Arama sonuçları: *

1. Riley

Öneri Spor salonu fiyatları ve önerisi hakkında

Hocam normalde MacFit derdim ama aşırı kazık. Önceden fiyatları iyiydi. Oturduğunuz Semtte araştırarak, sağa sola sorarak güzel bir salona gitmenizi tavsiye ederim.
  2. Riley

Amazondan aldığım ürün teslim edildi gözüküyor ama gelmedi ?

Muhtemelen başka bir binanın ya da sitenin güvenliğine teslim ettiler anladığım kadarıyla.
  3. Riley

Tebilon güvenilir mi?

Güvenilir diye biliyorum.
  4. Riley

Kuryenet kargomu getirmiyor.

O da doğru hocam kusura bakmayın.
  5. Riley

Kargomu getirmiyorlar o yüzden.
  6. Riley

Allah'ın belası bir firma.
  7. Riley

Yardım Sahibinden'de dolandırıldım.

Hocam bu sosyal mecrada karşındaki baban dâhi olsa güvenme. Param güvende kullansaydın keşke. Çok geçmiş olsun. Ama bence bu işi sonuna kadar götür, bütün haklarını kullan. Bu gibi kötü niyetli kişiler bir daha böyle bir şey yapmaya kalkışamasın.
  8. Riley

İtopya'yı tüketici hakem heyetine şikayet ettim

Noktalama işaretlerine dikkat edebilirsek ne yazdığın cidden anlaşılmıyor. Sen monitörü falan boşver de bir Türkçe kursuna git istersen.
  9. Riley

Bu formun moderatörleri napıyor bilmiyorum ama hiçbir işe yaramadıkları kesin. Bu arkadaş aynı tavrı Technopat Sosyal'de sergileseydi 10.Banını yemişti.
  10. Riley

Evet yazdığım ve konuştuğum dili kullanabiliyorum en azından.
  11. Riley

Ayrıca cidden bu Türkçe ile THH'ye başvurma, kaale alınmazsın.
  12. Riley

Sen ne yaşıyon aga? Millet sana yardımcı olmaya çalışıyor lavbali lavbali cevap veriyon. Raporlayın şu elemanı da biraz uzak kalsın forumdan.
  13. Riley

Sen sakin ol kral. Bu firma zamanında THH tarafından reklam yasağı yemişti. Şikayet edin, sosyal medyada hakkınızı arayın.
  14. Riley

Boşuna bekleme sonuç aleyhine çıkacak. Benzer bir olayı yaşadım ve 9 aylık beklemeden sonra sonuç aleyhime çıktı. Sen olayı yine de THH'ne taşı ve Şikayet Var gibi sitelere yaz.
Top Bottom