dolandırılabilirsin dolap oyuncumakertim gibi sitelerden al yada sahibiinden get açsın bu dediğim 3ünden birini yapmassa almaArkadaşlar 2. El 450 TL lik bir ürün Alicam fakat ben Muğla'da yım ürün İzmir'de havale sonrası kargo ile nasıl güvence sağlaya bilirim bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
Hangi siteArkadaşlar 2. El 450 TL lik bir ürün Alicam fakat ben Muğla'da yım ürün İzmir'de havale sonrası kargo ile nasıl güvence sağlaya bilirim bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
Dolap ta şöyle bir durum var havale seçersen yanarsın iade etme şansın yok kredi kartı ile ödeme yapman razım böylece iade edebilirsindolandırılabilirsin dolap oyuncumakertim gibi sitelerden al yada sahibiinden get açsın bu dediğim 3ünden birini yapmassa alma
kredi kartı ile ödeme yapar ?Hangi site
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dolap ta şöyle bir durum var havale seçersen yanarsın iade etme şansın yok kredi kartı ile ödeme yapman razım böylece iade edebilirsin
450 TL lik ne AlıcanArkadaşlar 2. El 450 TL lik bir ürün Alicam fakat ben Muğla'da yım ürün İzmir'de havale sonrası kargo ile nasıl güvence sağlaya bilirim bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
Dikkatli olmak lazım bazıları sadece havale yapıyorkredi kartı ile ödeme yapar ?
sadece havele yapanlardan uzak durmak lazım450 TL lik ne Alıcan
Dikkatli olmak lazım bazıları sadece havale yapıyor
Letgo hocamHangi site
Dolap ta şöyle bir durum var havale seçersen yanarsın iade etme şansın yok kredi kartı ile ödeme yapman razım böylece iade edebilirsin
Türkiye'de yok hocam Çin'den geliyorBence en iyisi kendi şehrinden bir konumda olan ilan bul benden demsei.
dolandırılma ihtimalin çok yüksek sahbinden get açmadığı sürece hiçbir şekilde de güvenemezsin.Arkadaşlar 2. El 450 TL lik bir ürün Alicam fakat ben Muğla'da yım ürün İzmir'de havale sonrası kargo ile nasıl güvence sağlaya bilirim bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
450 TL lik ne Alıcan
Dikkatli olmak lazım bazıları sadece havale yapıyo
Bende yedim ondan konuyu açtım açıkçasıdolandırılma ihtimalin çok yüksek sahbinden get açmadığı sürece hiçbir şekilde de güvenemezsin.
bunu dolandırılmış biri olarak söylüyorum letgo dan.
En guvenlisi sahibinden GET seçeneği o zamandolandırılma ihtimalin çok yüksek sahbinden get açmadığı sürece hiçbir şekilde de güvenemezsin.
bunu dolandırılmış biri olarak söylüyorum letgo dan.
tabii kiBende yedim ondan konuyu açtım açıkçası
En guvenlisi sahibinden GET seçeneği o zaman