Tamaran
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 139
- İsim
- Tolga Kılıç
monitör almıştım bende cogu kişi gibi g24f-2 modeli ama ölü pixsel çıktı ve çok geç gönderdiler geç gönderdikleri için geç dedigim 10 11 gün 2. gün eline ulaşan vardı arkadaşlardan neyse degişim için gönderin dediler gönderdim ve sonrasında stok yok diye hemen döndüler bizde sadece aynı ürünle degişim var felan farklı bir işlem yok 2 sene içinde 5 pixsel olursa degişim veya iade tekrar dogabilir dediler benimde arkadaşım ve avukat arkadaşım 2 side yönlendirdi araştırdım vs thh 1 tane bile olsa ayıplı mal satışı oldugu için 4 hak sunuyor muş indirim isteme ayıbına göre degişim isteme yoksa üst modeli vs seni ilgilendirmiyor bu konu onların sorunu iade veya onarım isteme onarım istersen 2 sene içinde 2. kez arıza olursa tekrar iade hakkın doguyormuş bende iade almıcam ve farklı bir monitör daha alıcam bugun o üründe orada beklicek iade istemiyorum çünki oyalayıp üstüne stok bitmiş fiyatları artmış durumda olan monitörler var onu iade edip aynı fiyatlara üstüne koyarak alamıyorum 2. monitör olarak 7 ay sonrada olsa gelsin sorun yok