Neler Yeni

Büyük AMAZON Rezilliği!

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,957
İsim
Orkun
Şimdi kimsenin günahına girmek istemiyorum ama senin kargoyu MNG kargo da ki personel araklamış olabilir. Bu bana yanlış gelen akım korumalı uzatmanın 4 tanesi bir pakette ayrı bir günde 1 tanesi ayrı bir pakette ayrı bir günde geldi. 4 Tane olan paket sağlam bir şekilde ulaştı. 1 Tane olan paket içi boş diye koli taşınırken ezilmiş, kenarlardan aralanmış durumdaydı. Eğer ki Amazon senin bilgisayarını da bu şekilde büyük bir koliye koyduysa eğer içinden bilgisayarı araklayıp çayları atmış olabilirler.

Bak yukarıda arkadaşın biri harfiyen söylemiş. Bize ulaşın kısmından bilgisayarı seçiyorsun. Oradan yaşadığın sorun ile alakalı bir seçenek seçiyorsun. Ondan sonra beni ara diyerek müşteri temsilcisi ile iletişime geçiyorsun. Harfiyen anlatıyorsun ne yaşadığını.

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Birde ekran görüntüsü atabilir misin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

IMG_20230717_194426.jpg

Kargo kutusunun üzerindeki barkodda içerik bölümünü ve toplam yazan bölümü paylaşır mısın

Son düzenleme:

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih

BalYiyenZürafa

80+ Bronze
Böyle değil hesabım bölümünden bize ulaşın kısmına tıkla. Daha sonra ürünü seç. Seçenekler bölümünden problemine benzer konuyu seç. Daha fazla yardıma ihtiyacım var de. Ortada bizimle sohbet edin var ona tıkla. Oradaki müşteri temsilcisine durumu harfiyen anlat. O sana yardımcı olacaktır.

Kargo şirketinden kaynaklanmadığını bilemezsin eğer amazon görüntüleri kontrol etmiş ve kargo depodan doğru bir şekilde çıkmışsa problem kargodadır. Sen hiç şubeye gidip görüştün mü? Şubeden yardım alabilirsin belki ihtimal dahilinde.
bir çok kez konuştum zaten

Hocam senin kargoyu şube veya kargocu cukkalamış benden söylemesi yukarıdaki arkadaşın söylediği gibi içerik bölümünde ne yazıyor buraya atar mısın
bilinmeyen "unknown" yazıyor

Şimdi kimsenin günahına girmek istemiyorum ama senin kargoyu MNG kargo da ki personel araklamış olabilir. Bu bana yanlış gelen akım korumalı uzatmanın 4 tanesi bir pakette ayrı bir günde 1 tanesi ayrı bir pakette ayrı bir günde geldi. 4 Tane olan paket sağlam bir şekilde ulaştı. 1 Tane olan paket içi boş diye koli taşınırken ezilmiş, kenarlardan aralanmış durumdaydı. Eğer ki Amazon senin bilgisayarını da bu şekilde büyük bir koliye koyduysa eğer içinden bilgisayarı araklayıp çayları atmış olabilirler.

Bak yukarıda arkadaşın biri harfiyen söylemiş. Bize ulaşın kısmından bilgisayarı seçiyorsun. Oradan yaşadığın sorun ile alakalı bir seçenek seçiyorsun. Ondan sonra beni ara diyerek müşteri temsilcisi ile iletişime geçiyorsun. Harfiyen anlatıyorsun ne yaşadığını.
evet hocam sizin pakette ki gibi benimkin de de bir kenarları banttan ayrılmış gibiydi ama o kutuyu yırtmadan çıkarmaları ve o çayları geri içine koymaları imkansız

Hiuysll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Halil İbrahim Uysal
Kutuda ağırlık kısmında ne yazıyor peki tahminimce 2kg çaydan daha ağırdır laptop

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Hocam hiç bir şey paylaşmayıp sadece kargom çalındı diyorsunuz. Benim kargom bu halde olsa ne varsa paylaşırım. En baştada kargonun fotosunu atardım. Neden paylaşmadığınızı anlayamadım.

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Emre Altun
Allahtan dökme çay 😄

BalYiyenZürafa

80+ Bronze
Hocam hiç bir şey paylaşmayıp sadece kargom çalındı diyorsunuz. Benim kargom bu halde olsa ne varsa paylaşırım. En baştada kargonun fotosunu atardım. Neden paylaşmadığınızı anlayamadım.
hocam atsam ne değişecek. hem üstünde ev adresim telefon numaram var

ama eğer lazımsa atabilirim

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,106
İsim
Ali Batmaz

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,371
İsim
Selim
Sipariş bilgilerini de atın hocam kişisel bilgileri sansurleyip. Konuda her mesajda yeni bir şey öğreniyoruz tekte hepsini paylaşın.

Top Bottom