Neler Yeni

Yardım Sahibinden'de dolandırıldım.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,754
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
@cevikyusuf da benzer bir şey yaşamıştı diye hatırlıyorum. Tecrübelerini belki burada aktarabilir size. Geçmiş olsun

Godric1461

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Godric
Para gitti onu unut, ama ufakta olsa ceza alır.Zamnında laptop için 2000₺ dolandırılmıştım , parayı alamadım ama 4 sene ceza yedirebildim.

DeoNade

80+ Bronze
Para gitti onu unut, ama ufakta olsa ceza alır.Zamnında laptop için 2000₺ dolandırılmıştım , parayı alamadım ama 4 sene ceza yedirebildim.
Hocam zaten parasını geçtim sadece yaptığının cezasını çekmesini istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@cevikyusuf da benzer bir şey yaşamıştı diye hatırlıyorum. Tecrübelerini belki burada aktarabilir size. Geçmiş olsun
Teşekkürler

Hocam benimde böyle bir şey başıma geldi.bulundugum semte ait merkez karakoluna gittim.şikayet ettim.benden wp yazışmaları, sahibinden yazışmaları,parayı attığım dekont,sahibinden ilan numarasınin çıktılarını istediler.1 hafta ya sürdü ya sürmedi dolandırıcı buldular.
Savcılıktan önce karakola gideceğim bende. Karakoldan da savcılığa gidiyormuş sanırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
RIDVAN
Hocam zaten parasını geçtim sadece yaptığının cezasını çekmesini istiyorum.

Teşekkürler

Savcılıktan önce karakola gideceğim bende. Karakoldan da savcılığa gidiyormuş sanırım
Evt kardeşim.ayrıca ümidini kesme ben paramı aldım.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,640
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Anlat da duşmeyelim 😂
Yukarıda yazdım knka

Anlat da duşmeyelim 😂
Param güvende sitesi açıp link atıyorlar oradan ödeme yapınca onların hesabına direk düşüyor param güvende olacaksa şu şekilde olmalı satıcı param güvende ilanı açacak ve bu ilanın numarasını verecek alıcı da SADECE SAHİBİNDEN UYGULAMA üzerinden ilan numarası ile işlem yapacak haricî site link vs olmayacak ancak bu şekilde gerçek param güvende oluyor

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
851
İsim
Ertuğrul
Yukarıda yazdım knka

Param güvende sitesi açıp link atıyorlar oradan ödeme yapınca onların hesabına direk düşüyor param güvende olacaksa şu şekilde olmalı satıcı param güvende ilanı açacak ve bu ilanın numarasını verecek alıcı da SADECE SAHİBİNDEN UYGULAMA üzerinden ilan numarası ile işlem yapacak haricî site link vs olmayacak ancak bu şekilde gerçek param güvende oluyor
Ha fake site muhabbeti anladım sağol knk

cevikyusuf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Çevik
Şimdi şu şekilde olayı pek anlayamadım ama

Eğer para attığınız hesabın IBAN i belli ve dekont varsa elinizde parayı alırsınız

1 yıl mahkeme ile kafanız ağrır o ayrı da

Kenza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Tunahan
Hocam konu tutardan çıktı, adamın yaptığı ile geçimini sağlayıp insanların canını yakmasının ne kadar yanlış olduğunu anlamasını istiyorum ve hapis cezası almasını istiyorum. 4.500 lira için gerekirse yalvarsın istiyorum bana
Öyle bir şey yok mahkeme kısas yeri değil ki. Maks paranı tazminatla geri ödetirler o da avukata verirsin zaten ve sürekli ertelenir mahkeme.

DeoNade

80+ Bronze
Karakoldan kanıtlarım ile suç duyurusunda başladım dostlar. İfademi alan memur 2-3 ay içerisinde çözüleceğini iletti. Ayrıca adamın beni telefondan araması da konunun daha hızlı çözülmesi konusunda önemli bir etki olduğunu iletti.

ataseven

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Burak Ataseven
üzülerek söylüyorum ki paranı geri alman çok zor, bu kişi/kişileri bulmak da öyle. çünkü kullanılan hatlar genelde afgan/suriye uyruklu kişiler adına olan (patates hat diye tabir edilen) hatlardan oluşuyor. parayı gönderdiğin banka hesabı da genelde kimliğini daha önceden kaybetmiş veya çaldırmış insanlar adına açılan hesaplardan oluyor.

Top Bottom