𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Gold
6502Alıntıyı görüntüle
para iadesi için hangisini seçmem gerek?
6502Alıntıyı görüntüle
para iadesi için hangisini seçmem gerek?
evet aynı gün çay siparişi vermiştim. etikette adım yazıyordu
öyle yapıyorum zatenKargo firmasındakiler dızlamış diye yorumladım başka açıklaması yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada senin telefon ile değil amazon üzerinden iletişime geçmen gerekiyor. Yukarıda bir yerde anlatmıştım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Amazon-hesabım-bize ulaşın-ürünü seç-teslim edildi görünüyor ama ulaşmadı- daha fazla yardıma ihtiyacım var.-sohbete başla.
Yok çay siparişi de olmuş 4 adet fakat o gelmiş bu ayrı sipariş laptop siparişi bunun içinden de çay çıkmış.bu size gelen çay sizin siparişiniz miydi.
Hizmete bak be, müşteri aldığı ürünü beklerken sıkılmasın diye önden çay göndermişler. Bu hangi seviye hizmet aga.11 Temmuz 2023 tarihinde Amazon.com.tr'den Lenovo Ideapad Gaming 3 Dizüstü Bilgisayar satın aldım.
2 gün kargo sürecinin ardından 1 saat önce paketim teslim edildi. Zaten MNG kargonun pakete ne kadar özensiz davrandığından bahsetmeme gerek yok.
Paketi bir hevesle aldım ve hemen açtım bir de ne göreyim içinde bilgisayarım yok. Paketin içinde 2 adet Lipton Doğu Karadeniz Dökme Çay var.
Ani bir şokun ardından hemen müşteri hizmetlerini aradım. 48 saat içerisinde depodaki kameraların incelenip tekrar gönderim olacağı söylendi.
Göreceğiz bakalım gerçekten dedikleri gibi olacak mı?
OLMADI
hayırbu size gelen çay sizin siparişiniz miydi.
hayır
hocam çay siparişim bilgisayar kutusunun geldiği gününü önceki gün geldi. onla ilgili olduğunu pek sanmıyorum ha ama şu olabilir belki bir karışıklık ile tekrar çay göndermiş olabilirler ama benim siparişim 4 adetti bilgisayar kutusunun içinde 2 adrt geldi.Çay sipariş ettim demiştiniz? Bu iki siparişin kargo durumları hakkında sitede ne görünüyor belki aklımıza bir şey gelir..
teşekkür ederimen başından beri takip ediyordum konuyu başta çok hızlı bir şekilde çözüleceğini düşünüyordum senin adına tekrardan üzüldüm dostum umarım halledilir geçmiş olsun tekrardan
deneyeceğim hocam teşekkürleryaptıkları şey çok ayıp baştan savmışlar böyle saçmalık olmaz Amazonun yabancı mail adresine durumu inglizce belirterek tr de destek alamadım gibisinden mail atmayı deneyin hocam
var hocam ama ben Amazon'un kendisinden aldım yani hem satıcı hme gönderici Amazon.com.trAmazonda trendyol gibi ayrı ayrı satıcı varmı