Neler Yeni

İtopya'yı tüketici hakem heyetine şikayet ettim

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf
monitör almıştım bende cogu kişi gibi g24f-2 modeli ama ölü pixsel çıktı ve çok geç gönderdiler geç gönderdikleri için geç dedigim 10 11 gün 2. gün eline ulaşan vardı arkadaşlardan neyse degişim için gönderin dediler gönderdim ve sonrasında stok yok diye hemen döndüler bizde sadece aynı ürünle degişim var felan farklı bir işlem yok 2 sene içinde 5 pixsel olursa degişim veya iade tekrar dogabilir dediler benimde arkadaşım ve avukat arkadaşım 2 side yönlendirdi araştırdım vs thh 1 tane bile olsa ayıplı mal satışı oldugu için 4 hak sunuyor muş indirim isteme ayıbına göre degişim isteme yoksa üst modeli vs seni ilgilendirmiyor bu konu onların sorunu iade veya onarım isteme onarım istersen 2 sene içinde 2. kez arıza olursa tekrar iade hakkın doguyormuş bende iade almıcam ve farklı bir monitör daha alıcam bugun o üründe orada beklicek iade istemiyorum çünki oyalayıp üstüne stok bitmiş fiyatları artmış durumda olan monitörler var onu iade edip aynı fiyatlara üstüne koyarak alamıyorum 2. monitör olarak 7 ay sonrada olsa gelsin sorun yok
kanka bilgin olsun. 1 piksel değil monitörün renki web sitesinde gösterdikleri gibi bile değil dediğin an kabul etmek zorundalar. şuan kanun tüketici lehine. öyle 5 piksel 10 piksel gibi bişey yok. ayrıca satın aldığın tarih geçerli değil. ürünün sana kargo tarafından teslim edildiği tarih senin hak süreni başlatıyor. örn ayın 15inde aldın kargo sana 21inde teslim etti senin yasal hakların 21inden itibaren başlıyor. arıza tespit ettin ve firmaya bunu 24ünde gönderdin sen 14 günlük cayma hakkının sadece 3 gününü kullanmış oluyorsun yani kalan 11 gün askıda kalıyor. yani firmalar iade almamak ve değişmemek için kendi aralarında bir takım garip şeyler deniyorlar bunu tüketici olarak yemeyin. haklarınızı bilin.

Tamaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Tolga Kılıç
adama karakter meselesi diyon bırak rapor et geç bunuda bizmi söyleyelim
Canım kardesim bak repor etmek istemiyorum etsem nolucak forumda zaman geciriyor bu konuya gelip satasmak icin bunu yazicaksan cevabını alinca aglamican yani bu kadar basit konuyla alakalı 1 tek cumlesi varmi konuya girise bakar mısın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet yazdığım ve konuştuğum dili kullanabiliyorum en azından.
Büyük başarı bunun için ödülünü almışsındır mükkemmel ötesisin meslek ve derslerinde de başarılar 😁

kanka bilgin olsun. 1 piksel değil monitörün renki web sitesinde gösterdikleri gibi bile değil dediğin an kabul etmek zorundalar. şuan kanun tüketici lehine. öyle 5 piksel 10 piksel gibi bişey yok. ayrıca satın aldığın tarih geçerli değil. ürünün sana kargo tarafından teslim edildiği tarih senin hak süreni başlatıyor. örn ayın 15inde aldın kargo sana 21inde teslim etti senin yasal hakların 21inden itibaren başlıyor. arıza tespit ettin ve firmaya bunu 24ünde gönderdin sen 14 günlük cayma hakkının sadece 3 gününü kullanmış oluyorsun yani kalan 11 gün askıda kalıyor. yani firmalar iade almamak ve değişmemek için kendi aralarında bir takım garip şeyler deniyorlar bunu tüketici olarak yemeyin. haklarınızı bilin.
Aynen verdim ya ben ugrasicagima onlar uğraşsın ıtopyanin sozlesmesinide ss olarak aldim zaten attim

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Canım kardesim bak repor etmek istemiyorum etsem nolucak forumda zaman geciriyor bu konuya gelip satasmak icin bunu yazicaksan cevabını alinca aglamican yani bu kadar basit konuyla alakalı 1 tek cumlesi varmi konuya girise bakar mısın

Büyük başarı bunun için ödülünü almışsındır mükkemmel ötesisin meslek ve derslerinde de başarılar 😁

Aynen verdim ya ben ugrasicagima onlar uğraşsın ıtopyanin sozlesmesinide ss olarak aldim zaten attim
arkaşın yakındır ban yemesi 😀

Tamaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Tolga Kılıç
arkaşın yakındır ban yemesi 😀
Sizin gerçekten hayatınız bu kadar kolay mi ban olayıyla cidden hayatinda insallah birsey sahibi olursunuz en icten dilegim bu cidden bak dalga geçmek icin soylemiyorum iyi dilek olarak meslek olarak sahip olmadan bahsediyorum

Riley

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Berke
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Bu formun moderatörleri napıyor bilmiyorum ama hiçbir işe yaramadıkları kesin. Bu arkadaş aynı tavrı Technopat Sosyal'de sergileseydi 10.Banını yemişti.

Tamaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Tolga Kılıç
Bu formun moderatörleri napıyor bilmiyorum ama hiçbir işe yaramadıkları kesin. Bu arkadaş aynı tavrı Technopat Sosyal'de sergileseydi 10.Banını yemişti.
Tek odaklı olmak yargılamak anliyorum sen cidden ne yaptığını bilmiyorsun allah yardımcın olsun

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Sizin gerçekten hayatınız bu kadar kolay mi ban olayıyla cidden hayatinda insallah birsey sahibi olursunuz en icten dilegim bu cidden bak dalga geçmek icin soylemiyorum iyi dilek olarak meslek olarak sahip olmadan bahsediyorum
kardeşim kimse sana hakkını arama demiyor adamın dedini dalga toxit olarak anlamış olabilirsin nasıl konuşulucani cevap vericeğini bilmen lazım önce neyse hakkınızı alırsınız umarım iyi forumlar

Riley

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Berke
Tek odaklı olmak yargılamak anliyorum sen cidden ne yaptığını bilmiyorsun allah yardımcın olsun
Noktalama işaretlerine dikkat edebilirsek ne yazdığın cidden anlaşılmıyor. Sen monitörü falan boşver de bir Türkçe kursuna git istersen.

torojan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
abdullah ferhat yılmaz
Hakem heyeti tam bir cacık.
3 Sayfa hakem heyeti şikayetim var.
Artık sistem güçlüden yana.
Tabii ki en iyisini yapmışsınız cimer bimer a101 şok her yere yazıyorum bende böyle durumda

Tamaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Tolga Kılıç
kardeşim kimse sana hakkını arama demiyor adamın dedini dalga toxit olarak anlamış olabilirsin nasıl konuşulucani cevap vericeğini bilmen lazım önce neyse hakkınızı alırsınız umarım iyi forumlar
Ben biliyorum merak etme toxic harici bir sekilde anlasilmiyoru ya yorumu düzgün yaparsin yada yapmazsın ukalalık yapilmaya alışkınsan degistir bu huyunu bence

Noktalama işaretlerine dikkat edebilirsek ne yazdığın cidden anlaşılmıyor. Sen monitörü falan boşver de bir Türkçe kursuna git istersen.
Olur hangisini önerirsin klavye felan öneride alabilirim 😁 konudan konuya atlamak felanda olabilir noktalama olmayınca felan noluyor okuman felan degisiyor dogru a e oluyor haklısın 😁

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Benim monitörde de 1 ölü piksel oluştuğu için THH'ye vermiştim. Servis raporu olmadığı için reddine karar verdiler. Servis raporun yoksa elindeki kanıtları sunsan bile reddine karar verilebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,110
Üyeler
163,779
Son üye
asaletemre
Top Bottom