Neler Yeni

Büyük AMAZON Rezilliği!

BalYiyenZürafa

80+ Bronze
Son durum nedir.
harbi merak ettim bende
Sınav sonucu açılmıyorken bende merak ettim
arkadaşlar hepinize ilgiliniz için çok teşekkür ederim. Amazon bir 48 saat daha beklemem gerektiğini söyledi böylece bekleyişimin 8. gününde yine bir sonuç alamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam yarın oldu. İletişime geçtiniz mi amazon ile?
evet bir 48 saat daha beklememi söylediler

Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Yunus Yılmaz
18sayfa olmuş hala çözülmemiş olayın 8.günde bile. ben de laptop aladım amazondan seinki gibi olmasın diye kuryeye tutanak tutturup öyle açtım ürünü. Doğru ürün olduğunu görünce kabul ettim. İnşallah çözülür olay merakla bekliyorum.

BalYiyenZürafa

80+ Bronze

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
11 Temmuz 2023 tarihinde Amazon.com.tr'den Lenovo Ideapad Gaming 3 Dizüstü Bilgisayar satın aldım.

2 gün kargo sürecinin ardından 1 saat önce paketim teslim edildi. Zaten MNG kargonun pakete ne kadar özensiz davrandığından bahsetmeme gerek yok.

Paketi bir hevesle aldım ve hemen açtım bir de ne göreyim içinde bilgisayarım yok. Paketin içinde 2 adet Lipton Doğu Karadeniz Dökme Çay var.

Ani bir şokun ardından hemen müşteri hizmetlerini aradım. 48 saat içerisinde depodaki kameraların incelenip tekrar gönderim olacağı söylendi.

Göreceğiz bakalım gerçekten dedikleri gibi olacak mı?

OLMADI

daha sonuçlanmamış yarın iletişime geçmemi söylediler.
Uzunda sürse çözerler durumu. Amazon bazen saçma hareketler yapsada sonunda uzun sürse bile çözüyor.

Mtsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Mustafa tsn
11 Temmuz 2023 tarihinde Amazon.com.tr'den Lenovo Ideapad Gaming 3 Dizüstü Bilgisayar satın aldım.

2 gün kargo sürecinin ardından 1 saat önce paketim teslim edildi. Zaten MNG kargonun pakete ne kadar özensiz davrandığından bahsetmeme gerek yok.

Paketi bir hevesle aldım ve hemen açtım bir de ne göreyim içinde bilgisayarım yok. Paketin içinde 2 adet Lipton Doğu Karadeniz Dökme Çay var.

Ani bir şokun ardından hemen müşteri hizmetlerini aradım. 48 saat içerisinde depodaki kameraların incelenip tekrar gönderim olacağı söylendi.

Göreceğiz bakalım gerçekten dedikleri gibi olacak mı?

OLMADI
Amazonda oluyo o hemen düzeltiyolar bende ayakkabı söylemiştim ütü gelmişti

Top Bottom