Neler Yeni

Yardım Sahibinden'de dolandırıldım.

Golf 4 R32

80+ Silver
Neyse ben de günün getirdiği yoğunluktan mıdır nedir bilmem adama ürünü gönderdim konuşma üzerine. Kargo yapacağını iletti.
Siz ne ürünü gönderdiniz onu anlamadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Ömer Yiğit Çağlarer
Instagram
omeryigitcaglarer
Steam
RŌNIN 【 浪人 】
Discord
omeryigitcaglarer#2870
Eğer burada paylaşmamın bir sakıncası yok ise sizlerle paylaşmak isterim konuşmaları vs.
sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum ama siz bilirsiniz hocam, peşini bırakmayın sürünsün pust

Golf 4 R32

80+ Silver
Hocam ürünü yazmışım yanlışlıkla para yerine, bir anda enter tuşuna basınca da konu oluşturuldu düzeltme yapamadım.
Anladım.
Bende bir satıcıyla anlaştım saat alacağım. Uygulama üzerinden alınca komisyon vs. kestiği için satıcıya normal kargoya vermesini istedim o da kabul etti. Satıcı kargo şubesine gidince beni görüntülü arayacak saati şubeye teslim ettiğini gördüğüm zaman bende parayı atacağım böyle bir anlaşma yaptık. Keşke parayı erkenden göndermeseydiniz.

DeoNade

80+ Bronze
Anladım.
Bende bir satıcıyla anlaştım saat alacağım. Uygulama üzerinden alınca komisyon vs. kestiği için satıcıya normal kargoya vermesini istedim o da kabul etti. Satıcı kargo şubesine gidince beni görüntülü arayacak saati şubeye teslim ettiğini gördüğüm zaman bende parayı atacağım böyle bir anlaşma yaptık. Keşke parayı erkenden göndermeseydiniz.
İşte hocam bir anda güvendik ettik. Onun bile bir riski var. En iyisi elden teslim.

Bilal539

80+ Silver
Sahibinden üzerinden param güvende ile de satma sadece elden ver param güvendeyi 100TL altı ürünler için kullan. Tamamen alıcı odaklı bir sistem hiç güzel değil. Ama senin yaptığın yanlış bu devirde akrabana bile güvenmeyeceksin.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,251
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Sahibinden.com'dan XBOX Series S model bir cihaz alacaktım. Adamla konuştuk Whatsapp üzerinden. Ürünün faturası kendi adına konuştuğumuz telefonda fatura da mevcut. Ürünü Hespiburada.com üzerinden satın almış. Neyse ben de günün getirdiği yoğunluktan mıdır nedir bilmem adama ürünü gönderdim konuşma üzerine. Kargo yapacağını iletti. Zaman geçtikten sonra adamdan ses yok. Arıyorum numaramı engellemiş. Telefonda da görüşmüştük. Bankadan şüpheli işlem bildirimi oluşturdum. Bugünde nöbetçi savcıya gidip suç duyurusunda bulunacağım. Bankadan ürünü gönderirken açıklamalarına adamın ismini ve bedelin ürün için olduğunu vs. belirttim. Sizce paramı kurtarabilir miyim? Çok bir meblağ değil fakat insanın iyi niyetinin suistim
Mesaj otomatik birleştirildi:

*** suistimal edilmesi canını sıkıyor. İşi ciddiye bindirdim ve hapis cezası almasını sağlamak için gerekirse avukat bile tutacağım..
Yap hocam, gerekirse git avukata misliyle para ver ama cezasını çeksin şöyleleri.

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,147
İsim
Abdullah Aydoğdu
Peşini bırakmayın. Parasını geçecek olsanız bile yanına kar kalmasın o hıyarın. Böyle böyle geçimlerini sağlıyorlar.
Asla kimseye 5 kuruş para göndermeyin güvenerek. Adam TC'sini atmış olsa dahi 5 kuruş yollamayın.

sfa_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Safa Taş
Öncelikle geçmiş olsun sizin numaranızı engellemiş ama eğer hattını kapatmamış ise iyi bir avukat ın konuşması etkili olabilir ya da savcılık suç duyurusu kağıdını başka numaradan gönderebilirsin takipçisi olduğunu bilsin. Uzun süreç ama kısa yoldan çözümlere bakılabilir . Bankada tanıdğınız varsa ya da durumu anlatırsanız mağdur olduğunuz için kişiye kayıtlı hesaptan adresini verebilirler .

federalper

80+ Silver
Anladım.
Kargoyu verdikten sonra kargomu geri almak istiyorum diyip geri alır.
Öyle de yapmazsa şubeyi arar kargoyu geri şubeye getirin der geri alır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kargoyu verdikten sonra kargomu geri almak istiyorum diyip geri alır.
Öyle de yapmazsa şubeyi arar kargoyu geri şubeye getirin der geri alır.
Senin yaptığının da bu arkadaşın yaptığı ile farkı yok yani

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
RIDVAN
Hocam benimde böyle bir şey başıma geldi.bulundugum semte ait merkez karakoluna gittim.şikayet ettim.benden wp yazışmaları, sahibinden yazışmaları,parayı attığım dekont,sahibinden ilan numarasınin çıktılarını istediler.1 hafta ya sürdü ya sürmedi dolandırıcı buldular.

Top Bottom