Neler Yeni

Büyük AMAZON Rezilliği!

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
11 Temmuz 2023 tarihinde Amazon.com.tr'den Lenovo Ideapad Gaming 3 Dizüstü Bilgisayar satın aldım.

2 gün kargo sürecinin ardından 1 saat önce paketim teslim edildi. Zaten MNG kargonun pakete ne kadar özensiz davrandığından bahsetmeme gerek yok.

Paketi bir hevesle aldım ve hemen açtım bir de ne göreyim içinde bilgisayarım yok. Paketin içinde 2 adet Lipton Doğu Karadeniz Dökme Çay var.

Ani bir şokun ardından hemen müşteri hizmetlerini aradım. 48 saat içerisinde depodaki kameraların incelenip tekrar gönderim olacağı söylendi.

Göreceğiz bakalım gerçekten dedikleri gibi olacak mı?

OLMADI
Bende geçen gün televizyon aldım kız arkadaşıma. Mng den süpürge teslim etmişler. Kıza sürpriz olduğu için, ne aldığımı bilmediği için o da almış garibim :) Aynı günün akşamı sorunu anlamaya çalışırken süpürge in üstündeki etiketin aslen yanlışlıkla basıldıpını gördük. İlk noktadan çıkarken adres farklı, ikinci barkodda ise bizim adres basılı.

Telefonda çözümü ararken kapı çaldı, televizyonu getirdiler :)) Süpürgeyi olduğu gibi geri verdik tabii. Amazon ile iletişime geçin, kargo üstündeki barkodları kontrol edin. Çok fazla kargo işlemi olduğu için karıştırıyor firmalar.

BalYiyenZürafa

80+ Bronze
Eeee sonuç nedir? Amazon ne diyor bu duruma??
onlarlık bir durum yokmuş, doğru ürün gönderimi yapmışlar sözde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende geçen gün televizyon aldım kız arkadaşıma. Mng den süpürge teslim etmişler. Kıza sürpriz olduğu için, ne aldığımı bilmediği için o da almış garibim :) Aynı günün akşamı sorunu anlamaya çalışırken süpürge in üstündeki etiketin aslen yanlışlıkla basıldıpını gördük. İlk noktadan çıkarken adres farklı, ikinci barkodda ise bizim adres basılı.

Telefonda çözümü ararken kapı çaldı, televizyonu getirdiler :)) Süpürgeyi olduğu gibi geri verdik tabii. Amazon ile iletişime geçin, kargo üstündeki barkodları kontrol edin. Çok fazla kargo işlemi olduğu için karıştırıyor firmalar.
1 hafta oldu ne gelen var ne giden

GodlyPain

80+ Bronze
amazonda teslim edildi olarak mı görünüyor kargo? takip numarasında da mı öyle?

BalYiyenZürafa

80+ Bronze
amazonda teslim edildi olarak mı görünüyor kargo? takip numarasında da mı öyle?
evet teslim edildi olarak gözüküyor.

Twitter üzerinden amazon destek ekibini etiketleyerek bütün olayları fotograf ile twitlerin sizin dm üzerinden donmenizi isteyecekler özelden yazın. Sikayetvar sitesine sikayet edin.
az önce ikisini de yaptım bekliyorum

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Amazon çıkış etiketi doğru mu peki? Senin adın mı yazılmıştı oraya?

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Çayı da sen mi aldın? Şimdi gördüm aynı gün çayda aldım yazmışsın. Burada olay laptop yerine çay gelmesi değil. Laptop un gelmemesi.

Kargo barkodlarını karşılaştırın. Gerisi kolay

ConquerorXIV

80+ Gold

BalYiyenZürafa

80+ Bronze
Çayı da sen mi aldın? Şimdi gördüm aynı gün çayda aldım yazmışsın. Burada olay laptop yerine çay gelmesi değil. Laptop un gelmemesi.

Kargo barkodlarını karşılaştırın. Gerisi kolay
Hayır hocam sipariş ettiğim çay laptopun gelmesi gerekenden önceki gün geldi. Yani laptop yerine çay geldi

sana çay dolu tek kutu mu geldi.
Amazon kargo kutusunun içinde 2 adet çay geldi

ConquerorXIV

80+ Gold
Hayır hocam sipariş ettiğim çay laptopun gelmesi gerekenden önceki gün geldi. Yani laptop yerine çay geldi

Amazon kargo kutusunun içinde 2 adet çay geldi
normalde 2 kutu gelmesi lazımdı birinde çay birinde laptop, onları tek kutude göndermezler giye düşünüyorum o yüzden problem kargo firmasında olmuştur diye tahmin ediyorum

peki çay kargosunda ne geldi veya geldi mi ?

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
Amazon sadece tek bir küçük kalem vs. için bile ayrı kutu ile gönderiyor. Ben %99 ihtimalle kargodan dolayı olduğunu düşünüyorum. Ayrı ayrı 2 kutu göndermişlerdir. Allah bilir mng ne yaptı o kutuyu :d

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,958
İsim
Orkun
Bende bu Brennenstuhl markasının Premium Line 26.000A lik 6 lı akım korumalı uzatma dan almıştım 5 tane. Bana aynı markanın Eco Line modelinden 13.500A lik 3 lü priz geldi. Amazon ile görüştüm 150TL hediye çeki tanımladılar mağduriyetim için. Not düşüldü stok bekliyorum Premium Line geldiğinde birebir değişim yapacaklarmış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,453
Üyeler
165,997
Son üye
Babapirolardanbirisi
Top Bottom