somhaster
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 513
Hocam yarın oldu. İletişime geçtiniz mi amazon ile?yarın belli olacak hocam. Amazon ile yarın iletişime geçeceğim
Hocam yarın oldu. İletişime geçtiniz mi amazon ile?yarın belli olacak hocam. Amazon ile yarın iletişime geçeceğim
kusura bakma başka bir konuda cevap yazacaktım nasıl olduysa buraya yazmışımSınav sonucu açılmıyorken bende merak ettim
Son durum nedir.
harbi merak ettim bende
arkadaşlar hepinize ilgiliniz için çok teşekkür ederim. Amazon bir 48 saat daha beklemem gerektiğini söyledi böylece bekleyişimin 8. gününde yine bir sonuç alamadımSınav sonucu açılmıyorken bende merak ettim
evet bir 48 saat daha beklememi söyledilerHocam yarın oldu. İletişime geçtiniz mi amazon ile?
kesinlikle hocam. amazon gerçekten çok şaşırtıyorBu işte bir kaşarlık var
Ya kutunun içine çayı siz koyduysanızkesinlikle hocam. amazon gerçekten çok şaşırtıyor
hocam inanın öyle bir şey yapsam 250 mesaj boyunca devam ettirmezdim.Ya kutunun içine çayı siz koyduysanız![]()
bir de böyle yapıp amazon'dan tekrar laptop istesem neyse de foruma neden konu açayım?Ya kutunun içine çayı siz koyduysanız![]()
sonuç nearkadaşlar hepinize ilgiliniz için çok teşekkür ederim. Amazon bir 48 saat daha beklemem gerektiğini söyledi böylece bekleyişimin 8. gününde yine bir sonuç alamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet bir 48 saat daha beklememi söylediler
daha sonuçlanmamış yarın iletişime geçmemi söylediler.sonuç ne
11 Temmuz 2023 tarihinde Amazon.com.tr'den Lenovo Ideapad Gaming 3 Dizüstü Bilgisayar satın aldım.
2 gün kargo sürecinin ardından 1 saat önce paketim teslim edildi. Zaten MNG kargonun pakete ne kadar özensiz davrandığından bahsetmeme gerek yok.
Paketi bir hevesle aldım ve hemen açtım bir de ne göreyim içinde bilgisayarım yok. Paketin içinde 2 adet Lipton Doğu Karadeniz Dökme Çay var.
Ani bir şokun ardından hemen müşteri hizmetlerini aradım. 48 saat içerisinde depodaki kameraların incelenip tekrar gönderim olacağı söylendi.
Göreceğiz bakalım gerçekten dedikleri gibi olacak mı?
OLMADI
Uzunda sürse çözerler durumu. Amazon bazen saçma hareketler yapsada sonunda uzun sürse bile çözüyor.daha sonuçlanmamış yarın iletişime geçmemi söylediler.
umarım çözerler hocam.Uzunda sürse çözerler durumu. Amazon bazen saçma hareketler yapsada sonunda uzun sürse bile çözüyor.
Amazonda oluyo o hemen düzeltiyolar bende ayakkabı söylemiştim ütü gelmişti11 Temmuz 2023 tarihinde Amazon.com.tr'den Lenovo Ideapad Gaming 3 Dizüstü Bilgisayar satın aldım.
2 gün kargo sürecinin ardından 1 saat önce paketim teslim edildi. Zaten MNG kargonun pakete ne kadar özensiz davrandığından bahsetmeme gerek yok.
Paketi bir hevesle aldım ve hemen açtım bir de ne göreyim içinde bilgisayarım yok. Paketin içinde 2 adet Lipton Doğu Karadeniz Dökme Çay var.
Ani bir şokun ardından hemen müşteri hizmetlerini aradım. 48 saat içerisinde depodaki kameraların incelenip tekrar gönderim olacağı söylendi.
Göreceğiz bakalım gerçekten dedikleri gibi olacak mı?
OLMADI