evet aynen öyleO zaman içinden bilgisayar yerine çay çıktı
Siz amazonu arayıp bilgisayar sipariş vermiştim ama kutuyu açtığımda içinden çay çıktı diye söylemeniz yeterli olurdu. Benimde başıma geldi Hyperx haste mose almıştım yerine bildiğimiz lego göndermişlerdi. Aradım hemen durumu anlattım takip nosu falan hep aynı ama içinden lego çıktığını belirttim geri göndermemi söylediler. Öylelikle iade etmiştimevet aynen öyle
Çay siparişi ayrı gün sipariş etmiş ve gelmiş son gelen siparişte laptop olması gerekirken çay çıkmış.Bilgisayarın olduğu takip DK-1 yazan yerin altındakiyle uyuşuyor mu
hocam yapmadım mı sanıyorsunuz. ben bugün, ilk bu olay olduğunda 2 saat telefonla konuştum ama bir sonuç yok ortadaSiz amazonu arayıp bilgisayar sipariş vermiştim ama kutuyu açtığımda içinden çay çıktı diye söylemeniz yeterli olurdu. Benimde başıma geldi Hyperx haste mose almıştım yerine bildiğimiz lego göndermişlerdi. Aradım hemen durumu anlattım takip nosu falan hep aynı ama içinden lego çıktığını belirttim geri göndermemi söylediler. Öylelikle iade etmiştim
Hırsızlık olacağını sanmıyorum. Bir bilgisayar için ekmek parasından vazgeçmezler diye düşünüyorum. Elbet ortaya çıkacak zaten.Amazon eksik sipariş almış muhtemelen. Depo sayımı yaptıklarında her şey ortaya çıkar.
ah hocam ben de aynı şeyi düşünüyordum. bugün aradığımda depodan doğru ürün çıkmış dediler ama tabi ki itiraz ettim. ayın 20 sinde bir daha iletime geçeceğimAmazon eksik sipariş almış muhtemelen. Depo sayımı yaptıklarında her şey ortaya çıkar.
Maksimum amazon. Global firma ama yapılan şeyler ortada .Prime Day oldu sana Rezil Day ilk defa böyle bişi görüyorum 3.cü kez açılan konulardan bir tanesi keşke video kaydı alsaymışsınız ama Amazon'un bu problemi çözüceğini düşünüyorum
Amazon devri bitti zaten bir daha asla bir şey almamMaksimum amazon. Global firma ama yapılan şeyler ortada .
Yine de Sen mng kargoya git. Orayı bi yokla iyice baksınlar. Müdüre falan danış belki kameralara falan da bakarlarah hocam ben de aynı şeyi düşünüyordum. bugün aradığımda depodan doğru ürün çıkmış dediler ama tabi ki itiraz ettim. ayın 20 sinde bir daha iletime geçeceğim
14bin tl lik çayın tadı nasıl oluyor?11 Temmuz 2023 tarihinde Amazon.com.tr'den Lenovo Ideapad Gaming 3 Dizüstü Bilgisayar satın aldım.
2 gün kargo sürecinin ardından 1 saat önce paketim teslim edildi. Zaten MNG kargonun pakete ne kadar özensiz davrandığından bahsetmeme gerek yok.
Paketi bir hevesle aldım ve hemen açtım bir de ne göreyim içinde bilgisayarım yok. Paketin içinde 2 adet Lipton Doğu Karadeniz Dökme Çay var.
Ani bir şokun ardından hemen müşteri hizmetlerini aradım. 48 saat içerisinde depodaki kameraların incelenip tekrar gönderim olacağı söylendi.
Göreceğiz bakalım gerçekten dedikleri gibi olacak mı?
OLMADI