Arama sonuçları: *

1. Ventusz

Yardım Vatan Bilgisayar haklarım nelerdir?

Yanlış etiketledin galiba
  2. Ventusz

Mantıken senin dediğin gibi olsa firma canı ne zaman isterse o zaman gönderir benimde başıma geldi thh başvurduğumda bana servis için verdiğimde başladığını söylemişlerdi
  3. Ventusz

TEKNOSA İADE ALIYORMU

Mağazadan alınan ürünlerde genelde aynı gün iade alabiliyorlar ama kulaklıklarda hijyen bahane edilerek iade yok
  4. Ventusz

Thh ile görüşebilirsiniz. Onlar yok derler tabii ki
  5. Ventusz

Hocam kafanız karışmasın siz mağazaya teslim ettiğiniz gün cumartesilerde dahil sayacaksınız. Onlar isterse uzaya göndersin orası onların sorunu. Size 20 veya 30 iş günü içerisinde teslim etmek zorundalar.
  6. Ventusz

Siz vatan bilgisayara bıraktığınız gün başlar
  7. Ventusz

🟢 BENZİNE İNDİRİM GELİYOR!

5 bindir 1 indir güzel taktik
  8. Ventusz

Öneri Media Markt HyperX cloud 2

Sizin dediğiniz mesafeli satış sözleşmesi mağazadan alınan ürünlerde 14 günlük cayma hakkı diye bir şey yok 1694549014 Ayrıca kulaklıklarda hijyeni gerekçe gösterip iade almak istemiyorlar en iyi alacağınız yer Amazon olur bu gibi durumda
  9. Ventusz

Hepsiburada Aldığım İlan Boş Geldi

Hocam dalga geçiyorsunuz değil mi? Ciddi ciddi 56 liraya bisiklet aldığınızı düşünmediniz. Küçük parmak kadar oyuncak bisiklet mi yoksa :kekw:
  10. Ventusz

2 yıllık DA-MD 2 ne kadara satılır?

Kanka o kasayı biraz zor satarsın. Ekran kartı tek fanlı ısınan model işlemci desen giriş seviyesi 5-6 bin arası satabilirsen şükret 1693314480 https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-acil-amd-ryzen-3-3100-asus-gtx-1650-super-4gb-1tb-m2-1109366894/detay
  11. Ventusz

Büyük AMAZON Rezilliği!

İyice arapsaçına dönmüş olay kargo şubesinde kargonun geldiği günün kayıtları yok muymuş
  12. Ventusz

Öneri 😍Amazon'un Nahifliği😍

Banada tanımlamışlar
  13. Ventusz

500TL Klima önerisi?

500tlye vantilatör bile zorken klima ilginçmiş Bir tane vantilatör al arkasına buzlukta donmuş şişe bağla
  14. Ventusz

Büyük AMAZON Rezilliği!

Hocam keşke kayıt alsaydınız elektronik ürünlerde ne yazıkki çok sorun çıkıyor en ufak şeyde bile kayıt almak gerekiyor. Amazonun böyle yapması çok ilginç. Anlaşılan onlarda Türkiye standartlarına uymaya başlamış
  15. Ventusz

Büyük AMAZON Rezilliği!

Siz amazonu arayıp bilgisayar sipariş vermiştim ama kutuyu açtığımda içinden çay çıktı diye söylemeniz yeterli olurdu. Benimde başıma geldi Hyperx haste mose almıştım yerine bildiğimiz lego göndermişlerdi. Aradım hemen durumu anlattım takip nosu falan hep aynı ama içinden lego çıktığını...
  16. Ventusz

Büyük AMAZON Rezilliği!

O zaman içinden bilgisayar yerine çay çıktı
  17. Ventusz

Büyük AMAZON Rezilliği!

Bilgisayarın olduğu takip DK-1 yazan yerin altındakiyle uyuşuyor mu
  18. Ventusz

Büyük AMAZON Rezilliği!

Size 2 paket geleckti 1689619039 Hocam 2 ayrı paket gelmeliyken 1 paket gelmiş size yani Mng teslim edildi göstermiş bence şubeye gidip bu takip numarasıyla kargom gelmedi ama teslim edildi görünüyor diyin
  19. Ventusz

Büyük AMAZON Rezilliği!

Tamam size teslim edilmemiş kargo 1689618925 Mng ye gidip bu kargo koduyla bana teslim edilmedi diyeceksiniz
  20. Ventusz

Büyük AMAZON Rezilliği!

Çayınki de mi aynı
Top Bottom