Büyük AMAZON Rezilliği!

Maksimum amazon. Global firma ama yapılan şeyler ortada .
Amazon olduğuna dua edin. Hepsiburada veya diğer siteler olsa iş daha zor. Amazon zamlı ürünü aldığında indirime girince paranı indirim oranı kadar geri veriyor. Hangi site bu kadar anlayışlı ?

Abi ben bundan bahsettiğinde troll sanmıştım gerçekmiş
Geçmiş olsun kardeşim yakın zamanda laptobun eline kavuşur

hocam yapmadım mı sanıyorsunuz. ben bugün, ilk bu olay olduğunda 2 saat telefonla konuştum ama bir sonuç yok ortada
Hocam keşke kayıt alsaydınız elektronik ürünlerde ne yazıkki çok sorun çıkıyor en ufak şeyde bile kayıt almak gerekiyor. Amazonun böyle yapması çok ilginç. Anlaşılan onlarda Türkiye standartlarına uymaya başlamış

inşallah daha çok sorun yaşamazsınız hocam
Yok zaten kargoya bir şekil erişebilirsem tanıdıklardan rica edecem eski mahalledeki onlar alabilirse onlara aldırtacam yoksa şubeden bir şekil çözecem. Son alışverişti amazondan 🙃

Hocam keşke kayıt alsaydınız elektronik ürünlerde ne yazıkki çok sorun çıkıyor en ufak şeyde bile kayıt almak gerekiyor. Amazonun böyle yapması çok ilginç. Anlaşılan onlarda Türkiye standartlarına uymaya başlamış
bundan sonra amazon neyse trendyol, hepsiburada da o benim gözümde

20 temmuzda dönücez deme sebepleri muhtemelen kameraları izleyip kutulamada laptop varmı yokmu ona bakcaklar bide sayım yapcaklar

20 temmuzda dönücez deme sebepleri muhtemelen kameraları izleyip kutulamada laptop varmı yokmu ona bakcaklar bide sayım yapcaklar
evet söyediklerinizin aynısını bugün için yapacaklarını söylediler ama depodan biz doğru ürünü kutuladık sorun yok mesajı gelmiş. ben de itirazım ettim detaylı inceleme ayın 20 sinde olacakmış.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vallahi 4 senedir 1000 tane sipariş vermişimdir. Eksik gelmişliği oldu ama yanlış ürün daha görmedim adamlarda. Kameradan belli olur bakalım
inşallah

Geri