- Reaksiyon skoru
- 2,658
Siz ne ürünü gönderdiniz onu anlamadım.Neyse ben de günün getirdiği yoğunluktan mıdır nedir bilmem adama ürünü gönderdim konuşma üzerine. Kargo yapacağını iletti.
Siz ne ürünü gönderdiniz onu anlamadım.Neyse ben de günün getirdiği yoğunluktan mıdır nedir bilmem adama ürünü gönderdim konuşma üzerine. Kargo yapacağını iletti.
yasal süreç işleteceksen paylaşma burda belgeleri sonra kişisel verilerin sızdırılmasından davalık olmaEğer burada paylaşmamın bir sakıncası yok ise sizlerle paylaşmak isterim konuşmaları vs.
sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum ama siz bilirsiniz hocam, peşini bırakmayın sürünsün pustEğer burada paylaşmamın bir sakıncası yok ise sizlerle paylaşmak isterim konuşmaları vs.
Anladım.Hocam ürünü yazmışım yanlışlıkla para yerine, bir anda enter tuşuna basınca da konu oluşturuldu düzeltme yapamadım.
İşte hocam bir anda güvendik ettik. Onun bile bir riski var. En iyisi elden teslim.Anladım.
Bende bir satıcıyla anlaştım saat alacağım. Uygulama üzerinden alınca komisyon vs. kestiği için satıcıya normal kargoya vermesini istedim o da kabul etti. Satıcı kargo şubesine gidince beni görüntülü arayacak saati şubeye teslim ettiğini gördüğüm zaman bende parayı atacağım böyle bir anlaşma yaptık. Keşke parayı erkenden göndermeseydiniz.
Yap hocam, gerekirse git avukata misliyle para ver ama cezasını çeksin şöyleleri.Sahibinden.com'dan XBOX Series S model bir cihaz alacaktım. Adamla konuştuk Whatsapp üzerinden. Ürünün faturası kendi adına konuştuğumuz telefonda fatura da mevcut. Ürünü Hespiburada.com üzerinden satın almış. Neyse ben de günün getirdiği yoğunluktan mıdır nedir bilmem adama ürünü gönderdim konuşma üzerine. Kargo yapacağını iletti. Zaman geçtikten sonra adamdan ses yok. Arıyorum numaramı engellemiş. Telefonda da görüşmüştük. Bankadan şüpheli işlem bildirimi oluşturdum. Bugünde nöbetçi savcıya gidip suç duyurusunda bulunacağım. Bankadan ürünü gönderirken açıklamalarına adamın ismini ve bedelin ürün için olduğunu vs. belirttim. Sizce paramı kurtarabilir miyim? Çok bir meblağ değil fakat insanın iyi niyetinin suistim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
*** suistimal edilmesi canını sıkıyor. İşi ciddiye bindirdim ve hapis cezası almasını sağlamak için gerekirse avukat bile tutacağım..
Kargoyu verdikten sonra kargomu geri almak istiyorum diyip geri alır.Anladım.
Bende bir satıcıyla anlaştım saat alacağım. Uygulama üzerinden alınca komisyon vs. kestiği için satıcıya normal kargoya vermesini istedim o da kabul etti. Satıcı kargo şubesine gidince beni görüntülü arayacak saati şubeye teslim ettiğini gördüğüm zaman bende parayı atacağım böyle bir anlaşma yaptık. Keşke parayı erkenden göndermeseydiniz.
Senin yaptığının da bu arkadaşın yaptığı ile farkı yok yaniKargoyu verdikten sonra kargomu geri almak istiyorum diyip geri alır.
Öyle de yapmazsa şubeyi arar kargoyu geri şubeye getirin der geri alır.