OrkunJJ
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,957
- İsim
- Orkun
Şimdi kimsenin günahına girmek istemiyorum ama senin kargoyu MNG kargo da ki personel araklamış olabilir. Bu bana yanlış gelen akım korumalı uzatmanın 4 tanesi bir pakette ayrı bir günde 1 tanesi ayrı bir pakette ayrı bir günde geldi. 4 Tane olan paket sağlam bir şekilde ulaştı. 1 Tane olan paket içi boş diye koli taşınırken ezilmiş, kenarlardan aralanmış durumdaydı. Eğer ki Amazon senin bilgisayarını da bu şekilde büyük bir koliye koyduysa eğer içinden bilgisayarı araklayıp çayları atmış olabilirler.
Bak yukarıda arkadaşın biri harfiyen söylemiş. Bize ulaşın kısmından bilgisayarı seçiyorsun. Oradan yaşadığın sorun ile alakalı bir seçenek seçiyorsun. Ondan sonra beni ara diyerek müşteri temsilcisi ile iletişime geçiyorsun. Harfiyen anlatıyorsun ne yaşadığını.
Bak yukarıda arkadaşın biri harfiyen söylemiş. Bize ulaşın kısmından bilgisayarı seçiyorsun. Oradan yaşadığın sorun ile alakalı bir seçenek seçiyorsun. Ondan sonra beni ara diyerek müşteri temsilcisi ile iletişime geçiyorsun. Harfiyen anlatıyorsun ne yaşadığını.