Neler Yeni

Büyük AMAZON Rezilliği!

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Fatih Ayhan

BalYiyenZürafa

80+ Bronze
tedarik zincirleri farklı. Siz aynı anda alsanız bile, Gebzedeki ana depodan sevkiyat yapılıyorsa ve ürün minimal boyuttaysa kolay gelsin, farklı bir yerden temin edilmişse aras ve mng ile geliyor. Bir de lojistik ekibi o an hangi kargo firması müsait ise ona yönlendiriyor da olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

E devlet üzerinden tüm kanıtlarınızla birlikte başvurabilirsiniz. Şu ana kadar yaptığınız tüm konuşmaları, yazışmaları , sipariş ekranını, kargo ekranını vs de ekleyin. 6-8 ay içinde sonuçlanır. Ha dilekçenizde laptopu temini veya para iadesi isteyebilirsiniz ama 8 ay sonra sonuçlanacağı için aynı laptopu tedarik edemeyecek amazon, size yine para iadesi teklif edecek. O yüzden direk oara iadesi istemekte fayda var. Ondan sonra amazonu icraya vereceksiniz.
Ancak , amazondan savunma istendiği an amazonun avukatı size telefon açıp anlaşma yapmak istediğini belirtebilir.
ben laptoptan umudu kestim zaten paramı verseler yeter

2 çay alan arkadaş kutuyu açınca laptop görünce: :trpeepo::trpeepo::trpeepo::trpeepo:
daha öncede belirttiğim gibi öyle bir şey olduğunu pek sanmıyorum. çünkü bana gelen laptopa uygun bir Amazon kutusuydu yani çayları koymaları gereken kutuya laptop koyamayacakları için bence kimseye laptop gitmedi

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,748
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
ben laptoptan umudu kestim zaten paramı verseler yeter

daha öncede belirttiğim gibi öyle bir şey olduğunu pek sanmıyorum. çünkü bana gelen laptopa uygun bir Amazon kutusuydu yani çayları koymaları gereken kutuya laptop koyamayacakları için bence kimseye laptop gitmedi
Hocam geçmiş olsun öncelikle bir şekilde çözülür o sanırım pahalı şeyler aldıgımızda veya kutuda bir gariplik hissedince güzelce videoya almak lazım

BalYiyenZürafa

80+ Bronze
Hocam geçmiş olsun öncelikle bir şekilde çözülür o sanırım pahalı şeyler aldıgımızda veya kutuda bir gariplik hissedince güzelce videoya almak lazım
haklısınız hocam Amazon'dan alınca hiç tereddüt bile etmeden direk açtım kutuyu ama bundan sonra ne alırsam alayım videoya çekeceğim veya kapıda kargocu varken kontrol edeceğim

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,373
İsim
Berkay BABUCCU
haklısınız hocam Amazon'dan alınca hiç tereddüt bile etmeden direk açtım kutuyu ama bundan sonra ne alırsam alayım videoya çekeceğim veya kapıda kargocu varken kontrol edeceğim
büyük teknoloji aletlerinde kameraya almak şart artık. Amazon güvencesi tabii ki ayrı bir şey ama 5k nın üzerinde ne alınırsa alınırsın video şart artık.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,580
İsim
ismail
Kargo amazon deposundan doğru çıktıysa kargo şirketini darlasaydın biraz.Bilgi geldi mi oradan

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
C.S.
Ben bu tarz pahalı şeyler alacaksam perakende satıcılarını tercih ediyorum. Perakende de bulamamışsam , bu sefer o markanın kendi web sitesi varsa oradan yoksa Vatan bilgisayardan alıyorum. Vatan mesela, telefon alırsanız kutuyu orada açıp, gerekli testleri yapıp alabilmenizi sağlıyor.
Apple'ın internet sitesinden kablo almıştım , ups kargo ile gönderiyor Apple. Kargocu, mutlaka ama mutlaka kargo sahibine teslim ediyor. Çok şaşırmıştım, normalde site güvenliğine bırakıp gidiyorlar kargoyu ama ups ben evde olmayınca ertesi gün yeniden getirdi. Vodafone ise, benden telefonda onay almıştı site güvenliğine bırakmakla ilgili.

Enes_M

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Enes Mert
Son durum nedir çözüme kavuşturabildiniz mı

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Emre Altun
Ula* Game Of Thrones dizisinin finali bile bu kadar merak edilmedi 😀. Kardeşim inşallah çözüme kavuşur beklemesi ayrı dert gece uyku tutmaz düşünüp durursun.

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,373
İsim
Berkay BABUCCU
Bende buna benzer blender aldım içinden bebek maması çıktı.Geri iade ettim dün mesaj geldi para iadesi yapılacak diye bakalım inşallah hallolur seninde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,575
Üyeler
164,525
Son üye
mehmetcem
Top Bottom