Neler Yeni

Büyük AMAZON Rezilliği!

BalYiyenZürafa

80+ Bronze
Kargo firmasındakiler dızlamış diye yorumladım başka açıklaması yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada senin telefon ile değil amazon üzerinden iletişime geçmen gerekiyor. Yukarıda bir yerde anlatmıştım.

Amazon-hesabım-bize ulaşın-ürünü seç-teslim edildi görünüyor ama ulaşmadı- daha fazla yardıma ihtiyacım var.-sohbete başla.
öyle yapıyorum zaten

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Onur
bu size gelen çay sizin siparişiniz miydi.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,360
İsim
Selim
Normalde video çekerek açarım kutuları ama amazondan aldıysam direkt açıyordum. Bundan sonra onu da video çekerek açayım bari. Büyük geçmiş olsun konuyu takipteyim.

bu size gelen çay sizin siparişiniz miydi.
Yok çay siparişi de olmuş 4 adet fakat o gelmiş bu ayrı sipariş laptop siparişi bunun içinden de çay çıkmış.

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
11 Temmuz 2023 tarihinde Amazon.com.tr'den Lenovo Ideapad Gaming 3 Dizüstü Bilgisayar satın aldım.

2 gün kargo sürecinin ardından 1 saat önce paketim teslim edildi. Zaten MNG kargonun pakete ne kadar özensiz davrandığından bahsetmeme gerek yok.

Paketi bir hevesle aldım ve hemen açtım bir de ne göreyim içinde bilgisayarım yok. Paketin içinde 2 adet Lipton Doğu Karadeniz Dökme Çay var.

Ani bir şokun ardından hemen müşteri hizmetlerini aradım. 48 saat içerisinde depodaki kameraların incelenip tekrar gönderim olacağı söylendi.

Göreceğiz bakalım gerçekten dedikleri gibi olacak mı?

OLMADI
Hizmete bak be, müşteri aldığı ürünü beklerken sıkılmasın diye önden çay göndermişler. Bu hangi seviye hizmet aga.

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Furkan Enes Kaplan
yaptıkları şey çok ayıp baştan savmışlar böyle saçmalık olmaz Amazonun yabancı mail adresine durumu inglizce belirterek tr de destek alamadım gibisinden mail atmayı deneyin hocam

ahmetbirs

80+ Bronze
en başından beri takip ediyordum konuyu başta çok hızlı bir şekilde çözüleceğini düşünüyordum senin adına tekrardan üzüldüm dostum umarım halledilir geçmiş olsun tekrardan

BalYiyenZürafa

80+ Bronze
Çay sipariş ettim demiştiniz? Bu iki siparişin kargo durumları hakkında sitede ne görünüyor belki aklımıza bir şey gelir..
hocam çay siparişim bilgisayar kutusunun geldiği gününü önceki gün geldi. onla ilgili olduğunu pek sanmıyorum ha ama şu olabilir belki bir karışıklık ile tekrar çay göndermiş olabilirler ama benim siparişim 4 adetti bilgisayar kutusunun içinde 2 adrt geldi.

en başından beri takip ediyordum konuyu başta çok hızlı bir şekilde çözüleceğini düşünüyordum senin adına tekrardan üzüldüm dostum umarım halledilir geçmiş olsun tekrardan
teşekkür ederim

yaptıkları şey çok ayıp baştan savmışlar böyle saçmalık olmaz Amazonun yabancı mail adresine durumu inglizce belirterek tr de destek alamadım gibisinden mail atmayı deneyin hocam
deneyeceğim hocam teşekkürler

The Semih

80+ Gold
Amazonda trendyol gibi ayrı ayrı satıcı varmı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,596
Üyeler
164,340
Son üye