Neler Yeni

Büyük AMAZON Rezilliği!

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Maksimum amazon. Global firma ama yapılan şeyler ortada .
Amazon olduğuna dua edin. Hepsiburada veya diğer siteler olsa iş daha zor. Amazon zamlı ürünü aldığında indirime girince paranı indirim oranı kadar geri veriyor. Hangi site bu kadar anlayışlı ?

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,734
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Abi ben bundan bahsettiğinde troll sanmıştım gerçekmiş
Geçmiş olsun kardeşim yakın zamanda laptobun eline kavuşur

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
hocam yapmadım mı sanıyorsunuz. ben bugün, ilk bu olay olduğunda 2 saat telefonla konuştum ama bir sonuç yok ortada
Hocam keşke kayıt alsaydınız elektronik ürünlerde ne yazıkki çok sorun çıkıyor en ufak şeyde bile kayıt almak gerekiyor. Amazonun böyle yapması çok ilginç. Anlaşılan onlarda Türkiye standartlarına uymaya başlamış

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil
inşallah daha çok sorun yaşamazsınız hocam
Yok zaten kargoya bir şekil erişebilirsem tanıdıklardan rica edecem eski mahalledeki onlar alabilirse onlara aldırtacam yoksa şubeden bir şekil çözecem. Son alışverişti amazondan 🙃

BalYiyenZürafa

80+ Bronze
Hocam keşke kayıt alsaydınız elektronik ürünlerde ne yazıkki çok sorun çıkıyor en ufak şeyde bile kayıt almak gerekiyor. Amazonun böyle yapması çok ilginç. Anlaşılan onlarda Türkiye standartlarına uymaya başlamış
bundan sonra amazon neyse trendyol, hepsiburada da o benim gözümde

Ysuflix

80+ Gold
20 temmuzda dönücez deme sebepleri muhtemelen kameraları izleyip kutulamada laptop varmı yokmu ona bakcaklar bide sayım yapcaklar

BalYiyenZürafa

80+ Bronze
20 temmuzda dönücez deme sebepleri muhtemelen kameraları izleyip kutulamada laptop varmı yokmu ona bakcaklar bide sayım yapcaklar
evet söyediklerinizin aynısını bugün için yapacaklarını söylediler ama depodan biz doğru ürünü kutuladık sorun yok mesajı gelmiş. ben de itirazım ettim detaylı inceleme ayın 20 sinde olacakmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vallahi 4 senedir 1000 tane sipariş vermişimdir. Eksik gelmişliği oldu ama yanlış ürün daha görmedim adamlarda. Kameradan belli olur bakalım
inşallah

Top Bottom