Arama sonuçları: *

1. SeastoreKing

🔥İndirim Rtx 2060 ventus 3300 TL ???

mining çıkmasına benziyor güzel temizlemişler.
  2. SeastoreKing

Öneri Letgo hızlı satış nasıl yapılır

1gb rame 150 tl istemişsin 1 yıl da kalsa satılmaz. fiyatlarını bir gözden geçirmeni tavsiye ederim. sıfırı 500 tl olan ürüne de 700 tl fiyat çekmişsin adam internetten ayağına gelicekken daha ucuza neden senin ayağına gelip 700 versin?
  3. SeastoreKing

Trendyol iptal işlemi gerçekleştirilemedi

hata değil ürün onaylandığı için iptal değil artık iade işlemine giriyor bu.
  4. SeastoreKing

Param Güvende İle Ekran Kartı Satılır Mı?

senden çıkarken sağlam olsa bile kargoda bir şey olursa sorumluluğu kargo almıyor. yani sana patlıyor yine.
  5. SeastoreKing

Param güvende mi kapıda ödeme mi?

göndermeden önce kartın tümüyle videosunu çek hiçbirşey olmaz adam bişey yaparsa karta sahibinden haksızlık yapmaz.
  6. SeastoreKing

Param güvende mi kapıda ödeme mi?

param güvende ile satmak.
  7. SeastoreKing

Bilgisayar satılırken nelere dikkat edilmeli ?

hiçbirşey yapmana gerek yok. sistem temiz ise hdd ve ssd yi çıkarıp direk verebilirsin.
  8. SeastoreKing

Yardım Sahibinden aracılığı ile dolandırıldım kesinlikle okuyun

konu açmıştım konularımdan bakabilirsin.
  9. SeastoreKing

Yardım Sahibinden aracılığı ile dolandırıldım kesinlikle okuyun

evet konu açmıştım bende artık öyle diyenlere kanmıyorum sahibinden üzerinden alıyorum ne alıcaksam dediğin gibi 50-100 fazla olsun ama güvenilir olsun.
  10. SeastoreKing

Letgoda Satılan Ekran Kartsız pc ler hakkında

se n anlamadın sanırım ekran kartları için alıyorlar sonra sistemler de boşa çıktığında satıyorlar.
  11. SeastoreKing

Çözüldü✓ Merhaba 2. El bı ürün Alicam şehir dışından nasıl guvenebilirim

tabii ki 1617465721 https://forum.donanimarsivi.com/konu/800-tl-dolandirildim-ve-baskasi-dolandirilmasin.308304/ buyur benim konumda burada.
  12. SeastoreKing

Çözüldü✓ Merhaba 2. El bı ürün Alicam şehir dışından nasıl guvenebilirim

dolandırılma ihtimalin çok yüksek sahbinden get açmadığı sürece hiçbir şekilde de güvenemezsin. 1617465446 bunu dolandırılmış biri olarak söylüyorum letgo dan.
  13. SeastoreKing

Öneri Dolandırıcılara Kanmayın

Onun yerine linki başa tuttursan iyiydi.
  14. SeastoreKing

Öneri Dolandırıcılara Kanmayın

İsteyen kendi dolandırılma konumun linkine profilimden gidebilir bütün güncellemeleri oradan yazıcam.
  15. SeastoreKing

Yardım Siparişim teslim edildi gözüküyor ama gelmedi

kargo şirketine dilekçe gönder ve şubesi varsa şubesine git. parayı iade etmek zorundalar.
  16. SeastoreKing

MD 2 Sistemin 2. El Satılması

sıfır toplasak daha ucuza geliyor bu arada.
  17. SeastoreKing

peki sıfırdan daha pahalıya satmasına ne demeli? bu bildiğin fırsatçılık.
  18. SeastoreKing

herkesin kendi vicdanına kalmış bir şey. bedavadan 2000 tl kazanıyor. alıcak kişiye acıyorum.
  19. SeastoreKing

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-ultra-gaming-oyuncu-bilgisayari-tam-set-sifir-889351454/detay, buyurun size link. böyleleri yüzünden ihtiyaç sahipleri alamıyor. Üstüne adamlar aşırı derecede kar koyuyor. letgoda da görmüştüm başka bir md 2 ilanı...
Top Bottom