Büyük AMAZON Rezilliği!

Eğer depodan doğru çıkmışsa kargonun payı vardır. Müşteri hizmetleri ile görüşüp anlat durumu illaki çözerler. Bu arada mng neden getirmiş anlamadım bana hep kolay gelsin veya agt getiriyor. Mng kargo rezil bir firma geçen bir iade vardı tablet götürdüm şubeye kadar iade için adam gelmiş bana diyor ki şirket politikaları gereği tablet ve telefon kabul edemiyoruz. Madem edemiyorsun sizin neyinize amazon ile çalışmak. Eskiden ne güzel yurtiçi kargo ile çalışıyorlardı. Bu mng rezil bir firma.

çözüm elde edemezsen tüketici hakem heyetini kullan lehine sonuç çıkacağından eminim
olan zamanına olur.Umarım gerek kalmadan hallolur sorunun

Eğer depodan doğru çıkmışsa kargonun payı vardır. Müşteri hizmetleri ile görüşüp anlat durumu illaki çözerler. Bu arada mng neden getirmiş anlamadım bana hep kolay gelsin veya agt getiriyor. Mng kargo rezil bir firma geçen bir iade vardı tablet götürdüm şubeye kadar iade için adam gelmiş bana diyor ki şirket politikaları gereği tablet ve telefon kabul edemiyoruz. Madem edemiyorsun sizin neyinize amazon ile çalışmak. Eskiden ne güzel yurtiçi kargo ile çalışıyorlardı. Bu mng rezil bir firma.
az önce telefondan konuştum kargo şirketi ile iletişime de geçtim bakalım neler olacak

kargodan doğru çıktıysa içinden nasıl çay çıkıyor

İyiki amazon dan almışsınız başka yerden alsaydınız ne olurdu acaba 🤔

Pa
11 Temmuz 2023 tarihinde Amazon.com.tr'den Lenovo Ideapad Gaming 3 Dizüstü Bilgisayar satın aldım.

2 gün kargo sürecinin ardından 1 saat önce paketim teslim edildi. Zaten MNG kargonun pakete ne kadar özensiz davrandığından bahsetmeme gerek yok.

Paketi bir hevesle aldım ve hemen açtım bir de ne göreyim içinde bilgisayarım yok. Paketin içinde 2 adet Lipton Doğu Karadeniz Dökme Çay var.

Ani bir şokun ardından hemen müşteri hizmetlerini aradım. 48 saat içerisinde depodaki kameraların incelenip tekrar gönderim olacağı söylendi.

Göreceğiz bakalım gerçekten dedikleri gibi olacak mı?

Paketi açarken video almanın nekadar önemli olduğu bir kez daha anlamış oldum.

Çayı 2 gün beklet laptopu sollar fiyat olarak.

Laptopun geleceğinin garantisi yok hala
Kargoda çalınmış olma ihtimali yüksek. Pakette herhangi bir iz var mı? Hani banti sokersin iz bırakır kartonu söker falan. Eğer yoksa depoda sıkıntı olabilir. Suç duyurusunda bulunun.

Hocam çayı kafanıza atmamış en azından 😈😈 şaka bı yana siz bu akşam bir beleş çayınızı için sonra yarına bir çay daha demlerken leptop gelir

Ve amazon kartonumsu bir bant kullanıyor kendi banti. Onunla mi geldi?

Geri