Büyük AMAZON Rezilliği!

çok tuhaf. amazonun kendi özel bandı var çünkü. ben yine de amazon depoda bir karışıklık olmuş olabileceğini düşünüyorum. çünkü kargocular kutuyu sonra açsalar geri aynısı gibi kapatamazlar. amazon güvenlik kameralarını incelemiş ama belki de kutu amazon deposunda kargolama yapılan bölümde karışmış da olabilir. yani örneğin aynı kutulardan bir sürü var ve yanlışlıkla içinde çay olan ve başkasına ait olan kutuya sizin adres etiketinizi basıp yanlış kutuyu göndermiş olamazlar mı?
Dostum reklamlı bant yaptırmak basit
Minareyi çalan Kılıfını hazırlar demişler

Hocam son durum ne?

evet. onlarda yardımcı olamayacaklarını söylediler. tutanakta veremezlermiş. suçu komple Amamzon'a atıyorlar
ya hocam şuana kadar durman hata bi kargoyla konuşuyosun sonuç yok bi amazonla konuşuyosun kesin olmayan bi sonuç var git dava et neyi bekliyosun ki

ya hocam şuana kadar durman hata bi kargoyla konuşuyosun sonuç yok bi amazonla konuşuyosun kesin olmayan bi sonuç var git dava et neyi bekliyosun ki
hocam zaten tüketici hakem heyetine başvurdum. Amazon veya MNG gibi firmalara dava açarsam haksız bulunup üstüne benden tazminat ödememi isteyecekler.

Geri