Büyük AMAZON Rezilliği!

hocam atsam ne değişecek. hem üstünde ev adresim telefon numaram var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama eğer lazımsa atabilirim
Atsaydınız belki yardımcı olunurdu ama bu şekilde çok zor. Kutu laptop içine sığacak kadar büyük mü? Yada gönderdiğim gibi etikette paket içeriği var orada ne yazıyor. Elimizde dediğinizi destekleyecek hiçbir paylaşım yok

Atsaydınız belki yardımcı olunurdu ama bu şekilde çok zor. Kutu laptop içine sığacak kadar büyük mü? Yada gönderdiğim gibi etikette paket içeriği var orada ne yazıyor. Elimizde dediğinizi destekleyecek hiçbir paylaşım yok
kutu.jpg

kutu çaylar için çok büyük yani laptopa uygun bir kutu. paket içeriğinde bilinmeyen yazıyor sadece

Sipariş bilgilerini de atın hocam kişisel bilgileri sansurleyip. Konuda her mesajda yeni bir şey öğreniyoruz tekte hepsini paylaşın.

Ekler

• bilgiler.png
    bilgiler.png
    91 KB · Hit: 160
Alıntıyı görüntüle
kutu çaylar için çok büyük yani laptopa uygun bir kutu. paket içeriğinde bilinmeyen yazıyor sadece
Hocam senin sorun laptopun çay ile karıştırılması değil laptopun hiç gelmemesi.Yani amazon ile senin aranda bir iletişim kopukluğu var olaya yanlış giriyorsun.Diyeceksinki bana laptop felan gelmedi ama teslim edildi gözüküyor.
Sen çay geldi diyorsun e çayda sipariş etmişsin oda gelecek tabii ki burdaki insanlarda çay sipariş etmeden çay geldi sanıyor.

Hocam senin sorun laptopun çay ile karıştırılması değil laptopun hiç gelmemesi.Yani amazon ile senin aranda bir iletişim kopukluğu var olaya yanlış giriyorsun.Diyeceksinki bana laptop felan gelmedi ama teslim edildi gözüküyor.
Sen çay geldi diyorsun e çayda sipariş etmişsin oda gelecek tabii ki burdaki insanlarda çay sipariş etmeden çay geldi sanıyor.
Hocam o günden önce benim siparişim ettiğim çay gelmişti zaten. Yani Amazon laptop koyması gereken kutuya çay koymuş ya benim eski siparişimden dolayı ya da rastgele

Mng kargo alamazda paketlerken koymamışlar gibi duruyor
Tüm ipleri ben açtım onların alacağını pek sanmıyorum

Hocam o günden önce benim siparişim ettiğim çay gelmişti zaten. Yani Amazon laptop koyması gereken kutuya çay koymuş ya benim eski siparişimden dolayı ya da rastgele
Anladım hocam 2. defa çay geldi yani.durum değişik valla çözemedim

Screenshot_2023-07-17-21-19-21-287-edit_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg

Hocam kargo takip numaraları aynı mı

Çay 2 kez mi geldi onu anlayamadım. Konu çok karışık çay aldım demişsin,o zaman çayın amazondaki kargo takip numarasından bak. Ulaştırıldı mı yazıyor?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,654
Üyeler
188,971
Son üye
Ekaya
Geri