Neler Yeni

Büyük AMAZON Rezilliği!

Ysuflix

80+ Gold
evet söyediklerinizin aynısını bugün için yapacaklarını söylediler ama depodan biz doğru ürünü kutuladık sorun yok mesajı gelmiş. ben de itirazım ettim detaylı inceleme ayın 20 sinde olacakmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

inşallah
Amazondan sayısız siparişim oldu yurtdışı falan dahil 1 kez sorun yaşadım ssd aldım garanti etiketi falan açılmış geldi vidası sökülmüş geldi değişim oldu kupon tanımladılar. amazonu azcık tanıyosam sana laptobunu gönderir çayı yanlış gönderdilerse almazlar kupon yüklerler. 20 temmuzda konuyu hortlat.

Tümer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Tümer Atlı
Hocam sonuç ne oldu bilgisayarınız geldi mi

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
video aldın mı kutu açıkken keşke video alsaydın

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
Büyük şanssızlık hocam. Depodanda doğru paketledik demişler, umarım sorununuz bir an önce çözülür.

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
C.S.
bundan sonra amazon neyse trendyol, hepsiburada da o benim gözümde
Hepsiburada müşterinin arkasında hiç durmaz. Kıytırık bir otomatik sabunluk almıltım, 2 ay sonra bozuldu. Garantiye gönderecek oldum, satıcı faturayı elle kestiği ve e arşiv fatura olmadan teknik servis işlem yapamıyorum dediği için ortada kaldım. Hepsiburada destek , sadece satıcıya faturayı bir daha gönder demekle yetindi. Satıcı da ben faturayı kestim dedi. Ben
e-arşiv istiyorum, elle yazılmış fatura istemiyorum dedikçe, destek sürekli elle yazılmış fatura görselini gönderdi bana. Ben de lanet olsun deyip sabunluğu çöpe attım. Hepsiburadadan ve trendyoldan büyük tutarlı elektronik almam. Sorun çıkarsa olan parana oluyor.

Farex

80+ Silver
Hepsiburada müşterinin arkasında hiç durmaz. Kıytırık bir otomatik sabunluk almıltım, 2 ay sonra bozuldu. Garantiye gönderecek oldum, satıcı faturayı elle kestiği ve e arşiv fatura olmadan teknik servis işlem yapamıyorum dediği için ortada kaldım. Hepsiburada destek , sadece satıcıya faturayı bir daha gönder demekle yetindi. Satıcı da ben faturayı kestim dedi. Ben
e-arşiv istiyorum, elle yazılmış fatura istemiyorum dedikçe, destek sürekli elle yazılmış fatura görselini gönderdi bana. Ben de lanet olsun deyip sabunluğu çöpe attım. Hepsiburadadan ve trendyoldan büyük tutarlı elektronik almam. Sorun çıkarsa olan parana oluyor.
Hepsiburada bir nebze de bu tredyıl ve özellikle n11 rezillik.

stereohearts

80+ Gold
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,402
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Depo sayımı, detaylı kargo çıktısı kontrolu ve irsaliyeyi kim basmış bakıp sorgularlar. Onlarda sorun yoksa kargo çalmış demektir. Mng ile uğraşırsanız işiniz çok zor. Umarım amazon hatasıdır da laptopu kargolarlar

.RBO.

80+ Silver
Çay yerine laptop gelen adam da laptopu demler artık 😀 çay yerine laptop gelen adamın yüz ifadesi nasıldır aceba

Top Bottom