Neler Yeni

Büyük AMAZON Rezilliği!

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,150
İsim
Ensar

Grambel16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
E.Y
çok tuhaf. amazonun kendi özel bandı var çünkü. ben yine de amazon depoda bir karışıklık olmuş olabileceğini düşünüyorum. çünkü kargocular kutuyu sonra açsalar geri aynısı gibi kapatamazlar. amazon güvenlik kameralarını incelemiş ama belki de kutu amazon deposunda kargolama yapılan bölümde karışmış da olabilir. yani örneğin aynı kutulardan bir sürü var ve yanlışlıkla içinde çay olan ve başkasına ait olan kutuya sizin adres etiketinizi basıp yanlış kutuyu göndermiş olamazlar mı?
Dostum reklamlı bant yaptırmak basit
Minareyi çalan Kılıfını hazırlar demişler

Hiko335

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Hikmet Çalı
Hocam son durum ne?

BalYiyenZürafa

80+ Bronze

Stex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Naci Kaygısız
Gittiniz mi kargoya?

Ysuflix

80+ Gold
evet. onlarda yardımcı olamayacaklarını söylediler. tutanakta veremezlermiş. suçu komple Amamzon'a atıyorlar
ya hocam şuana kadar durman hata bi kargoyla konuşuyosun sonuç yok bi amazonla konuşuyosun kesin olmayan bi sonuç var git dava et neyi bekliyosun ki

BalYiyenZürafa

80+ Bronze
ya hocam şuana kadar durman hata bi kargoyla konuşuyosun sonuç yok bi amazonla konuşuyosun kesin olmayan bi sonuç var git dava et neyi bekliyosun ki
hocam zaten tüketici hakem heyetine başvurdum. Amazon veya MNG gibi firmalara dava açarsam haksız bulunup üstüne benden tazminat ödememi isteyecekler.

Top Bottom