Neler Yeni

Büyük AMAZON Rezilliği!

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
C.S.
Bir yandan da tüketici mahkemesine dava açabilirsiniz ama thh kararını beklemek daha doğru olacaktır. O kararı dayanak yapıp dava açtığınızda daha kolay yol alırsınız

Son düzenleme:

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Onur
muhtemelen kargoları karıştırdılar
çay siparişi veren leptopu aldı

Bu yüzdende kamera kayıtlarında ürün çıkmış olarak görünüyor.

veya kargocu içinden aldı yerine çay koydu

Size gelen kutu yırtıkmıydı ağzı açılıp sonradan bantlanmış vs gibi bir şey varmıydı hatırladığın

Anlamadığım şey şu zaten kutuyu elinize aldığınızda anlamanız lazımdı sonuçta çay ne kadar ağır olabilir ki

BalYiyenZürafa

80+ Bronze
muhtemelen kargoları karıştırdılar
çay siparişi veren leptopu aldı

Bu yüzdende kamera kayıtlarında ürün çıkmış olarak görünüyor.

veya kargocu içinden aldı yerine çay koydu

Size gelen kutu yırtıkmıydı ağzı açılıp sonradan bantlanmış vs gibi bir şey varmıydı hatırladığın

Anlamadığım şey şu zaten kutuyu elinize aldığınızda anlamanız lazımdı sonuçta çay ne kadar ağır olabilir ki
paket açık değildi yani içinden alınmış olamaz. sanırım dediğiniz gibi başka birine laptop gitti. ağırlık olarak 2 kg çay vardı içinde ondan hiç aklıma gelmedi böyle bir şey olduğu hemen açtım paketi

Enes_M

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Enes Mert
Amazon üzmez dedim ama gittikçe uzatiyorlarsa yapacak bir şey kalmıyor geriye,madur etmeleri hiç hoş olmamış.

BalYiyenZürafa

80+ Bronze
Amazon üzmez dedim ama gittikçe uzatiyorlarsa yapacak bir şey kalmıyor geriye,madur etmeleri hiç hoş olmamış.
amazon ile çözüleceğini düşündüğüm için ben de hiç başka bir yere başvurmamıştım ama bugün çözülmeyeceğini anladığım gibi THH'ye başvurdum.

amazon ile çözüleceğini düşündüğüm için ben de hiç başka bir yere başvurmamıştım ama bugün çözülmeyeceğini anladığım gibi THH'ye başvurdum.
Aynı durum başıma gelse işin peşini bırakmaz telefon'dan darlar alırdım hakkımı çok hakkım yenilmek istendi fakat ben yedirtmedim amazona hepsini söke söke aldım

BalYiyenZürafa

80+ Bronze
Aynı durum başıma gelse işin peşini bırakmaz telefon'dan darlar alırdım hakkımı çok hakkım yenilmek istendi fakat ben yedirtmedim amazona hepsini söke söke aldım
Hocam her gün aradım, canlı desteğe bağlandım ama hepsi aynı şeyi söylüyor. Özellikle bugün 2 saat telefonla konuştum ama yok Amazon hiçbir şey yapamayız diyor.

Fleewsefa

80+
Arkadaş gerçekten çok pasif hareket ediyor :) türkiyede böyle davranırsan adamın anasını bellerler. Hakkını almak için kırıp dağıtmak gerekiyor maalesef.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Stex

BalYiyenZürafa

80+ Bronze
Arkadaş gerçekten çok pasif hareket ediyor :) türkiyede böyle davranırsan adamın anasını bellerler. Hakkını almak için kırıp dağıtmak gerekiyor maalesef.
arkadaşlar ne yapmamı bekliyorsunuz gebze'ye depolarına mı gideyim? yapabileceğim her şeyi yapıyorum zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,571
Üyeler
164,332
Son üye
aliemre4
Top Bottom