Neler Yeni

Büyük AMAZON Rezilliği!

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
Şerefsizler ya yemin ediyorum yok böyle bir şey. Sana tavsiyem gelen kargo kutusunu atmadıysan aynı şekilde açarken videoya çek yanında 2. bir kargo kutusu olmadığının delili olsun elinde. Eğer mng kargoya gittiğinde sana belge vermezler ise elinde video olduğunu eğer vermezler ise şikayet edeceğini söyle. Cimer veya tüketici hakem heyetine şikayet oluşturacağını söyle.

Eric Cartman

80+ Bronze
Karogunun teslim edildiği sırada kontrol edilmesi gerekir aksi halde kargo şirketleri sorumluluk kabul etmiyor kanunda da bu şekilde işliyor, konunun başını okudum sadece alan arkadaş umarım dagıtım görevlisinin yanında açıp tutanak tutturmuştur kargoyu
Ben şubedekilerin yanında 2 adet hasarlı kargo için zor tutanak tutturdum. Dağıtım yapan elemanların tutanakla alakalı zerre bilgisi yok veya ben hep bilmeyenlere denk geldim. Adamlar bırakıp gidiyor kontrol için bekletmen öyle zor oluyor ki. Bu iş TRde pek işlemiyor.

BalYiyenZürafa

80+ Bronze
Şerefsizler ya yemin ediyorum yok böyle bir şey. Sana tavsiyem gelen kargo kutusunu atmadıysan aynı şekilde açarken videoya çek yanında 2. bir kargo kutusu olmadığının delili olsun elinde. Eğer mng kargoya gittiğinde sana belge vermezler ise elinde video olduğunu eğer vermezler ise şikayet edeceğini söyle. Cimer veya tüketici hakem heyetine şikayet oluşturacağını söyle.
o kutuyu amazon a gönderdim

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
608
İsim
can
Ben şubedekilerin yanında 2 adet hasarlı kargo için zor tutanak tutturdum. Dağıtım yapan elemanların tutanakla alakalı zerre bilgisi yok veya ben hep bilmeyenlere denk geldim. Adamlar bırakıp gidiyor kontrol için bekletmen öyle zor oluyor ki. Bu iş TRde pek işlemiyor.
Mevzuat gereği tutturmak gerekiyor aksi halde kargo firmasından sorumluluk kalkıyor bende biliyorum evet zor adama tutanak tutalım desen sanki küfür etmişsin gibi bakıyor suratına :D

Eric Cartman

80+ Bronze
Amazon MNG şubesine gidip çalındığına dair bir belge alırsanız biz iadenizi yaparız dedi.
üzerinden baya bir zaman geçti çalındığına dair bir evrak vereceklerini sanmıyorum. İşi amazona paslaman lazım sana gelmeyen ürün için senin çabalaman kadar saçma bir şey yok. Evrak vermezlerse paranı geri vermeyecekler mi öyle saçmalık mı olur. Evrağı alamazsan direk iki firmayı da THH ver. Bu olayda seni bağlayan bir durum yok. Borç verip dilencisi olmak gibi bir şey bu durum.

ErenMaiky

80+ Silver
Ailen durumla ilgilenmiyormu? çağır aileni gidin beraber kargo şirketinin şubesine

melidoas6

80+ Silver
Ben kargo firması olsam ürünü alırken neredeydiniz diye sorup art niyet arardım mantığı da bu bence
Olabilir zaten çalan kargo firması onlara güvenip ürün veriyoruz bence müşteri memnuniyeti açısından yardımcı olmaları gerek hani gerekirse tüm kamera kayıtlarına ve araca yüklemesine bakılsın

Top Bottom