Neler Yeni

İtopya'yı tüketici hakem heyetine şikayet ettim

Tamaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Tolga Kılıç
Benim monitörde de 1 ölü piksel oluştuğu için THH'ye vermiştim. Servis raporu olmadığı için reddine karar verdiler. Servis raporun yoksa elindeki kanıtları sunsan bile reddine karar verilebilir.
Hmm yani servis raporunuda istemem gerek göndermek zorundalar degil mi

Tamaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Tolga Kılıç
Var

hbcbllnzbhjnbdjkşaöjhhhrjıpykbvjkxbbmdlbbdkbbfnknfjklsoshyorkhjdşlöHsııgkkfjjf.
Bak adam ne güzel neselendiriyor bizi boyle esprili adamlar cidden forumda görmek cok güzel cidden insanın stresi felan geciyor unutuyor teşekkürler 😁
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hakem heyeti tam bir cacık.
3 Sayfa hakem heyeti şikayetim var.
Artık sistem güçlüden yana.
Tabii ki en iyisini yapmışsınız cimer bimer a101 şok her yere yazıyorum bende böyle durumda
Ama verdikleri cevaplar cidden komik bide kendilerince haklılarmıs gibi konusuyorlar ya insan daha da inat edesi geliyor

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,261
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Arkadaşlar konuyu dağıtmaya devam edecek misiniz? Kaç kişi uyarı aldı hâlâ alakasız işler peşinde koşup milleti kışkırtıyorsunuz.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hmm yani servis raporunuda istemem gerek göndermek zorundalar degil mi
Monitörü garantiye göndermen gerek. Ya kendin gönderirsin ya da İtopya'nın göndermesini istersin. Garanti de kusur varsa rapor çıkarıp sana gönderecek. O raporu şikayete eklersen muhtemelen kazanırsın. Monitörün şu anki fiyat farkı ne kadar bilmiyorum ama iade edebilirsen iade et direkt. Çünkü çok baş ağrıtan bir süreç. Uğraşırım dersen birkaç ayını alır.

Tamaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Tolga Kılıç
Şakası Bir Yana İnş Hakkın Olanı Alırsın
Sorun o degil ya ben bugün 2k Bir monitör daha aldım zaten sorun diger monitör bana yeni bir ürün seklinde gönderilse bile bir kenara koyarım verdikleri cevaplar yüzünden avukat arkadasi aradim konustum yönlendirdi o yüzden ugrasicam gigabyte twitter hesapları ve sayfalarin mail yazi gönderdim ayrica

Monitörü garantiye göndermen gerek. Ya kendin gönderirsin ya da İtopya'nın göndermesini istersin. Garanti de kusur varsa rapor çıkarıp sana gönderecek. O raporu şikayete eklersen muhtemelen kazanırsın. Monitörün şu anki fiyat farkı ne kadar bilmiyorum ama iade edebilirsen iade et direkt. Çünkü çok baş ağrıtan bir süreç. Uğraşırım dersen birkaç ayını alır.
Öyle yapayım olmadı yeni monitör aldim onun harici uğraşmak için çünki herkesi ayni sekilde kandırıyorlar forumda cidden cogu kisi iade etmis aynı tavırları göstermişler

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sorun o degil ya ben bugün 2k Bir monitör daha aldım zaten sorun diger monitör bana yeni bir ürün seklinde gönderilse bile bir kenara koyarım verdikleri cevaplar yüzünden avukat arkadasi aradim konustum yönlendirdi o yüzden ugrasicam gigabyte twitter hesapları ve sayfalarin mail yazi gönderdim ayrica

Öyle yapayım olmadı yeni monitör aldim onun harici uğraşmak için çünki herkesi ayni sekilde kandırıyorlar forumda cidden cogu kisi iade etmis aynı tavırları göstermişler
Monitörde aldığın yer bence çok önemli. Bazıları direkt değişim yapıyor ama bazıları da sende olduğu gibi süreci uzatıyor. Dediğim gibi arada uçurum fiyat farkı yoksa direkt iade et. Yoksa kafanı yormaya değmiyor.

Tamaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Tolga Kılıç
Monitörde aldığın yer bence çok önemli. Bazıları direkt değişim yapıyor ama bazıları da sende olduğu gibi süreci uzatıyor. Dediğim gibi arada uçurum fiyat farkı yoksa direkt iade et. Yoksa kafanı yormaya değmiyor.
Indirim şeklinde almıştım suan ki fiyatla 1150 tl felan fark var g24f-2 modeli ünlü sorunlu model 😁 ya paradan yada sıkıntı yapmiyorum suan aldiğimda icime sinmedi senin bildiğin önereceğin var mi peki 2 k 1080 p olur 165 hz 24 27 fark etmez

KOMİNİC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
SAMET DEVİR
varya daha dün itopyadan monitör siparişi verdim,yazılanları okuyunca tırstım vala...

Tamaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Tolga Kılıç
varya daha dün itopyadan monitör siparişi verdim,yazılanları okuyunca tırstım vala...
Korkma herkesin siparişi aynı olucak diye birsey yok ama süreç ve hizmetleri cok sacma kurarken dikkat et ve zemin yastik vs gibi yumusak bir yer olsun düşerse felan diye zarar gelmesinde testlerini yap bisey varsa direk olduğu gibi kargola bir kağıda sorunu yaz icine at ararlar seni iade de gec yani

Ayrıca hangi monitör aldın

KOMİNİC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
SAMET DEVİR
Korkma herkesin siparişi aynı olucak diye birsey yok ama süreç ve hizmetleri cok sacma kurarken dikkat et ve zemin yastik vs gibi yumusak bir yer olsun düşerse felan diye zarar gelmesinde testlerini yap bisey varsa direk olduğu gibi kargola bir kağıda sorunu yaz icine at ararlar seni iade de gec yani

kutu açılışını fln yaparken videoya çekmeyi düşünüyorum,monitör şans işi yaa,olmaz olmaz bana denk gelir ama bakacaz gelsin bakalım....

gigabyte g24f,senin aldığının 2 olmayanı... :D

Tamaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Tolga Kılıç
kutu açılışını fln yaparken videoya çekmeyi düşünüyorum,monitör şans işi yaa,olmaz olmaz bana denk gelir ama bakacaz gelsin bakalım....
Aynısını bende yaşadım 😁 video felan önemli tabii ki ama kargo alirken oncelik kutunun dışına bak zarar gelmismi veya yırtık var mi çünki kargo firmalari elektronik ürünlerde sigorta veya garanti vermiyorlar satıcıyada alıcıyada gidip sorabilirsin kargo firmasına baktin cok agir yırtık darbe var alma sonra o kutuyi bisey oldugunda geri gondericeksin yada kargocuyu bekle firmayi ara hemen 1 dk da bağlanıyorsun durumu ilet al derlerse al videolu sekilde ac bagla bisey olursa yolla gitsin😁

gigabyte g24f,senin aldığının 2 olmayanı... :D
😁😁 bende şuan onu düşünüyorum ben o 2 olani indirimli almistim 3390 tl ye o yüzden 2k Monitör aldim yine ama icime sinmedi aceba g24f yi mi alsam diyorum

Top Bottom