hocam şube çok uzak bugün gidemem zaten kapanmasına 45 dk var o sürede yetişemem. yarın gideceğimTelefonla olmaz o iş gidip konuşacaksın şubeyle baktın yan çiziyorlar şikayet edeceksin durumu amazona anlatacaksın.
çok teşekkür ederim.Hem ayranın döküldü hem istenmeyen olaylar yaşandı. Kargo firmasından bir sonuç alamazsan anında dava sürecini başlatmalısın dostum elimizden gelen bir şey olursa özelden de yazabilirsin her zaman.
görevli mi çalmış kargoyuçok teşekkür ederim.
Bende herkes gibi senin sonucu bekliyorum film gibi oldu konu ins çözersin durumu kamera kayıtlarını vs iste mutlaka o belgeyi al dostum anında vermeyebilirler şubeye ceza kesileceği için bilgin olsun yanında bir kaç arkadaş babanı vs götürçok teşekkür ederim.
kargo görevlisi çalmış evetgörevli mi çalmış kargoyu
1 hafta önce başvurmuştum Amazon'un savunması istenmişThh ye başvuru ile neticelenir gibi
Amazon arkasında durmayacaktir
İade etmişler işte, 1 hafta içerisinde falan paran yatırılır ödeme yaptığın kartının, bağlı olduğu banka hesabına.kargo görevlisi çalmış evet
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 hafta önce başvurmuştum Amazon'un savunması istenmiş
Alıntıyı görüntüle
Bu ne demek oluyor bilen biri yardımcı olabilir mi?
ama normalde iade ettiğimde böyle yazmazdı. önce iade işlemi başlatıldı sonra direk iade tamamlandı yazardı.İade etmişler işte, 1 hafta içerisinde falan paran yatırılır ödeme yaptığın kartın bağlı olduğu banka hesabına.
Para iadesi yapacaklar işte. Max 2-3 güne yatar hesabına. Fakat sen yinede konunun takipçisi ol bence özellikle o şubeyi şikayet et bugün sana yapan yarın başkasına yapar. ******** kovulsun en azından.kargo görevlisi çalmış evet
Alıntıyı görüntüle
Peki bunu nasıl tespit ettilerkargo görevlisi çalmış evet
Alıntıyı görüntüle
Amazon bizim depomuzdan doğru çıkmış dedi ki kanıtları var. Bana gelen kargo üzerindeki etiketlerde doğru. Bu yüzden Amazon'luk bir şey yok ve etiketler de doğru olduğu için yanlış kargo da gelmiş olamaz. Yani çalındı ancak MNG henüz bunu kabul etmiyor. Yarın şubeye gidip konuşacağım.Peki bunu nasıl tespit ettiler
Personel çaldığını
İşten çıkarılma varmi?
Gibi detaylandirirmisin