Neler Yeni

Büyük AMAZON Rezilliği!

BalYiyenZürafa

80+ Bronze
Çok kötü durum geçmiş olsun amazon hakkınızı verir telaşlanmayın yanlışlık için hediye kartı indirim kodu tarzı şeyler istemeyi unutmayın
bana hediye kartı verin mi diyeyim adamlara?
Mesaj otomatik birleştirildi:

olur böyle hatalar da sen kutunun hafifliğini görünce neden video kaydı almadın? laptop nerede çay nerede? bende ceva da çalıştım. her ürünün kargolaması video kaydına alınıyor. er ya da geç çıkar
daha önce laptop kullanmadım, ağırlığını bilmiyorum. kutunun içinde 2 kg çay vardı ondan bir şey demedim.

BalYiyenZürafa

80+ Bronze
Çözüm üretmediler tam aksine ürünün depodan doğru çıktığını söylüyorlar. Ağlıycam sanırım birazdan bilgisayarım yerine çay gönderiyorlar birde utanmdan böyle diyorlar.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,580
İsim
ismail
Ne güzel işte hem laptop hem de çay gelmiş olacak.Şanslısın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Onur Altunay
Çözüm üretmediler tam aksine ürünün depodan doğru çıktığını söylüyorlar. Ağlıycam sanırım birazdan bilgisayarım yerine çay gönderiyorlar birde utanmdan böyle diyorlar.
hocam sizle iletişimde olan satıcıdır, amazon hakkınızı yemez merak etmeyin

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,580
İsim
ismail
Depodan doğru çıktıysa bu amazonun sorunu olmuyor maalesef.Kargo şirketiyle iletişime geçmeni önerebilirim.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,252
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Laptop kutusundan mı çıktı çay yoksa başka bir kutu mu geldi. Amazon'un seni mağdur etmemesi gerek çok kötü bir durum üzüldüm.

Depodan doğru çıktıysa bu amazonun sorunu olmuyor maalesef.Kargo şirketiyle iletişime geçmeni önerebilirim.
Belki depoya girerken sorun oluştu o zamanı da kontrol etsinler , amazon'un sorumluluğunda. MNG ile mi çözerler yoksa kendileri mi çözer bilmem ama amazon çözmeli.

Sectury

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
ahmet emin yavuz
büyük ihtimalle öyle olmadı. çünkü büyük bir kutuya yani laptop kutusuna çayları koymuşlar yani çay kutusuna laptop koyamayacaklarına göre

hayır onu sordum sizde kalabilir dediler
hibe ederler derken sana ederler diyor zaten o da aynı şeyi demiş senin dediğini :D. ayrıca kusura bakma çok güldüm umarım kısa sürede çözerler.

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
Bedavadan çay almışsın işte daha ne olsun amazon adamdır.

BalYiyenZürafa

80+ Bronze
Laptop kutusundan mı çıktı çay yoksa başka bir kutu mu geldi. Amazon'un seni mağdur etmemesi gerek çok kötü bir durum üzüldüm.

Belki depoya girerken sorun oluştu o zamanı da kontrol etsinler , amazon'un sorumluluğunda. MNG ile mi çözerler yoksa kendileri mi çözer bilmem ama amazon çözmeli.
hayır hocam laptop kutusu yok ortada Amazon'un kutusundan çay çıktı

Bedavadan çay almışsın işte daha ne olsun amazon adamdır.
Laptop ne olacak peki?

az önce yaptım, teşekkürler

ElectriX

80+ Silver
Ne güzel işte oyun oynarken ne içeceğine kadar düşünmüşler.

SynaX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Caner Sürdem
Laptopun hayırlı, çaylarda afiyet olsun.

Top Bottom