Neler Yeni

Büyük AMAZON Rezilliği!

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
11 Temmuz 2023 tarihinde Amazon.com.tr'den Lenovo Ideapad Gaming 3 Dizüstü Bilgisayar satın aldım.

2 gün kargo sürecinin ardından 1 saat önce paketim teslim edildi. Zaten MNG kargonun pakete ne kadar özensiz davrandığından bahsetmeme gerek yok.

Paketi bir hevesle aldım ve hemen açtım bir de ne göreyim içinde bilgisayarım yok. Paketin içinde 2 adet Lipton Doğu Karadeniz Dökme Çay var.

Ani bir şokun ardından hemen müşteri hizmetlerini aradım. 48 saat içerisinde depodaki kameraların incelenip tekrar gönderim olacağı söylendi.

Göreceğiz bakalım gerçekten dedikleri gibi olacak mı?
Bu arada cidden MNG çok kötü. Benim gamepad değişimi bugün gelecek diye mesaj atıldı sonra yarın gelecek dediler. Ben de görüştüm merkezden alabilir miyim olur dediler. Babam zaten dışarı çıkacaktı oraya uğradı bu sefer de arabada dediler. Ama takibe bakınca merkeze geri döndü görünüyordu. Kötü hizmetleri var. Amazon cidden çok iyi ama 5 farklı kişi yardım etti ama MNG sonunu beceremedi. Keşke MNG yerine Kolay Gelsin getirse hep

BalYiyenZürafa

80+ Bronze
Bu arada cidden MNG çok kötü. Benim gamepad değişimi bugün gelecek diye mesaj atıldı sonra yarın gelecek dediler. Ben de görüştüm merkezden alabilir miyim olur dediler. Babam zaten dışarı çıkacaktı oraya uğradı bu sefer de arabada dediler. Ama takibe bakınca merkeze geri döndü görünüyordu. Kötü hizmetleri var. Amazon cidden çok iyi ama 5 farklı kişi yardım etti ama MNG sonunu beceremedi. Keşke MNG yerine Kolay Gelsin getirse hep
Kolay Gelsin gerçekten mükemmel dediğiniz gibi keşke hep onlar getirse keşke.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
11 Temmuz 2023 tarihinde Amazon.com.tr'den Lenovo Ideapad Gaming 3 Dizüstü Bilgisayar satın aldım.

2 gün kargo sürecinin ardından 1 saat önce paketim teslim edildi. Zaten MNG kargonun pakete ne kadar özensiz davrandığından bahsetmeme gerek yok.

Paketi bir hevesle aldım ve hemen açtım bir de ne göreyim içinde bilgisayarım yok. Paketin içinde 2 adet Lipton Doğu Karadeniz Dökme Çay var.

Ani bir şokun ardından hemen müşteri hizmetlerini aradım. 48 saat içerisinde depodaki kameraların incelenip tekrar gönderim olacağı söylendi.

Göreceğiz bakalım gerçekten dedikleri gibi olacak mı?
kıyamet kopar yinede amazonda paran boşa gitmez, karışıklık olmuştur çözeler en kısa zamanda merak etme

jeff123can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Anonim
bence hediye çeki veya indirim de yapacaklar sana, mağdur olduğun için

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
Çok kötü durum geçmiş olsun amazon hakkınızı verir telaşlanmayın yanlışlık için hediye kartı indirim kodu tarzı şeyler istemeyi unutmayın

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Çok kötü durum geçmiş olsun amazon hakkınızı verir telaşlanmayın yanlışlık için hediye kartı indirim kodu tarzı şeyler istemeyi unutmayın
Çayı bırakırlar daha ne istiyon üzerine ev mi verecekler, her haltı da abuse etmeseniz olmaz değil mi

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
920
İsim
Efe
büyük ihtimal yarına çayından yudumlarken bilgisayarını kuracaksın, şimdiden hayırlı olsun :D

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
olur böyle hatalar da sen kutunun hafifliğini görünce neden video kaydı almadın? laptop nerede çay nerede? bende ceva da çalıştım. her ürünün kargolaması video kaydına alınıyor. er ya da geç çıkar

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
920
İsim
Efe
olur böyle hatalar da sen kutunun hafifliğini görünce neden video kaydı almadın? bende ceva da çalıştım. her ürünün kargolaması video kaydına alınıyor. er ya da geç çıkar
ulan rosita hala bronzsun..

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
920
İsim
Efe
uğrasmıyorum ki kral sadece forumdayım bütün forumlardayım :D
sadece ilgimi çekecek şeylere yazıyorum yoksa 7/24 buradayım
ben bayadır girmiyordum ya, 4 5 ay olmuştur belki.

Top Bottom