Büyük AMAZON Rezilliği!

evet söyediklerinizin aynısını bugün için yapacaklarını söylediler ama depodan biz doğru ürünü kutuladık sorun yok mesajı gelmiş. ben de itirazım ettim detaylı inceleme ayın 20 sinde olacakmış.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

inşallah
Amazondan sayısız siparişim oldu yurtdışı falan dahil 1 kez sorun yaşadım ssd aldım garanti etiketi falan açılmış geldi vidası sökülmüş geldi değişim oldu kupon tanımladılar. amazonu azcık tanıyosam sana laptobunu gönderir çayı yanlış gönderdilerse almazlar kupon yüklerler. 20 temmuzda konuyu hortlat.

video aldın mı kutu açıkken keşke video alsaydın

Büyük şanssızlık hocam. Depodanda doğru paketledik demişler, umarım sorununuz bir an önce çözülür.

bundan sonra amazon neyse trendyol, hepsiburada da o benim gözümde
Hepsiburada müşterinin arkasında hiç durmaz. Kıytırık bir otomatik sabunluk almıltım, 2 ay sonra bozuldu. Garantiye gönderecek oldum, satıcı faturayı elle kestiği ve e arşiv fatura olmadan teknik servis işlem yapamıyorum dediği için ortada kaldım. Hepsiburada destek , sadece satıcıya faturayı bir daha gönder demekle yetindi. Satıcı da ben faturayı kestim dedi. Ben
e-arşiv istiyorum, elle yazılmış fatura istemiyorum dedikçe, destek sürekli elle yazılmış fatura görselini gönderdi bana. Ben de lanet olsun deyip sabunluğu çöpe attım. Hepsiburadadan ve trendyoldan büyük tutarlı elektronik almam. Sorun çıkarsa olan parana oluyor.

Hepsiburada müşterinin arkasında hiç durmaz. Kıytırık bir otomatik sabunluk almıltım, 2 ay sonra bozuldu. Garantiye gönderecek oldum, satıcı faturayı elle kestiği ve e arşiv fatura olmadan teknik servis işlem yapamıyorum dediği için ortada kaldım. Hepsiburada destek , sadece satıcıya faturayı bir daha gönder demekle yetindi. Satıcı da ben faturayı kestim dedi. Ben
e-arşiv istiyorum, elle yazılmış fatura istemiyorum dedikçe, destek sürekli elle yazılmış fatura görselini gönderdi bana. Ben de lanet olsun deyip sabunluğu çöpe attım. Hepsiburadadan ve trendyoldan büyük tutarlı elektronik almam. Sorun çıkarsa olan parana oluyor.
Hepsiburada bir nebze de bu tredyıl ve özellikle n11 rezillik.

Depo sayımı, detaylı kargo çıktısı kontrolu ve irsaliyeyi kim basmış bakıp sorgularlar. Onlarda sorun yoksa kargo çalmış demektir. Mng ile uğraşırsanız işiniz çok zor. Umarım amazon hatasıdır da laptopu kargolarlar

Çay yerine laptop gelen adam da laptopu demler artık 😀 çay yerine laptop gelen adamın yüz ifadesi nasıldır aceba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,905
Üyeler
189,004
Son üye
mels
Geri