Neler Yeni

Büyük AMAZON Rezilliği!

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Amazon ile 3 kere telefon görüşmesi gerçekleştirdim. Yeni ürün gönderimi veya para iadesi yapılmayacağı söyleniyor. Ne yapabilirim Allah rızası için yardım edin.
Kredi kartı ile harcama yapıldıysa bankadan harcama itirazı açın. Ama önce son bir kez daha konuşun bence.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
kargo şirketinin suçu olduğunu sanmıyorum. O laptopu göndermek zorundalar.

Burak SR

80+
Twitter üzerinden amazon destek ekibini etiketleyerek bütün olayları fotograf ile twitlerin sizin dm üzerinden donmenizi isteyecekler özelden yazın. Sikayetvar sitesine sikayet edin.

Can...

80+ Platinum

r4NG3r

80+ Silver
evet aynı gün çay siparişi vermiştim. etikette adım yazıyordu
Dostum sen mng şubesine felan gidip konuştun mu? Bence sana laptopu vermeyi unuttular çayı teslim ederken onuda teslim edildi olarak girdiler şubede felan bekliyor olabilir laptop
Mesaj otomatik birleştirildi:

öyle bir şansı yok subede çalındıysa bilemem depoda ihtimali yok
Cay aldim yazdigini şimdi gördüm zaten oyleyse calinma durumu yoktur bende laptop yerine cay geldi sandim

Can...

80+ Platinum
Dostum sen mng şubesine felan gidip konuştun mu? Bence sana laptopu vermeyi unuttular çayı teslim ederken onuda teslim edildi olarak girdiler şubede felan bekliyor olabilir laptop
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cay aldim yazdigini şimdi gördüm zaten oyleyse calinma durumu yoktur bende laptop yerine cay geldi sandim
bende dedim acaba ayrıma giderken etiket çıkmışta oradaki eleman başka koliye mi yapıştırdı diye düşündüm oluyor öyle şubeden yüklerlerken çok iyi yapıştırmıyor arkadaşlar etiketi nadirde olsa sallanıyor oda biz yüklerken düşüyor yapıştıran oluyor geri kenara ayırmak gerekirken dedim o ufak ihtimale mi denk geldi diye yine de benzeri olmuş galiba

r4NG3r

80+ Silver
bende dedim acaba ayrıma giderken etiket çıkmışta oradaki eleman başka koliye mi yapıştırdı diye düşündüm oluyor öyle şubeden yüklerlerken çok iyi yapıştırmıyor arkadaşlar etiketi nadirde olsa sallanıyor oda biz yüklerken düşüyor yapıştıran oluyor geri kenara ayırmak gerekirken dedim o ufak ihtimale mi denk geldi diye yine de benzeri olmuş galiba
Hmm oda olabilir
Daha önce bi konu vardı hazır sistem almış birisi sadece parçaların boş kutusu gelmiş kasa başka kolide imiş onu unutup ertesi gün getirmişler benimde aklima o durum geldi

Burak SR

80+
dostum madafing ne dediğin belirsiz beleşçi kediler sokakta geziyor yine bir an önce gidip mng kargodan laptopunu al konuyu sal artık dostumç

Kadir5501

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Kadir Çetin
Benim başıma da satın alma bölümünde satın almaya çalışırken bir türlü alamadım ve 1 saat uğraştan sonra ürünün fiyatı yükseldi

Can...

80+ Platinum
Hmm oda olabilir
Daha önce bi konu vardı hazır sistem almış birisi sadece parçaların boş kutusu gelmiş kasa başka kolide imiş onu unutup ertesi gün getirmişler benimde aklima o durum geldi
aynen benzer mevzu işte

Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Yunus Yılmaz
Eeee sonuç nedir? Amazon ne diyor bu duruma??

Top Bottom