Neler Yeni

Büyük AMAZON Rezilliği!

BalYiyenZürafa

80+ Bronze

Üzgün Araba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Çağrı menekşe
hepinizden Allah razı olsun hocam. Gerçekten bu süreç boyunca Amazon'dan çok siz yardımcı oldunuz her şey çok teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yarın arayacağım belki yapmışlardır kontrol işlemlerini
sıkboğaz edin bence hocam

YazılımKafa

80+ Silver
Amazon kamera kayıtlarını incelemiş sözde ve sorun onlarlık değilmiş. Şimdi THH'ye başvuracağım.
Kargo firmasını ara. Kargo firmalarında her kargonun ağırlığı gramına kadar bellidir. Sana gelen çaylarla laptop ağırlığı bir olmayacağı için haklı olduğun ve suçun kimde olduğu anlaşılır. Ben palmeden 3 kitap almıştım, bir tane eksik geldi. Firmaya söyledim, onlarda kargo firmasından ürün desi bilgilerini aldı, ve kargo kutusunda eksiklik olduğu ortaya çıktı. Bana eksik ürünü gönderdiler

BalYiyenZürafa

80+ Bronze
Kargo firmasını ara. Kargo firmalarında her kargonun ağırlığı gramına kadar bellidir. Sana gelen çaylarla laptop ağırlığı bir olmayacağı için haklı olduğun ve suçun kimde olduğu anlaşılır. Ben palmeden 3 kitap almıştım, bir tane eksik geldi. Firmaya söyledim, onlarda kargo firmasından ürün desi bilgilerini aldı, ve kargo kutusunda eksiklik olduğu ortaya çıktı. Bana eksik ürünü gönderdiler
sıkboğaz edin bence hocam
Umarım gönderirler laptopu
Ooo haftaya kadar nasıl bekleyecez
AMAZON İLE GÖRÜŞTÜM. DEPODAN 3. DEFA YANIT GELMİŞ. KARRGO ŞİRKETİ ÇALMIŞ BİLGİSAYARI.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,398
Üyeler
164,134
Son üye
ChavoYolda
Top Bottom