Neler Yeni

Büyük AMAZON Rezilliği!

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,318
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Prime Day oldu sana Rezil Day ilk defa böyle bişi görüyorum 3.cü kez açılan konulardan bir tanesi keşke video kaydı alsaymışsınız ama Amazon'un bu problemi çözüceğini düşünüyorum

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,318
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
evet aynen öyle
Siz amazonu arayıp bilgisayar sipariş vermiştim ama kutuyu açtığımda içinden çay çıktı diye söylemeniz yeterli olurdu. Benimde başıma geldi Hyperx haste mose almıştım yerine bildiğimiz lego göndermişlerdi. Aradım hemen durumu anlattım takip nosu falan hep aynı ama içinden lego çıktığını belirttim geri göndermemi söylediler. Öylelikle iade etmiştim

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,360
İsim
Selim
Bilgisayarın olduğu takip DK-1 yazan yerin altındakiyle uyuşuyor mu
Çay siparişi ayrı gün sipariş etmiş ve gelmiş son gelen siparişte laptop olması gerekirken çay çıkmış.

BalYiyenZürafa

80+ Bronze
Siz amazonu arayıp bilgisayar sipariş vermiştim ama kutuyu açtığımda içinden çay çıktı diye söylemeniz yeterli olurdu. Benimde başıma geldi Hyperx haste mose almıştım yerine bildiğimiz lego göndermişlerdi. Aradım hemen durumu anlattım takip nosu falan hep aynı ama içinden lego çıktığını belirttim geri göndermemi söylediler. Öylelikle iade etmiştim
hocam yapmadım mı sanıyorsunuz. ben bugün, ilk bu olay olduğunda 2 saat telefonla konuştum ama bir sonuç yok ortada

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Amazon eksik sipariş almış muhtemelen. Depo sayımı yaptıklarında her şey ortaya çıkar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amazon eksik sipariş almış muhtemelen. Depo sayımı yaptıklarında her şey ortaya çıkar.
Hırsızlık olacağını sanmıyorum. Bir bilgisayar için ekmek parasından vazgeçmezler diye düşünüyorum. Elbet ortaya çıkacak zaten.

BalYiyenZürafa

80+ Bronze
ah hocam ben de aynı şeyi düşünüyordum. bugün aradığımda depodan doğru ürün çıkmış dediler ama tabi ki itiraz ettim. ayın 20 sinde bir daha iletime geçeceğim

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil
Prime Day oldu sana Rezil Day ilk defa böyle bişi görüyorum 3.cü kez açılan konulardan bir tanesi keşke video kaydı alsaymışsınız ama Amazon'un bu problemi çözüceğini düşünüyorum
Maksimum amazon. Global firma ama yapılan şeyler ortada .

Sir Cem T-oker

80+ Gold
ah hocam ben de aynı şeyi düşünüyordum. bugün aradığımda depodan doğru ürün çıkmış dediler ama tabi ki itiraz ettim. ayın 20 sinde bir daha iletime geçeceğim
Yine de Sen mng kargoya git. Orayı bi yokla iyice baksınlar. Müdüre falan danış belki kameralara falan da bakarlar

Golf 4 R32

80+ Silver
11 Temmuz 2023 tarihinde Amazon.com.tr'den Lenovo Ideapad Gaming 3 Dizüstü Bilgisayar satın aldım.

2 gün kargo sürecinin ardından 1 saat önce paketim teslim edildi. Zaten MNG kargonun pakete ne kadar özensiz davrandığından bahsetmeme gerek yok.

Paketi bir hevesle aldım ve hemen açtım bir de ne göreyim içinde bilgisayarım yok. Paketin içinde 2 adet Lipton Doğu Karadeniz Dökme Çay var.

Ani bir şokun ardından hemen müşteri hizmetlerini aradım. 48 saat içerisinde depodaki kameraların incelenip tekrar gönderim olacağı söylendi.

Göreceğiz bakalım gerçekten dedikleri gibi olacak mı?

OLMADI
14bin tl lik çayın tadı nasıl oluyor?

Top Bottom