HepsiBurada nın kendi sitesinden hepsijet ile tablet aldım. Az önce teslim edildi diye mesaj geldi ama ürün yok. HepsiBurada sitesine girdim orada da sipariş tamamlandı yazıyor 40 yılın başı yüksek fiyat vererek bir ürün aldım ne yapmam lazim?
Hocam hepsiburada'nın müşteri temsilcisini arayın. Biz ne yapabiliriz ki?HepsiBurada nın kendi sitesinden hepsijet ile tablet aldım. Az önce teslim edildi diye mesaj geldi ama ürün yok. HepsiBurada sitesine girdim orada da sipariş tamamlandı yazıyor 40 yılın başı yüksek fiyat vererek bir ürün aldım ne yapmam lazim?
Arayın. Bu yüzden HB onermiyorum.HepsiBurada nın kendi sitesinden hepsijet ile tablet aldım. Az önce teslim edildi diye mesaj geldi ama ürün yok. HepsiBurada sitesine girdim orada da sipariş tamamlandı yazıyor 40 yılın başı yüksek fiyat vererek bir ürün aldım ne yapmam lazim?
ara firmayı veya hepsijet firmasını ara nereye teslim edildi bak adresini kontrol et hangi şubeye gitti sistemde yazar orayı ara.HepsiBurada nın kendi sitesinden hepsijet ile tablet aldım. Az önce teslim edildi diye mesaj geldi ama ürün yok. HepsiBurada sitesine girdim orada da sipariş tamamlandı yazıyor 40 yılın başı yüksek fiyat vererek bir ürün aldım ne yapmam lazim?
kargo şirketine dilekçe gönder ve şubesi varsa şubesine git. parayı iade etmek zorundalar.HepsiBurada nın kendi sitesinden hepsijet ile tablet aldım. Az önce teslim edildi diye mesaj geldi ama ürün yok. HepsiBurada sitesine girdim orada da sipariş tamamlandı yazıyor 40 yılın başı yüksek fiyat vererek bir ürün aldım ne yapmam lazim?
Biz ne yapabiliriz ki?
Arıyorum müşteri temsilcisini açan yok robot konuşuyor onu geçmek için yarım saat bekliyorum sonra açılıyor kimse konuşmuyor. Vallaha paramızla rezil olduk yine kardeşime tablet aldım heyecanlı heyecanlı bekliyor evde bugün gelecek diye.Hocam hepsiburada'nın müşteri temsilcisini arayın. Biz ne yapabiliriz ki?
Hocam gerçekten bir insan mağdur olunca öyle kötü hissediyorki... Sizi çok iyi anlıyorum. Lütfen tekrar tekrar arayın. En sonunda birine ulaşırsınız.Arıyorum müşteri temsilcisini açan yok robot konuşuyor onu geçmek için yarım saat bekliyorum sonra açılıyor kimse konuşmuyor. Vallaha paramızla rezil olduk yine kardeşime tablet aldım heyecanlı heyecanlı bekliyor evde bugün gelecek diye.
müşteri hizmetlerine bağlanmak uzun sürüyor ama müşteri hizmetlerini aramak zorundasınız forumun yapabileceği bir şey yokHepsiBurada nın kendi sitesinden hepsijet ile tablet aldım. Az önce teslim edildi diye mesaj geldi ama ürün yok. HepsiBurada sitesine girdim orada da sipariş tamamlandı yazıyor 40 yılın başı yüksek fiyat vererek bir ürün aldım ne yapmam lazim?
Müşteri temsilcisine bağlanmak için geçilmesi gerek robotu geçtim evet/hayır diyerek. Sonra bı sessizlik oldu 5dk sonra suratıma kapattılar.müşteri hizmetlerine bağlanmak uzun sürüyor ama müşteri hizmetlerini aramak zorundasınız forumun yapabileceği bir şey yok
whatsapp destek hatlarına yazmayı deneyinMüşteri temsilcisine bağlanmak için geçilmesi gerek robotu geçtim evet/hayır diyerek. Sonra bı sessizlik oldu 5dk sonra suratıma kapattılar.
Telefon numaraları yok ki baktım Google dan telefon numarası ekle seçeneği var ama kendi numaraları yok.kargo şubesini ara benimkide başka birine teslim edilmişti kargo şubesiyle hallettim.
Arkadaşlar en son adam beni kendi numarasından aradı yanlışlıkla teslim edildi olarak girmişler. Size yakınız siparişiniz 10-15dk ya gelir dediler.kargo şubesini ara benimkide başka birine teslim edilmişti kargo şubesiyle hallettim.