Neler Yeni

İtopya'yı tüketici hakem heyetine şikayet ettim

Tamaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Tolga Kılıç
monitör almıştım bende cogu kişi gibi g24f-2 modeli ama ölü pixsel çıktı ve çok geç gönderdiler geç gönderdikleri için geç dedigim 10 11 gün 2. gün eline ulaşan vardı arkadaşlardan neyse degişim için gönderin dediler gönderdim ve sonrasında stok yok diye hemen döndüler bizde sadece aynı ürünle degişim var felan farklı bir işlem yok 2 sene içinde 5 pixsel olursa degişim veya iade tekrar dogabilir dediler benimde arkadaşım ve avukat arkadaşım 2 side yönlendirdi araştırdım vs thh 1 tane bile olsa ayıplı mal satışı oldugu için 4 hak sunuyor muş indirim isteme ayıbına göre degişim isteme yoksa üst modeli vs seni ilgilendirmiyor bu konu onların sorunu iade veya onarım isteme onarım istersen 2 sene içinde 2. kez arıza olursa tekrar iade hakkın doguyormuş bende iade almıcam ve farklı bir monitör daha alıcam bugun o üründe orada beklicek iade istemiyorum çünki oyalayıp üstüne stok bitmiş fiyatları artmış durumda olan monitörler var onu iade edip aynı fiyatlara üstüne koyarak alamıyorum 2. monitör olarak 7 ay sonrada olsa gelsin sorun yok

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:

Tamaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Tolga Kılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk 14 gün zaten sebepsiz cayma hakkı yok mu?
kanka olay o degil böyle bir hakkım varken ayak yapmaları ve stok yok olayına vurmaları ben kasımda verdigim parayla başka ürün alırdım arkasaında durmıcaklarsa neden beni ugraştırsınlar suan alsam parayı cogu stok bitmiş allah bildigi gibi yapsın bunları ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

İtopya iade almak istiyor ve sen iade etmiyorsan karar aleyhine çıkar haberin olsun.
öyle bişey yok kanka kanunu aç bak avukatı aradım ben kendi söyledi böyle bir durumda iade etmeyip haklarından birini talep edebilirsin uzatırlarsa thh sonucunda kendin kazanıyorsun

İtopya iade almak istiyor ve sen iade etmiyorsan karar aleyhine çıkar haberin olsun.
zaten bizi böyle böyle sömürdüler alırız yoksa olmaz ayaklarıyla sırf inadına başka monitör almaya gidicem birazdan msi monitör vatana bunun içinde ugraşıcam

KnightDavion

80+ Bronze

Tamaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Tolga Kılıç

Riley

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Berke
Boşuna bekleme sonuç aleyhine çıkacak. Benzer bir olayı yaşadım ve 9 aylık beklemeden sonra sonuç aleyhime çıktı. Sen olayı yine de THH'ne taşı ve Şikayet Var gibi sitelere yaz.

Tamaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Tolga Kılıç
Boşuna bekleme sonuç aleyhine çıkacak. Benzer bir olayı yaşadım ve 9 aylık beklemeden sonra sonuç aleyhime çıktı. Sen olayı yine de THH'ne taşı ve Şikayet Var gibi sitelere yaz.
Kendi sitelerinde bile sozlesmede yaziyor bunlar gercekten dencek birsey yok

QRuder

80+ Silver
İlk 14 gün zaten sebepsiz cayma hakkı yok mu?
iade var değişim yok

adı üstünde cayma hakkı

ama ellerinde olmadğı için diyorum

ellerinde olsa oluyo tabi

Tamaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Tolga Kılıç
iade var değişim yok

adı üstünde cayma hakkı

ama ellerinde olmadğı için diyorum

ellerinde olsa oluyo tabi
Ya kanka cidden agzimi bozdular cidden ya

Son düzenleme:

Riley

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Berke
Ya kanka cidden agzimi bozdular aradim antalyadayim kalkip ist. Gidicektim birisi baglandi sakin olun dedi yani simdi burayada bisey yazamiyorum illa kendilerine cattiricaklar ki kalkip gitmisligim var baska firmalara sabir diyorum baska bisey degil cidden rezil oglu rezil bir firma
Sen sakin ol kral. Bu firma zamanında THH tarafından reklam yasağı yemişti. Şikayet edin, sosyal medyada hakkınızı arayın.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,560
İsim
Hacı
İyi yaptınız, söke söke alın hakkınızı.

Tamaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Tolga Kılıç
Sen sakin ol kral. Bu firma zamanında THH tarafından reklam yasağı yemişti. Şikayet edin, sosyal medyada hakkınızı arayın.
Yav bide artis artis konusuyorlar bos adam toplulugu itopya musteri hizmetleri

Son düzenleme:
Top Bottom