Neler Yeni

Büyük AMAZON Rezilliği!

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
hocam atsam ne değişecek. hem üstünde ev adresim telefon numaram var
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama eğer lazımsa atabilirim
Atsaydınız belki yardımcı olunurdu ama bu şekilde çok zor. Kutu laptop içine sığacak kadar büyük mü? Yada gönderdiğim gibi etikette paket içeriği var orada ne yazıyor. Elimizde dediğinizi destekleyecek hiçbir paylaşım yok

BalYiyenZürafa

80+ Bronze
Atsaydınız belki yardımcı olunurdu ama bu şekilde çok zor. Kutu laptop içine sığacak kadar büyük mü? Yada gönderdiğim gibi etikette paket içeriği var orada ne yazıyor. Elimizde dediğinizi destekleyecek hiçbir paylaşım yok
kutu.jpg

kutu çaylar için çok büyük yani laptopa uygun bir kutu. paket içeriğinde bilinmeyen yazıyor sadece

Sipariş bilgilerini de atın hocam kişisel bilgileri sansurleyip. Konuda her mesajda yeni bir şey öğreniyoruz tekte hepsini paylaşın.

Ekler

• bilgiler.png
    bilgiler.png
    91 KB · Hit: 137

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,054
İsim
göksel yurtcan

r4NG3r

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle
kutu çaylar için çok büyük yani laptopa uygun bir kutu. paket içeriğinde bilinmeyen yazıyor sadece
Hocam senin sorun laptopun çay ile karıştırılması değil laptopun hiç gelmemesi.Yani amazon ile senin aranda bir iletişim kopukluğu var olaya yanlış giriyorsun.Diyeceksinki bana laptop felan gelmedi ama teslim edildi gözüküyor.
Sen çay geldi diyorsun e çayda sipariş etmişsin oda gelecek tabii ki burdaki insanlarda çay sipariş etmeden çay geldi sanıyor.

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler

BalYiyenZürafa

80+ Bronze
Hocam senin sorun laptopun çay ile karıştırılması değil laptopun hiç gelmemesi.Yani amazon ile senin aranda bir iletişim kopukluğu var olaya yanlış giriyorsun.Diyeceksinki bana laptop felan gelmedi ama teslim edildi gözüküyor.
Sen çay geldi diyorsun e çayda sipariş etmişsin oda gelecek tabii ki burdaki insanlarda çay sipariş etmeden çay geldi sanıyor.
Hocam o günden önce benim siparişim ettiğim çay gelmişti zaten. Yani Amazon laptop koyması gereken kutuya çay koymuş ya benim eski siparişimden dolayı ya da rastgele

Mng kargo alamazda paketlerken koymamışlar gibi duruyor
Tüm ipleri ben açtım onların alacağını pek sanmıyorum

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Screenshot_2023-07-17-21-19-21-287-edit_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg

Hocam kargo takip numaraları aynı mı

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Çay 2 kez mi geldi onu anlayamadım. Konu çok karışık çay aldım demişsin,o zaman çayın amazondaki kargo takip numarasından bak. Ulaştırıldı mı yazıyor?

Top Bottom