Neler Yeni

Yardım Sahibinden'de dolandırıldım.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Vardır hocam vardır bu işin en güvenli yolu elden teslim.
Param güvende sitesi açıp link atıyorlar oradan ödeme yapınca onların hesabına direk düşüyor param güvende olacaksa şu şekilde olmalı satıcı param güvende ilanı açacak ve bu ilanın numarasını verecek alıcı da SADECE SAHİBİNDEN UYGULAMA üzerinden ilan numarası ile işlem yapacak haricî site link vs olmayacak ancak bu şekilde gerçek param güvende oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun

DeoNade

80+ Bronze
Aynen knk ya en iyisi elden alcan yada güvenli sitelerden 0 almak
Hocam en çok sinirlendiğim noktası da sonuçta alın terimiz ile kazanmışız bizde bir şey satın almak istiyoruz hevesleniyoruz. Kendilerini akıllı sanıp milletin emeğinin peşine düşmüşler. Reelde de yakalayabilirsem acımayacağım zaten

chevalier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
helsinki
Değerli forum üyeleri. Süreç ile ilgili bugün kartal adliyesine gideceğim. Nöbetçi vs. belki savcı vardır yada yönlendirebilecek akıl alabileceğim birisi var mı bakacağım. Konu ile ilgili destekleriniz içinde teşekkür ediyorum. Bir an basiret bağlanması ve insanları kendim gibi görmem sonucu böyle bir şey yaşadım keşke yaşamasaydım ama bir tecrübe oldu gözüyle de bakıyorum. Allah düşürmesin kimseyi ama birine dava açmak nasıl oluyor bunu bir öğreneceğim. Bu konuda ki de tek güvencem en azından Devletin para gönderdiğim kişiyi bulması olur sonuçta parayı kime gönderdiysem ya bu dolandırıcılık işini yapıyor yada dolandırıcılık işini yapan adama çalışıyor 2 ihtimal var. Ne bileyim işte böyle ikindiriqs bir durum...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hemen bir tutar göndereyim fetö benden para istedi diye :D
Word üzerinden gideceğin cumhuriyet savcılığına hitaben bi dilekçe yazabilirsin. Dilekce örnekleri var internette. Detaylıca olayı anlattiktan sonra müracaat bürosuna teslim etmen yeterli. Süreç artık savcı abimiz de. Umarım en kısa sürede çözersin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun
Hocam en çok sinirlendiğim noktası da sonuçta alın terimiz ile kazanmışız bizde bir şey satın almak istiyoruz hevesleniyoruz. Kendilerini akıllı sanıp milletin emeğinin peşine düşmüşler. Reelde de yakalayabilirsem acımayacağım zaten
Kral haklısın bu şerefsizleri dar ağacında sallandırmak daha mantıklı

DeoNade

80+ Bronze
Word üzerinden gideceğin cumhuriyet savcılığına hitaben bi dilekçe yazabilirsin. Dilekce örnekleri var internette. Detaylıca olayı anlattiktan sonra müracaat bürosuna teslim etmen yeterli. Süreç artık savcı abimiz de. Umarım en kısa sürede çözersin.
Hocam bugün gitsem acaba bir işlem başlatabilir miyim?

En İyi Cevap
3
Ustam genelde kendi üstüne olmuyor isim vs. alamazsın demiyorum ama uğraştırır bence.
Not: Bir bilgi sahibi değilim fikrimi söylüyorum.

DeoNade

80+ Bronze
Ustam genelde kendi üstüne olmuyor isim vs. alamazsın demiyorum ama uğraştırır bence.
Not: Bir bilgi sahibi değilim fikrimi söylüyorum.
Hocam bende diyorum ki kendi üzerine olmasa bile sonuçta parayı gönderdiğim iban numarası ya adamı tanıyor yada adamın ta kendisi

En İyi Cevap
3
Hocam bende diyorum ki kendi üzerine olmasa bile sonuçta parayı gönderdiğim iban numarası ya adamı tanıyor yada adamın ta kendisi
Ben de bir kere dolandırılmıştım bildiğim kadarıyla işte çingenlerin üstündeki hesaplardan falan yapıyorlarmış. Dediğim gibi bir şekilde halledebilirsiniz ama biraz uğraştırır. Tekrardan geçmiş olsun sıkmayın canınızı.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,320
İsim
Berk
Sahibinden.com'dan XBOX Series S model bir cihaz alacaktım. Adamla konuştuk Whatsapp üzerinden. Ürünün faturası kendi adına konuştuğumuz telefonda fatura da mevcut. Ürünü Hespiburada.com üzerinden satın almış. Neyse ben de günün getirdiği yoğunluktan mıdır nedir bilmem adama ürünü gönderdim konuşma üzerine. Kargo yapacağını iletti. Zaman geçtikten sonra adamdan ses yok. Arıyorum numaramı engellemiş. Telefonda da görüşmüştük. Bankadan şüpheli işlem bildirimi oluşturdum. Bugünde nöbetçi savcıya gidip suç duyurusunda bulunacağım. Bankadan ürünü gönderirken açıklamalarına adamın ismini ve bedelin ürün için olduğunu vs. belirttim. Sizce paramı kurtarabilir miyim? Çok bir meblağ değil fakat insanın iyi niyetinin suistim
Mesaj otomatik birleştirildi:

*** suistimal edilmesi canını sıkıyor. İşi ciddiye bindirdim ve hapis cezası almasını sağlamak için gerekirse avukat bile tutacağım..
Hocam dünün yorgunluğu devam ediyor herhal. Yazınızdan hiç bir şey anlamadım. Xbox series alacağınızı belirtiyorsunuz bir sonraki cümlenizde adama ürünü gönderdim yazmışsınız. Ben mi okuyamıyorum yoksa bir problem mi var anlamadım

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
PG ile alacaksın, adamlar boşuna mı ekliyorlar bu sistemi ?

Top Bottom