yorgunsundur o zaman bcaa ve pre alabilirsin yanına da multi ile omega tamamdır ama bunlar çok maaliyetli olur
Pre-workout alınabilir.

RevivâL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
S
Hadi 2 KG tavuk göğsü 60 TL diyelim.Protein tozu gibi kullanacaksan sana 20 gün gider ek olarak BCAA desteği de sağlar.

Pre-workout alınabilir.
dediğine göre pre alması lazım ama biraz gözünde büyütüyor gibi geldi bana sanki preden beklentisi çok yüksek gibi

dediğine göre pre alması lazım ama biraz gözünde büyütüyor gibi geldi bana sanki preden beklentisi çok yüksek gibi
Kullanıyorum ve okuldan dönünce alıp 3-4 saat spor yapabiliyorum (ufak bir salon vardı orada yapıyordum fakat oraya 1 ay bile gidemedim.

RevivâL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
S
brom bu arada sana bi tavsiye vereyim eğer günlük hayatında çok fazla kafein tüketen biriylsen pre alırken 1 yerine 2 ölçek alman lazım bünyen alışık olduğu için 1 ölçek alman bir şey ifade etmeyecektir porsiyon/servis hesaplarına bunu da ekle unutma dediğim günlük hayatında fazla kafein alıyorsan geçerli

Kullanıyorum ve okuldan dönünce alıp 3-4 saat spor yapabiliyorum (ufak bir salon vardı orada yapıyordum fakat oraya 1 ay bile gidemedim.
3-4 saat xd tam olarak ne yapıyorsun 4 saatte

cidden 4 saat spor yapıyorsan bcaa alman şart

brom bu arada sana bi tavsiye vereyim eğer günlük hayatında çok fazla kafein tüketen biriylsen pre alırken 1 yerine 2 ölçek alman lazım bünyen alışık olduğu için 1 ölçek alman bir şey ifade etmeyecektir porsiyon/servis hesaplarına bunu da ekle unutma dediğim günlük hayatında fazla kafein alıyorsan geçerli

3-4 saat xd tam olarak ne yapıyorsun 4 saatte

cidden 4 saat spor yapıyorsan bcaa alman şart
Hiç kahve içmiyorum. Genelde bench press, kol, omuz, sırt ve kalça çalışıp yarım saat, 1 saat kardiyo yapıyordum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,032
Üyeler
164,603
Son üye
salih0715
Top Bottom