BalYiyenZürafa
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
mükemmel demek isterdim ama aynı tadı14bin TL lik çayın tadı nasıl oluyor?
mükemmel demek isterdim ama aynı tadı14bin TL lik çayın tadı nasıl oluyor?
Amazon olduğuna dua edin. Hepsiburada veya diğer siteler olsa iş daha zor. Amazon zamlı ürünü aldığında indirime girince paranı indirim oranı kadar geri veriyor. Hangi site bu kadar anlayışlı ?Maksimum amazon. Global firma ama yapılan şeyler ortada .
Açıp içtin mi gerçektenmükemmel demek isterdim ama aynı tadı
hayır tabii ki deAçıp içtin mi gerçekten
MNG kargosu ayrı dert Amazon'u ayrı dert. Bende adresten sıkıntı yaşadım yanlış yönlendirdiler bakalım nolacaz ^^Amazon devri bitti zaten bir daha asla bir şey almam
inşallah daha çok sorun yaşamazsınız hocamMNG kargosu ayrı dert Amazon'u ayrı dert. Bende adresten sıkıntı yaşadım yanlış yönlendirdiler bakalım nolacaz ^^
Hocam keşke kayıt alsaydınız elektronik ürünlerde ne yazıkki çok sorun çıkıyor en ufak şeyde bile kayıt almak gerekiyor. Amazonun böyle yapması çok ilginç. Anlaşılan onlarda Türkiye standartlarına uymaya başlamışhocam yapmadım mı sanıyorsunuz. ben bugün, ilk bu olay olduğunda 2 saat telefonla konuştum ama bir sonuç yok ortada
Yok zaten kargoya bir şekil erişebilirsem tanıdıklardan rica edecem eski mahalledeki onlar alabilirse onlara aldırtacam yoksa şubeden bir şekil çözecem. Son alışverişti amazondaninşallah daha çok sorun yaşamazsınız hocam
bundan sonra amazon neyse trendyol, hepsiburada da o benim gözümdeHocam keşke kayıt alsaydınız elektronik ürünlerde ne yazıkki çok sorun çıkıyor en ufak şeyde bile kayıt almak gerekiyor. Amazonun böyle yapması çok ilginç. Anlaşılan onlarda Türkiye standartlarına uymaya başlamış
Vallahi 4 senedir 1000 tane sipariş vermişimdir. Eksik gelmişliği oldu ama yanlış ürün daha görmedim adamlarda. Kameradan belli olur bakalımbundan sonra amazon neyse trendyol, hepsiburada da o benim gözümde
evet söyediklerinizin aynısını bugün için yapacaklarını söylediler ama depodan biz doğru ürünü kutuladık sorun yok mesajı gelmiş. ben de itirazım ettim detaylı inceleme ayın 20 sinde olacakmış.20 temmuzda dönücez deme sebepleri muhtemelen kameraları izleyip kutulamada laptop varmı yokmu ona bakcaklar bide sayım yapcaklar
inşallahVallahi 4 senedir 1000 tane sipariş vermişimdir. Eksik gelmişliği oldu ama yanlış ürün daha görmedim adamlarda. Kameradan belli olur bakalım