Neler Yeni

Yardım Sahibinden'de dolandırıldım.

umarım burada bunları yazana kadar bankayı arayıp durumu anlatmışsındır, bu tarz durumlarda banka karşı tarafın bankasında o kadarlık bir tutara tedbir koydurabiliyor yani sizin yolladığınız parayı çekemiyor veya harcayamıyor.

RoSe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Alper Baytekin
Sahibinden.com'dan XBOX Series S model bir cihaz alacaktım. Adamla konuştuk Whatsapp üzerinden. Ürünün faturası kendi adına konuştuğumuz telefonda fatura da mevcut. Ürünü Hespiburada.com üzerinden satın almış. Neyse ben de günün getirdiği yoğunluktan mıdır nedir bilmem adama ürünü gönderdim konuşma üzerine. Kargo yapacağını iletti. Zaman geçtikten sonra adamdan ses yok. Arıyorum numaramı engellemiş. Telefonda da görüşmüştük. Bankadan şüpheli işlem bildirimi oluşturdum. Bugünde nöbetçi savcıya gidip suç duyurusunda bulunacağım. Bankadan ürünü gönderirken açıklamalarına adamın ismini ve bedelin ürün için olduğunu vs. belirttim. Sizce paramı kurtarabilir miyim? Çok bir meblağ değil fakat insanın iyi niyetinin suistim
Mesaj otomatik birleştirildi:

*** suistimal edilmesi canını sıkıyor. İşi ciddiye bindirdim ve hapis cezası almasını sağlamak için gerekirse avukat bile tutacağım..
Anlamadım ben, sımdı adam ürün satıyor sen önce parayı yolluyorsun, ürünü yollamıyor adam degil mi umarım acıklama kısmına neden havale geçtiğini yazmışsındır.

TurkishAerospace

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
taha
2.el ürün satma tamamen bitti benim için arkadaş param güvende ile hoparlör satiyor ürun gidiyor 2 gün sonra iade ediyorlar ürün gelince arkadaş bakıyorki içinden ses kartıni almışlar. Hadi ispatla işin içinden cik.

Fatih534

80+ Bronze
Sahibinden.com'dan XBOX Series S model bir cihaz alacaktım. Adamla konuştuk Whatsapp üzerinden. Ürünün faturası kendi adına konuştuğumuz telefonda fatura da mevcut. Ürünü Hespiburada.com üzerinden satın almış. Neyse ben de günün getirdiği yoğunluktan mıdır nedir bilmem adama ürünü gönderdim konuşma üzerine. Kargo yapacağını iletti. Zaman geçtikten sonra adamdan ses yok. Arıyorum numaramı engellemiş. Telefonda da görüşmüştük. Bankadan şüpheli işlem bildirimi oluşturdum. Bugünde nöbetçi savcıya gidip suç duyurusunda bulunacağım. Bankadan ürünü gönderirken açıklamalarına adamın ismini ve bedelin ürün için olduğunu vs. belirttim. Sizce paramı kurtarabilir miyim? Çok bir meblağ değil fakat insanın iyi niyetinin suistim

*** suistimal edilmesi canını sıkıyor. İşi ciddiye bindirdim ve hapis cezası almasını sağlamak için gerekirse avukat bile tutacağım..
Çok Geçmiş Olsun İnş Paranızı Kultarırsınız🙏

Alioski

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Ali

reis adamın ismi soyismi varsa söyle adresini bulayım istersen gerisi sende şiddet hiçbir şeyi çözmez! bu arada

DeoNade

80+ Bronze
Dostlar selamlar, konu ile ilgili ufak bir gelişme oldu;
Polis karakolundan aradılar ve şikayetim de şüpheli şahsın ismini teyit aldılar. Sürecin hangi aşamada olduğunu sorduğumda ise görevli memurdan sürecin devam etmekte olduğu ve en kısa sürede çözüleceği bilgisini aldım. Umarım kısa zamanda çözülür ve paramı alırım..

burak9956

80+ Bronze
Dostlar selamlar, konu ile ilgili ufak bir gelişme oldu;
Polis karakolundan aradılar ve şikayetim de şüpheli şahsın ismini teyit aldılar. Sürecin hangi aşamada olduğunu sorduğumda ise görevli memurdan sürecin devam etmekte olduğu ve en kısa sürede çözüleceği bilgisini aldım. Umarım kısa zamanda çözülür ve paramı alırım..
Sevindim, umarım lehinize sonuçlanır.

kaanalpay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Kaan Alpay
İyi bari inşallah hakettiği cezayı alır

Riley

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Berke
Hocam bu sosyal mecrada karşındaki baban dâhi olsa güvenme. Param güvende kullansaydın keşke. Çok geçmiş olsun. Ama bence bu işi sonuna kadar götür, bütün haklarını kullan. Bu gibi kötü niyetli kişiler bir daha böyle bir şey yapmaya kalkışamasın.

DeoNade

80+ Bronze
Hocam bu sosyal mecrada karşındaki baban dâhi olsa güvenme. Param güvende kullansaydın keşke. Çok geçmiş olsun. Ama bence bu işi sonuna kadar götür, bütün haklarını kullan. Bu gibi kötü niyetli kişiler bir daha böyle bir şey yapmaya kalkışamasın.
Konu altında belirttiğimiz ve dostlar ile konuştuğumuz gibi sonuna kadar peşinde olacağım hocam sağ olun..

BlueLabels

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,013
İsim
Kaira Bilgic
Onun çözümü var da forumda bunu söylemek pek doğru olmaz

Top Bottom