Neler Yeni

Büyük AMAZON Rezilliği!

Golf 4 R32

80+ Silver
Amazondan amazon satıcılı olarak 4 adet ürün aldım (geçen çarşamba) geçen cumartesi gelecek yazıyordu ama gelmedi. Şimdi de beklemede yazıyor. Kolay gelsin müşteri hizmetlerine ulaştım yarın gelecek dediler. Ayrıca 4 ürünün 3 tanesi kolay gelsin ile gelecek 1 tanesi aras ile. Ne alaka anlamadım halbuki 4 tanesini de aynı anda almıştım teker teker felan değil. Ürünler aynı bu arada.

Enes_M

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Enes Mert
Amazon müşteriyi madur etmez fakat son zamanlarda çok yavaş çalışıyorlar.Musteri hizmetlerine bağlanmak bile işkence.

BalYiyenZürafa

80+ Bronze
Amazondan amazon satıcılı olarak 4 adet ürün aldım (geçen çarşamba) geçen cumartesi gelecek yazıyordu ama gelmedi. Şimdi de beklemede yazıyor. Kolay gelsin müşteri hizmetlerine ulaştım yarın gelecek dediler. Ayrıca 4 ürünün 3 tanesi kolay gelsin ile gelecek 1 tanesi aras ile. Ne alaka anlamadım halbuki 4 tanesini de aynı anda almıştım teker teker felan değil. Ürünler aynı bu arada.
Amazon'un eski kalitesi kalmadı. Ben artık daha bir şey almayacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amazon müşteriyi madur etmez fakat son zamanlarda çok yavaş çalışıyorlar.Musteri hizmetlerine bağlanmak bile işkence.
inşallah dediğiniz gibi olur hocam

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Mahkeme yoluna başvurmak için neyi bekliyorsunuz, veya THH derhal bunları yapın zaman aşımı falan bir bahaneleri olmasın 15 bin TL para vermişsiniz 2 tane çay gelmiş. Aksiyonları aldınız mı acaba?

BalYiyenZürafa

80+ Bronze
Mahkeme yoluna başvurmak için neyi bekliyorsunuz, veya THH derhal bunları yapın zaman aşımı falan bir bahaneleri olmasın 15 bin TL para vermişsiniz 2 tane çay gelmiş. Aksiyonları aldınız mı acaba?
Amazon daha net bir açıklama yapmadı. Her şey yarın belli olacak eğer Amazon olumsuz bir geri dönüş yaparsa dediğiniz yerlere öyle başvuracağım

Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Yunus Yılmaz
Amazon daha net bir açıklama yapmadı. Her şey yarın belli olacak eğer Amazon olumsuz bir geri dönüş yaparsa dediğiniz yerlere öyle başvuracağım
Oha yaa bu nedir hala çözülmedi mi senin laptop yerine gelen çay olayı.. Bu ne rezilliktir abi Twitter'da etkinlik yapalım boykot edelim rezil edelim koskoca firma bi laptop yollayamadı mı bu ne rezilliktir arkadaş!!

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Yerinizde olsam beklemeden buralara başvururum, haberleri olduğu an senin kapında yatarlar laptopu alman için. Uğraşmalarından daha iyidir.

BalYiyenZürafa

80+ Bronze
Oha yaa bu nedir hala çözülmedi mi senin laptop yerine gelen çay olayı.. Bu ne rezilliktir abi Twitter'da etkinlik yapalım boykot edelim rezil edelim koskoca firma bi laptop yollayamadı mı bu ne rezilliktir arkadaş!!
sakin olun hocam. yarın belli olacak büyük ihtimalle. eğer olumsuz bir geri dönüş alırsam yine yazarım buraya ondan sonra hemen tüketici hakem heyetine başvuracağım

YunusOZ

80+ Bronze
11 Temmuz 2023 tarihinde Amazon.com.tr'den Lenovo Ideapad Gaming 3 Dizüstü Bilgisayar satın aldım.

2 gün kargo sürecinin ardından 1 saat önce paketim teslim edildi. Zaten MNG kargonun pakete ne kadar özensiz davrandığından bahsetmeme gerek yok.

Paketi bir hevesle aldım ve hemen açtım bir de ne göreyim içinde bilgisayarım yok. Paketin içinde 2 adet Lipton Doğu Karadeniz Dökme Çay var.

Ani bir şokun ardından hemen müşteri hizmetlerini aradım. 48 saat içerisinde depodaki kameraların incelenip tekrar gönderim olacağı söylendi.

Göreceğiz bakalım gerçekten dedikleri gibi olacak mı?

OLMADI
Bu yüzden kutuyu açarken video çekin diyoruz. Amazon da sıkıntı olmaz ama başka bir firma olsa baya uğraşırsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Yunus Yılmaz
sakin olun hocam. yarın belli olacak büyük ihtimalle. eğer olumsuz bir geri dönüş alırsam yine yazarım buraya ondan sonra hemen tüketici hakem heyetine başvuracağım
Vaay sen sakinsen ben hayli hayli sakin olurum kardeşim. 11 Temmuz'da verdiğim laptop siparişinde 24 Temmuz'da durum hala böyle olsaydı ben sakin olamazdım da o yüzden öyle dedim. İyi sakinsen Amazon'a da senin gibi sakin adam lazım demek bugündü yarındı falan filan sallayıp duracak. Çok sakin olursan sonuç alamazsın ha diyeyim sana.

BalYiyenZürafa

80+ Bronze
Vaay sen sakinsen ben hayli hayli sakin olurum kardeşim. 11 Temmuz'da verdiğim laptop siparişinde 24 Temmuz'da durum hala böyle olsaydı ben sakin olamazdım da o yüzden öyle dedim. İyi sakinsen Amazon'a da senin gibi sakin adam lazım demek sallayıp duracak. Çok sakin olursan sonuç alamazsın ha diyeyim sana.
hocam yanlış anladınız sanırım. elimden geleni yapıyorum ben, ancak süreç bir şekilde uzuyor. Kocaeli'ne depolarına da gidemeyeceğime göre şu an elimden sadece yarınki cevaplarını beklemek ve ona göre aksiyon almak gelir ama siz daha fazlasını yapabileceğimi düşünüyorsanız fikirlerinize açığım.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
thh ulaş beklemen hata bekledikce sıkıntı olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular