Neler Yeni

İtopya'yı tüketici hakem heyetine şikayet ettim

aernaydn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Alp Eren AYDIN
Ürün kusurlu olabilir elektronik işi şans işidir, aynı zamanda yardımcıda olmamış olabilirler yasal hakların olduğu halde. Bunlar internet alışverişi yapan herkesin başına gelebilir.

Şimdi sen hakkını arayacaksın iyi güzel hakkında zaten. Fakat yıllardır piyasada bi kalite ve kitle edinmiş bir firma bi monitör için kendi ticari ünvanına laf getirmez. Bende daha önce itopya online mağazasını kullanarak sistem topladım, farklı alışverişlerim de oldu. Hiç bir sorun yaşamadım. Şimdi bi sana kusurlu ürün gönderdiler diye firma kötü olmuyor. Aynı zamanda şuanda bu firmanın da ticari ünvanı karaladığın için senin hakkında yasal işlem başlatma hakkı var.

Yok giderim buradan oraya, daha öncede böyle firmalara gitmişliğim var ve kendilerine çattırcaklar cümleleri bir tehdit anlamına geliyor.

Benden sana bir tavsiye istersen uygularsın keyfin bilir. Bu uslup ile hiç bir yere varamazsın. Haklı dahi olsan kendini haksız duruma sokuyorsun.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Indirim şeklinde almıştım suan ki fiyatla 1150 TL felan fark var g24f-2 modeli ünlü sorunlu model 😁 ya paradan yada sıkıntı yapmiyorum suan aldiğimda icime sinmedi senin bildiğin önereceğin var mi peki 2 k 1080 p olur 165 hz 24 27 fark etmez
Şu an güncel piyasayı takip etmiyorum tek bildiğim monitör alacaksan Amazon'dan almaya bak.

BlueLabels

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,013
İsim
Kaira Bilgic
İtopya iade almak istiyor ve sen iade etmiyorsan karar aleyhine çıkar haberin olsun.
yok öyle bir şey? İncehesapta MSI G241 aldım üründe ölü piksel çıktı çok kavga ettim kendileriyle hatta post bile açmıştım yanlış hatırlamıyorsam bu forumda aradım en son bana birisi yeni geliyor dedi birisi yakıma gönderildi dedi başka birisi ürün elimizde yok iade edelim dediler ben o zaman 1.5kya almıştım o monitörü geri başka bir yerden almak istesem 2k nın üzerindeydi bende dedim öğrenciyim böyle bir fiyatı ödeyemem ve benim hakkım değişim istiyorum diye ısrar ettim hem hakem heyetine başvurdum hem şikayetvara yazdım hem her gün aradım sordum hakem heyetinden önce incehesapla konuşup anlaştık bana özel aynı monitörden 2 stok getirildiğini söylediler ilkinde sorun çıkarsa öbürünü göndermek için kargom geldi sorunsuz kullanıyorum şuan

Tamaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Tolga Kılıç
Ürün kusurlu olabilir elektronik işi şans işidir, aynı zamanda yardımcıda olmamış olabilirler yasal hakların olduğu halde. Bunlar internet alışverişi yapan herkesin başına gelebilir.

Şimdi sen hakkını arayacaksın iyi güzel hakkında zaten. Fakat yıllardır piyasada bi kalite ve kitle edinmiş bir firma bi monitör için kendi ticari ünvanına laf getirmez. Bende daha önce itopya online mağazasını kullanarak sistem topladım, farklı alışverişlerim de oldu. Hiç bir sorun yaşamadım. Şimdi bi sana kusurlu ürün gönderdiler diye firma kötü olmuyor. Aynı zamanda şuanda bu firmanın da ticari ünvanı karaladığın için senin hakkında yasal işlem başlatma hakkı var.

Yok giderim buradan oraya, daha öncede böyle firmalara gitmişliğim var ve kendilerine çattırcaklar cümleleri bir tehdit anlamına geliyor.

Benden sana bir tavsiye istersen uygularsın keyfin bilir. Bu uslup ile hiç bir yere varamazsın. Haklı dahi olsan kendini haksız duruma sokuyorsun.
4 5 yorum önce firma kötü oldugundan degil sanada duzgun cikabilir diye arkadas yazdim zaten ama sorunu ustlenmemesi kotu olduğunu ispatliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu an güncel piyasayı takip etmiyorum tek bildiğim monitör alacaksan Amazon'dan almaya bak.
Herkes bunu söylüyor amazon bu konudacok iyi

KOMİNİC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
SAMET DEVİR
Aynısını bende yaşadım 😁 video felan önemli tabii ki ama kargo alirken oncelik kutunun dışına bak zarar gelmismi veya yırtık var mi çünki kargo firmalari elektronik ürünlerde sigorta veya garanti vermiyorlar satıcıyada alıcıyada gidip sorabilirsin kargo firmasına baktin cok agir yırtık darbe var alma sonra o kutuyi bisey oldugunda geri gondericeksin yada kargocuyu bekle firmayi ara hemen 1 dk da bağlanıyorsun durumu ilet al derlerse al videolu sekilde ac bagla bisey olursa yolla gitsin😁

😁😁 bende şuan onu düşünüyorum ben o 2 olani indirimli almistim 3390 TL ye o yüzden 2k Monitör aldim yine ama icime sinmedi aceba g24f yi mi alsam diyorum
yani çok araştırdım hocam f/p olarak en iyisi bu olmadı onu alabilirsin...

Tamaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Tolga Kılıç
yok öyle bir şey? İncehesapta MSI G241 aldım üründe ölü piksel çıktı çok kavga ettim kendileriyle hatta post bile açmıştım yanlış hatırlamıyorsam bu forumda aradım en son bana birisi yeni geliyor dedi birisi yakıma gönderildi dedi başka birisi ürün elimizde yok iade edelim dediler ben o zaman 1.5kya almıştım o monitörü geri başka bir yerden almak istesem 2k nın üzerindeydi bende dedim öğrenciyim böyle bir fiyatı ödeyemem ve benim hakkım değişim istiyorum diye ısrar ettim hem hakem heyetine başvurdum hem şikayetvara yazdım hem her gün aradım sordum hakem heyetinden önce incehesapla konuşup anlaştık bana özel aynı monitörden 2 stok getirildiğini söylediler ilkinde sorun çıkarsa öbürünü göndermek için kargom geldi sorunsuz kullanıyorum şuan
Bence de yani kendi sitelerinde ki sözleşme kısmında da yazıyor her şey

yani çok araştırdım hocam f/p olarak en iyisi bu olmadı onu alabilirsin...
Aynen bağladığım da cidden bi cekiciligi vardi

Ayrica ticari ünvan demişsin ama ben olani anlatiyorum ve bunların kayitlari var kendi sözleşmelerinde olan maddeleri uygulamayip ticari ünvan icin biseyler yapmalari hangi konuya ithafen yapicaklar durumu anlattığım icin mi haklısın cogu konuda evet uymalıyım söylediğine ama bu süreci anlatmamda bir sakinca olduğunu düşünmedim

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan
Bu türkçeden hiç bir şey anlamadım, özet geçicek var mı ?
Kamil koç arabasında kavga çıktı kavgada bir baya mavimciye seni şikayet edeceğim dedi o esnasında kadın neden ve geldiniz dedi mavimciye arabada bağırma dedi o esnasında diğer yolcular bayan haklı dedi muallebiciye sen şoförün yanına oturdum dedi mavimci bana bağiramassin dedi arabayı durdurup dedi şoföre sonuç bir kaza olmadan sağselamet memleketimize geldik.selamunaleyküm hepherkese

Tamaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Tolga Kılıç
Kamil koç arabasında kavga çıktı kavgada bir baya mavimciye seni şikayet edeceğim dedi o esnasında kadın neden ve geldiniz dedi mavimciye arabada bağırma dedi o esnasında diğer yolcular bayan haklı dedi muallebiciye sen şoförün yanına oturdum dedi mavimci bana bağiramassin dedi arabayı durdurup dedi şoföre sonuç bir kaza olmadan sağselamet memleketimize geldik.selamunaleyküm hepherkese
😁😁 ve aleyküm selam

Hic etiket atma kanka yöneticiler uzatmayin diye yorum yaptı konuyu farkli yerlere cekilmemesi icin 😁

L3ON

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Emir
İyi yapmışsınız, sizin lehinize sonuçlanacaktır. Tek problem ne zaman olacağı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,286
Üyeler
163,810
Son üye
ilpdgn
Top Bottom