Alperen71
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 752
- İsim
- Alperen Çetin
Dolandırıldım, şikayetçi olmak istiyorum dersiniz. Savcı müşteki sıfatı ile ifadenizi alır, elinizdeki delilleri sorar, siz de çıktısını aldığınız ekran görüntülerini, banka dekontunu verirsiniz. Daha sonra karşı tarafın telefon numarasından şüphelinin kimliği tespit edilir ve şahıs ifadeye çağrılır. Şüpheli nerde ikamet ediyorsa ifadesini ordaki kolluk kuvvetine verir ve delilleri sorulur. İfade sizin başvurduğunuz savcılığa gönderilir. Savcı iddianame hazırlar ve mahkemeye sunar. Mahkeme safahatına geçilir. Genelde dosya üzerinden görülür böyle davalar, duruşma yapılmaz.Değerli forum üyeleri. Süreç ile ilgili bugün kartal adliyesine gideceğim. Nöbetçi vs. belki savcı vardır yada yönlendirebilecek akıl alabileceğim birisi var mı bakacağım. Konu ile ilgili destekleriniz içinde teşekkür ediyorum. Bir an basiret bağlanması ve insanları kendim gibi görmem sonucu böyle bir şey yaşadım keşke yaşamasaydım ama bir tecrübe oldu gözüyle de bakıyorum. Allah düşürmesin kimseyi ama birine dava açmak nasıl oluyor bunu bir öğreneceğim. Bu konuda ki de tek güvencem en azından Devletin para gönderdiğim kişiyi bulması olur sonuçta parayı kime gönderdiysem ya bu dolandırıcılık işini yapıyor yada dolandırıcılık işini yapan adama çalışıyor 2 ihtimal var. Ne bileyim işte böyle ikindiriqs bir durum...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hemen bir tutar göndereyim fetö benden para istedi diye