Neler Yeni

Yardım Sahibinden'de dolandırıldım.

DeoNade

80+ Bronze
Az bir para da değil peşini bırakmayın farklı bir numaradan da savcılığa gidip suç duyurusunda bulunduğunuzu falan yazın yaşı küçükse kendi kedi gibi geri arayacaktır :D
Hocam telefonda görüştüm koca adam, ailesi ile filan resmi var. Görüntülü filan görüşecektik ürünü gösterecekti ben istemedim.. İşler de yoğundur bir yandan amatörce davrandım bi anda.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Sahibinden konuşması varmı hocam yanından geçmeyelim bu koca herifin. Yanından.

Alperen71

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Alperen Çetin
Hocam konu tutardan çıktı, adamın yaptığı ile geçimini sağlayıp insanların canını yakmasının ne kadar yanlış olduğunu anlamasını istiyorum ve hapis cezası almasını istiyorum. 4.500 lira için gerekirse yalvarsın istiyorum bana
Süreçten korkmayın hocam, her türlü hakkınızı alırsınız ayrıca düşündüğünüz kadar uzun sürmez süreç

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Yılma kardeşim sonuca bakma ugrassin orduspor çocuğu
Zksksksmsm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçende g29 satıyordu bı adam 3k ya ifşalıyorlar adamı Facebook'ta adam hâlâ diyorki gerçek istiyorsan 5k lık ilanlara bak ben böyle kasıyorum para tam patlamalık .d

Hasan344

80+ Gold
bu olaylardan dolayı hep param güvende ile alışveriş yaparım. keşke öyle yapsaydınız hocam.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Ppsinde çocuk(genelde bebek) ve eşi olanlardan korkun

chevalier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
helsinki
Millet cidden *****.(bahsettiğim konu sahibi değil dolandırıcı) adamı engelleyip bir şey olmadan hayatına devam edeceğini sanıyor. Ama öyle olmuyor işte. İşin sonunda ağlayıp uzlaşalım diye ulaşırlar sana. Onun dışında avukat masrafında onun üzerine kalır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Mert
böyle durumda bir daha para atarken açıklamaya fetö benden para istedi yazacaksın ondan sonra dışarda hava alamaz adam

DeoNade

80+ Bronze
Millet cidden *****.(bahsettiğim konu sahibi değil dolandırıcı) adamı engelleyip bir şey olmadan hayatına devam edeceğini sanıyor. Ama öyle olmuyor işte. İşin sonunda ağlayıp uzlaşalım diye ulaşırlar sana. Onun dışında avukat masrafında onun üzerine kalır.
Ppsinde çocuk(genelde bebek) ve eşi olanlardan korkun
bu olaylardan dolayı hep param güvende ile alışveriş yaparım. keşke öyle yapsaydınız hocam.
Yılma kardeşim sonuca bakma ugrassin orduspor çocuğu
Süreçten korkmayın hocam, her türlü hakkınızı alırsınız ayrıca düşündüğünüz kadar uzun sürmez süreç
Değerli forum üyeleri. Süreç ile ilgili bugün kartal adliyesine gideceğim. Nöbetçi vs. belki savcı vardır yada yönlendirebilecek akıl alabileceğim birisi var mı bakacağım. Konu ile ilgili destekleriniz içinde teşekkür ediyorum. Bir an basiret bağlanması ve insanları kendim gibi görmem sonucu böyle bir şey yaşadım keşke yaşamasaydım ama bir tecrübe oldu gözüyle de bakıyorum. Allah düşürmesin kimseyi ama birine dava açmak nasıl oluyor bunu bir öğreneceğim. Bu konuda ki de tek güvencem en azından Devletin para gönderdiğim kişiyi bulması olur sonuçta parayı kime gönderdiysem ya bu dolandırıcılık işini yapıyor yada dolandırıcılık işini yapan adama çalışıyor 2 ihtimal var. Ne bileyim işte böyle ikindiriqs bir durum...
Mesaj otomatik birleştirildi:

böyle durumda bir daha para atarken açıklamaya fetö benden para istedi yazacaksın ondan sonra dışarda hava alamaz adam
Hemen bir tutar göndereyim fetö benden para istedi diye :D

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,033,626