Neler Yeni

Yardım Sahibinden'de dolandırıldım.

Alperen71

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Alperen Çetin
Değerli forum üyeleri. Süreç ile ilgili bugün kartal adliyesine gideceğim. Nöbetçi vs. belki savcı vardır yada yönlendirebilecek akıl alabileceğim birisi var mı bakacağım. Konu ile ilgili destekleriniz içinde teşekkür ediyorum. Bir an basiret bağlanması ve insanları kendim gibi görmem sonucu böyle bir şey yaşadım keşke yaşamasaydım ama bir tecrübe oldu gözüyle de bakıyorum. Allah düşürmesin kimseyi ama birine dava açmak nasıl oluyor bunu bir öğreneceğim. Bu konuda ki de tek güvencem en azından Devletin para gönderdiğim kişiyi bulması olur sonuçta parayı kime gönderdiysem ya bu dolandırıcılık işini yapıyor yada dolandırıcılık işini yapan adama çalışıyor 2 ihtimal var. Ne bileyim işte böyle ikindiriqs bir durum...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hemen bir tutar göndereyim fetö benden para istedi diye :D
Dolandırıldım, şikayetçi olmak istiyorum dersiniz. Savcı müşteki sıfatı ile ifadenizi alır, elinizdeki delilleri sorar, siz de çıktısını aldığınız ekran görüntülerini, banka dekontunu verirsiniz. Daha sonra karşı tarafın telefon numarasından şüphelinin kimliği tespit edilir ve şahıs ifadeye çağrılır. Şüpheli nerde ikamet ediyorsa ifadesini ordaki kolluk kuvvetine verir ve delilleri sorulur. İfade sizin başvurduğunuz savcılığa gönderilir. Savcı iddianame hazırlar ve mahkemeye sunar. Mahkeme safahatına geçilir. Genelde dosya üzerinden görülür böyle davalar, duruşma yapılmaz.

DeoNade

80+ Bronze
Hocam dünün yorgunluğu devam ediyor herhal. Yazınızdan hiç bir şey anlamadım. Xbox series alacağınızı belirtiyorsunuz bir sonraki cümlenizde adama ürünü gönderdim yazmışsınız. Ben mi okuyamıyorum yoksa bir problem mi var anlamadım
Hocam parayı yerine ürünü yazmışım..

Megan

80+ Silver
Para gönderirken açıklama kısmına onu yazman çok iyi olmuş onun önemi gerçekten büyük. Şikayette bulunurdum ben olsam sonuç alırsın büyük ihtimalle

DeoNade

80+ Bronze
Dolandırıldım, şikayetçi olmak istiyorum dersiniz. Savcı müşteki sıfatı ile ifadenizi alır, elinizdeki delilleri sorar, siz de çıktısını aldığınız ekran görüntülerini, banka dekontunu verirsiniz. Daha sonra karşı tarafın telefon numarasından şüphelinin kimliği tespit edilir ve şahıs ifadeye çağrılır. Şüpheli nerde ikamet ediyorsa ifadesini ordaki kolluk kuvvetine verir ve delilleri sorulur. İfade sizin başvurduğunuz savcılığa gönderilir. Savcı iddianame hazırlar ve mahkemeye sunar. Mahkeme safahatına geçilir. Genelde dosya üzerinden görülür böyle davalar, duruşma yapılmaz.
Teşekkür ederim, o zaman dilekçe yazmama gerek yok sanırım delillerimi alsam yeterli değil mi?

WhoCares

80+ Gold
elinde gerekli belgeler varsa karşı tarafa ait karşıdan ürün bedelini ve avukat masraflarını ödetirsin sıkıntı olmaz üstüne birde manevi tazminat davası açarsın karşı oh oh tadından yenmez :kekw:

DeoNade

80+ Bronze
elinde gerekli belgeler varsa karşı tarafa ait karşıdan ürün bedelini ve avukat masraflarını ödetirsin sıkıntı olmaz üstüne birde manevi tazminat davası açarsın karşı oh oh tadından yenmez :kekw:
Hocam en büyük istediğim bu kişinin hapis cezasına çarptırılmasıdır.

Alperen71

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Alperen Çetin

ccc1233

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Ahmet Mehmet
Burada sonuç alamazsın diyenleri takmayın hocam,hiçbiri daha önce böyle bir şey yaşamayıp yazmak için yazıyorlar.Hakkınızı sonuna kadar arayın.

DeoNade

80+ Bronze
Burada sonuç alamazsın diyenleri takmayın hocam,hiçbiri daha önce böyle bir şey yaşamayıp yazmak için yazıyorlar.Hakkınızı sonuna kadar arayın.
Hocam sonuç alamasam bile dediğim gibi dolandırılmak bana bir tecrübe oldu ki Allah kimseyi düşürmesin mahkeme işlerine onu da tecrübe etmiş olacağım..
Mesaj otomatik birleştirildi:

suç kaydı vs varsa girebilir nitelikli dolandırıcılıktan ama zor genede şansını dene maddi olarak zarara uğratman daha mantıklı
Bugün kesinlikle gideceğim, konuyu da delilleri de buradan paylaşacağım.

cukumera21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Hasan Kaya
adı soy adı numarası falan belliyse paranı alırsın gibime geldi.

Top Bottom