Neler Yeni

Fiyatına Göre İyi Supplement Paketleri Önerisi

Hocam 1 yılda 33 cm kol varsa bir şeyleri demek ki fazlasıyla yanlış yapmışsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

600 TL ile gidip tavuk alsan bile daha karlı olduğunu düşünüyorum. İlla supplement alacaksan vazgeçemediğim tek supplement kreatindir fazlasıyla faydasını gördüm.
Yapamadım zaten, doğru düzgün protein alamadım, okul çok yordu falan derken gelişemedim. Şimdi ise sabahları gideceğim Allah izin verirse çünkü okul öğlen 1'de başlıyor.

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Yukarıdaki arkadaşlara katılmıyorum. Ne vitamini olursa olsun doktor kontrolsüz vitamin/takviye önerisi bana göre yanlış. Yıllarca bu sporu yapmış biri olarak söylemeliyim ki vücudun çok fazla büyümeye başladığında artık yemekle karşılayamadığın zaman whey protein ve kısmi doktor tavsiyesinde vitamine yönelebilirsin. Şimdilik sadece uyku beslenme ve spor düzenini oturtup gereğinden biraz fazla yiyip antremanlarına ilk ay alışıp ikinci aydan kademe arttırarak gitmeni öneririm.
Omega 3, D3 vitamini bunların ne kadar masum şeyler olduğunun farkındasındır umarım. Özellikle D3 nasıl olurda bir sıkıntı yaratır. Ek olarak sporcu takviyeleri konusunda doktorlara danışırsan çoğu doktor bunların ne olduğunun farkında değil.,deneyimledim ve gördüm.

Yukarıdaki arkadaşlara katılmıyorum. Ne vitamini olursa olsun doktor kontrolsüz vitamin/takviye önerisi bana göre yanlış. Yıllarca bu sporu yapmış biri olarak söylemeliyim ki vücudun çok fazla büyümeye başladığında artık yemekle karşılayamadığın zaman whey protein ve kısmi doktor tavsiyesinde vitamine yönelebilirsin. Şimdilik sadece uyku beslenme ve spor düzenini oturtup gereğinden biraz fazla yiyip antremanlarına ilk ay alışıp ikinci aydan kademe arttırarak gitmeni öneririm.
İşte yiyemiyorum ki, onu anlatmaya çalışıyorum. Ben sırf spor salonuna gitmeyi bile 1.5 yıl bekledim ve hala bekliyorum, düşün yani ne kadar iyi maddi durumum.

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Yapamadım zaten, doğru düzgün protein alamadım, okul çok yordu falan derken gelişemedim. Şimdi ise sabahları gideceğim Allah izin verirse çünkü okul öğlen 1'de başlıyor.
Düzenli bir şekilde 1 yıl sandım,kusura bakmayın.

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
826
İsim
ibrahim can
Bilimsel olarak yaklaşıyorum. Kan tahlili verdin mi? Eğer değerlerin düşük ise kullan ama düşük değilse vitaminler vücutta durmaz atılır. Boşa paran gider. Eğer 1 senedir yapıyorsan kreatin ve toz dışında önereceğim destek Magnezyum olur. Eğer ağır yükler altına giriyorsan 3 ay da bir glikozamin ve türevlerini de kullanmalısın.

Kreatin dışında diğer desteklerin saç döktüğüne yönelik bir bilimsel çalışma yok.
Hiç bir şey kullanmıyorum 6 aydır spor yapıyorum zaten

RevivâL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
S
Spora başlayacağım inşAllah. Bunun için çok pahalı olmayan supplement birleşimleri, vitamin paketlerine falan ihtiyacım var. Ucuz fakat kaliteli olsun. Aşağıda örnek bırakıyorum.
(Bunları almak istemememin sebebi cahilce bunlar olmadan gelişilmez mantığı değil. Genelde yorgun oluyorum ve protein almaya, omega 3 olmaya, kısaca çoğu besini almaya bütçem yok ve bunlarla karşılamak istiyorum.)

brom bütçen kısıtlıysa hiç gerek yok protein tozu bcaa pre workouta
paranı beslenmene harca kalanına da vitamin takviyesi al omega3 balık yağı multivitamin başlarda yeterli olacaktır bütçen genişledikçe ilk olarak sırasıyla bcaa arjanin glutamin tarzı ekleyebilirsin

brom bütçen kısıtlıysa hiç gerek yok protein tozu bcaa pre workouta
paranı beslenmene harca kalanına da vitamin takviyesi al omega3 balık yağı multivitamin başlarda yeterli olacaktır bütçen genişledikçe ilk olarak sırasıyla bcaa arjanin glutamin tarzı ekleyebilirsin
Yorgunluğumu gidermek için pre-workout almam gerekiyor. Onu geçtim, hesap yaptım, 500TL'lik set kod ile 450TL'ye geliyor. Onun dışında vitamin seti alamam, ancak bir yerden omega 3 alırım. 500-550TL olur. 450TL'ye 2-3 ay beslenebileceğimi sanmıyorum.

RevivâL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
S
Yorgunluğumu gidermek için pre-workout almam gerekiyor. Onu geçtim, hesap yaptım, 500TL'lik set kod ile 450TL'ye geliyor. Onun dışında vitamin seti alamam, ancak bir yerden omega 3 alırım. 500-550TL olur. 450TL'ye 2-3 ay beslenebileceğimi sanmıyorum.
brom preworkout almak zorunda değilsin bunun yerine daha ucuz alternatiflere yönelebilirsin eğer gerçekten yorgunsan 1-2 saat dinlenme seni tekrar ayakta tutar şahsen bende öyle

17 yaşında 115 kilo ile spora başladım aynı anda bir fırında 12 saat çalışıyordum sabah 10akşam 10 şeklinde akşam çıktıktan sonra spora giderdim o yorgunluka şuan 19 yaşındayım 85 e kadar düştüm ve hiçbir takviye almadım

ilk olarak mentalini hazırlaman lazım bu yoğun süreçte

brom preworkout almak zorunda değilsin bunun yerine daha ucuz alternatiflere yönelebilirsin eğer gerçekten yorgunsan 1-2 saat dinlenme seni tekrar ayakta tutar şahsen bende öyle
Sabahları yorgun oluyorum hep. Okuldan ise saat 20'de geliyorum. Ödev yapsam yarım saat, 2 saat dinlensem 22:30. Spor salonu çoktan kapanır. Sabah spor yapmak için omega 3 gerekiyor alttaki fotoğrafa göre.
1670709462392.png

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Kanka protein tozu alacaksın da 1 ölçeğinde 25 gr protein var diyelim 100 gr tavuğa eş değer ek olarak tavuk yediğin zaman BCAA ihtiyacın olmuyor zaten birde böyle düşün.

RevivâL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
S
ha şuan tekrar 100 kg oldum o da sporu bıraktığım için :D ben de tekrar başlamayı düşünüyorum yine de supplament veya başka bir takviye almayacağım en fazla omega 3 ve multivitamin alırım belki bir de kollajen alırım

Sabahları yorgun oluyorum hep. Okuldan ise saat 20'de geliyorum. Ödev yapsam yarım saat, 2 saat dinlensem 22:30. Spor salonu çoktan kapanır. Sabah spor yapmak için omega 3 gerekiyor alttaki fotoğrafa göre.
Alıntıyı görüntüle
brom inşallah bunun bir pazarlama taktiği olduğunun farkındasındır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,032
Üyeler
164,603
Son üye
salih0715
Top Bottom