Büyük AMAZON Rezilliği!

Şimdi kimsenin günahına girmek istemiyorum ama senin kargoyu MNG kargo da ki personel araklamış olabilir. Bu bana yanlış gelen akım korumalı uzatmanın 4 tanesi bir pakette ayrı bir günde 1 tanesi ayrı bir pakette ayrı bir günde geldi. 4 Tane olan paket sağlam bir şekilde ulaştı. 1 Tane olan paket içi boş diye koli taşınırken ezilmiş, kenarlardan aralanmış durumdaydı. Eğer ki Amazon senin bilgisayarını da bu şekilde büyük bir koliye koyduysa eğer içinden bilgisayarı araklayıp çayları atmış olabilirler.

Bak yukarıda arkadaşın biri harfiyen söylemiş. Bize ulaşın kısmından bilgisayarı seçiyorsun. Oradan yaşadığın sorun ile alakalı bir seçenek seçiyorsun. Ondan sonra beni ara diyerek müşteri temsilcisi ile iletişime geçiyorsun. Harfiyen anlatıyorsun ne yaşadığını.

Birde ekran görüntüsü atabilir misin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

IMG_20230717_194426.jpg

Kargo kutusunun üzerindeki barkodda içerik bölümünü ve toplam yazan bölümü paylaşır mısın

Son düzenleme:
Böyle değil hesabım bölümünden bize ulaşın kısmına tıkla. Daha sonra ürünü seç. Seçenekler bölümünden problemine benzer konuyu seç. Daha fazla yardıma ihtiyacım var de. Ortada bizimle sohbet edin var ona tıkla. Oradaki müşteri temsilcisine durumu harfiyen anlat. O sana yardımcı olacaktır.

Kargo şirketinden kaynaklanmadığını bilemezsin eğer amazon görüntüleri kontrol etmiş ve kargo depodan doğru bir şekilde çıkmışsa problem kargodadır. Sen hiç şubeye gidip görüştün mü? Şubeden yardım alabilirsin belki ihtimal dahilinde.
bir çok kez konuştum zaten

Hocam senin kargoyu şube veya kargocu cukkalamış benden söylemesi yukarıdaki arkadaşın söylediği gibi içerik bölümünde ne yazıyor buraya atar mısın
bilinmeyen "unknown" yazıyor

Şimdi kimsenin günahına girmek istemiyorum ama senin kargoyu MNG kargo da ki personel araklamış olabilir. Bu bana yanlış gelen akım korumalı uzatmanın 4 tanesi bir pakette ayrı bir günde 1 tanesi ayrı bir pakette ayrı bir günde geldi. 4 Tane olan paket sağlam bir şekilde ulaştı. 1 Tane olan paket içi boş diye koli taşınırken ezilmiş, kenarlardan aralanmış durumdaydı. Eğer ki Amazon senin bilgisayarını da bu şekilde büyük bir koliye koyduysa eğer içinden bilgisayarı araklayıp çayları atmış olabilirler.

Bak yukarıda arkadaşın biri harfiyen söylemiş. Bize ulaşın kısmından bilgisayarı seçiyorsun. Oradan yaşadığın sorun ile alakalı bir seçenek seçiyorsun. Ondan sonra beni ara diyerek müşteri temsilcisi ile iletişime geçiyorsun. Harfiyen anlatıyorsun ne yaşadığını.
evet hocam sizin pakette ki gibi benimkin de de bir kenarları banttan ayrılmış gibiydi ama o kutuyu yırtmadan çıkarmaları ve o çayları geri içine koymaları imkansız

Kutuda ağırlık kısmında ne yazıyor peki tahminimce 2kg çaydan daha ağırdır laptop

Hocam hiç bir şey paylaşmayıp sadece kargom çalındı diyorsunuz. Benim kargom bu halde olsa ne varsa paylaşırım. En baştada kargonun fotosunu atardım. Neden paylaşmadığınızı anlayamadım.

Hocam hiç bir şey paylaşmayıp sadece kargom çalındı diyorsunuz. Benim kargom bu halde olsa ne varsa paylaşırım. En baştada kargonun fotosunu atardım. Neden paylaşmadığınızı anlayamadım.
hocam atsam ne değişecek. hem üstünde ev adresim telefon numaram var

ama eğer lazımsa atabilirim

hocam atsam ne değişecek. hem üstünde ev adresim telefon numaram var

ama eğer lazımsa atabilirim
önemli bilgileri sansürleyerek atabilirsiniz

Sipariş bilgilerini de atın hocam kişisel bilgileri sansurleyip. Konuda her mesajda yeni bir şey öğreniyoruz tekte hepsini paylaşın.

Geri