bana hediye kartı verin mi diyeyim adamlara?Çok kötü durum geçmiş olsun amazon hakkınızı verir telaşlanmayın yanlışlık için hediye kartı indirim kodu tarzı şeyler istemeyi unutmayın
daha önce laptop kullanmadım, ağırlığını bilmiyorum. kutunun içinde 2 kg çay vardı ondan bir şey demedim.olur böyle hatalar da sen kutunun hafifliğini görünce neden video kaydı almadın? laptop nerede çay nerede? bende ceva da çalıştım. her ürünün kargolaması video kaydına alınıyor. er ya da geç çıkar
hocam sizle iletişimde olan satıcıdır, amazon hakkınızı yemez merak etmeyinÇözüm üretmediler tam aksine ürünün depodan doğru çıktığını söylüyorlar. Ağlıycam sanırım birazdan bilgisayarım yerine çay gönderiyorlar birde utanmdan böyle diyorlar.
Depodan doğru çıktıysa bu amazonun sorunu olmuyor maalesef.Kargo şirketiyle iletişime geçmeni önerebilirim.Çözüm üretmediler tam aksine ürünün depodan doğru çıktığını söylüyorlar. Ağlıycam sanırım birazdan bilgisayarım yerine çay gönderiyorlar birde utanmdan böyle diyorlar.
Belki depoya girerken sorun oluştu o zamanı da kontrol etsinler , amazon'un sorumluluğunda. MNG ile mi çözerler yoksa kendileri mi çözer bilmem ama amazon çözmeli.Depodan doğru çıktıysa bu amazonun sorunu olmuyor maalesef.Kargo şirketiyle iletişime geçmeni önerebilirim.
hibe ederler derken sana ederler diyor zaten o da aynı şeyi demiş senin dediğini . ayrıca kusura bakma çok güldüm umarım kısa sürede çözerler.büyük ihtimalle öyle olmadı. çünkü büyük bir kutuya yani laptop kutusuna çayları koymuşlar yani çay kutusuna laptop koyamayacaklarına göre
Mesaj otomatik birleştirildi:
hayır onu sordum sizde kalabilir dediler
hayır hocam laptop kutusu yok ortada Amazon'un kutusundan çay çıktıLaptop kutusundan mı çıktı çay yoksa başka bir kutu mu geldi. Amazon'un seni mağdur etmemesi gerek çok kötü bir durum üzüldüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Belki depoya girerken sorun oluştu o zamanı da kontrol etsinler , amazon'un sorumluluğunda. MNG ile mi çözerler yoksa kendileri mi çözer bilmem ama amazon çözmeli.
Laptop ne olacak peki?Bedavadan çay almışsın işte daha ne olsun amazon adamdır.
az önce yaptım, teşekkürlerDepodan doğru çıktıysa bu amazonun sorunu olmuyor maalesef.Kargo şirketiyle iletişime geçmeni önerebilirim.