Neler Yeni

Büyük AMAZON Rezilliği!

Amazon bizim depomuzdan doğru çıkmış dedi ki kanıtları var. Bana gelen kargo üzerindeki etiketlerde doğru. Bu yüzden Amazon'luk bir şey yok ve etiketler de doğru olduğu için yanlış kargo da gelmiş olamaz. Yani çalındı ancak MNG henüz bunu kabul etmiyor. Yarın şubeye gidip konuşacağım.
Senin para iadesi yatmış dostum Max 1 haftaya hesaba yansır Amazon mng'den alır o parayı

YazılımKafa

80+ Silver
kargo görevlisi çalmış evet
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 hafta önce başvurmuştum Amazon'un savunması istenmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Bu ne demek oluyor bilen biri yardımcı olabilir mi?
Çok geçmez paran hesaba geçer. Benim iade olduğunda 2 saat sonra hesabıma geldi

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven
peki kargoda çaldılarsa amazon koli bandını nasıl orjinali gibi yapıştırmışlar ki? kutunun daha önce açıldığı belli olmuyor muydu geldiğinde? yukarıda bu soru soruldyusa takip edemedim kusura bakma

BalYiyenZürafa

80+ Bronze
peki kargoda çaldılarsa amazon koli bandını nasıl orjinali gibi yapıştırmışlar ki? kutunun daha önce açıldığı belli olmuyor muydu geldiğinde? yukarıda bu soru soruldyusa takip edemedim kusura bakma
hayır işte tam olarak sorun burda. ben bu yüzden bugüne kadar hep Amazon'u suçladım çünkü kutuda hiçbir açılma izi yok.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven
hayır işte tam olarak sorun burda. ben bu yüzden bugüne kadar hep Amazon'u suçladım çünkü kutuda hiçbir açılma izi yok.
çok tuhaf. amazonun kendi özel bandı var çünkü. ben yine de amazon depoda bir karışıklık olmuş olabileceğini düşünüyorum. çünkü kargocular kutuyu sonra açsalar geri aynısı gibi kapatamazlar. amazon güvenlik kameralarını incelemiş ama belki de kutu amazon deposunda kargolama yapılan bölümde karışmış da olabilir. yani örneğin aynı kutulardan bir sürü var ve yanlışlıkla içinde çay olan ve başkasına ait olan kutuya sizin adres etiketinizi basıp yanlış kutuyu göndermiş olamazlar mı?

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
776
İsim
Ömer Aslan
Son durum ne paran iade oldu mu veya laptobun geldi mi?

AggY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
umut
çok tuhaf. amazonun kendi özel bandı var çünkü. ben yine de amazon depoda bir karışıklık olmuş olabileceğini düşünüyorum. çünkü kargocular kutuyu sonra açsalar geri aynısı gibi kapatamazlar. amazon güvenlik kameralarını incelemiş ama belki de kutu amazon deposunda kargolama yapılan bölümde karışmış da olabilir. yani örneğin aynı kutulardan bir sürü var ve yanlışlıkla içinde çay olan ve başkasına ait olan kutuya sizin adres etiketinizi basıp yanlış kutuyu göndermiş olamazlar mı?
yok hocam düpedüz çalınmış yinede şikayet edin bu kadar uğraştınız sonuçta bi hırsızlık var ortada

BalYiyenZürafa

80+ Bronze
BİLDİĞİNİZ GİBİ GEÇEN GÜNLERDE BANA GELEN 2 PAKET ÇAYI VE KUTUYU AMOZAN'A GERİ GÖNDERDİM. BUGÜN OLAN OLAN ŞEYE BAKIN
iade.png

AYNI GÜN ALDIĞIM ÇAYLARDAN BİRİNİ İADE TALEBİ OLUŞTURMADIM HALDE İADE OLARAK GEÇİP PARA GÖNDERMİŞLER.
bruh.png

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven
yok hocam düpedüz çalınmış yinede şikayet edin bu kadar uğraştınız sonuçta bi hırsızlık var ortada
konunuyu düzenli takip edemedim çalındığından kesin bi şekilde eminlerse ben bazı yerleri atlamışım konuda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,813
Üyeler
165,240
Son üye
rudeboy110
Top Bottom