Neler Yeni

Büyük AMAZON Rezilliği!

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
Eğer depodan doğru çıkmışsa kargonun payı vardır. Müşteri hizmetleri ile görüşüp anlat durumu illaki çözerler. Bu arada mng neden getirmiş anlamadım bana hep kolay gelsin veya agt getiriyor. Mng kargo rezil bir firma geçen bir iade vardı tablet götürdüm şubeye kadar iade için adam gelmiş bana diyor ki şirket politikaları gereği tablet ve telefon kabul edemiyoruz. Madem edemiyorsun sizin neyinize amazon ile çalışmak. Eskiden ne güzel yurtiçi kargo ile çalışıyorlardı. Bu mng rezil bir firma.

Yusufkl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yusuf kılıç
çözüm elde edemezsen tüketici hakem heyetini kullan lehine sonuç çıkacağından eminim
olan zamanına olur.Umarım gerek kalmadan hallolur sorunun

BalYiyenZürafa

80+ Bronze
Eğer depodan doğru çıkmışsa kargonun payı vardır. Müşteri hizmetleri ile görüşüp anlat durumu illaki çözerler. Bu arada mng neden getirmiş anlamadım bana hep kolay gelsin veya agt getiriyor. Mng kargo rezil bir firma geçen bir iade vardı tablet götürdüm şubeye kadar iade için adam gelmiş bana diyor ki şirket politikaları gereği tablet ve telefon kabul edemiyoruz. Madem edemiyorsun sizin neyinize amazon ile çalışmak. Eskiden ne güzel yurtiçi kargo ile çalışıyorlardı. Bu mng rezil bir firma.
az önce telefondan konuştum kargo şirketi ile iletişime de geçtim bakalım neler olacak

SynaX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Caner Sürdem

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Deniz Bey
İyiki amazon dan almışsınız başka yerden alsaydınız ne olurdu acaba 🤔

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Yunus
Pa
11 Temmuz 2023 tarihinde Amazon.com.tr'den Lenovo Ideapad Gaming 3 Dizüstü Bilgisayar satın aldım.

2 gün kargo sürecinin ardından 1 saat önce paketim teslim edildi. Zaten MNG kargonun pakete ne kadar özensiz davrandığından bahsetmeme gerek yok.

Paketi bir hevesle aldım ve hemen açtım bir de ne göreyim içinde bilgisayarım yok. Paketin içinde 2 adet Lipton Doğu Karadeniz Dökme Çay var.

Ani bir şokun ardından hemen müşteri hizmetlerini aradım. 48 saat içerisinde depodaki kameraların incelenip tekrar gönderim olacağı söylendi.

Göreceğiz bakalım gerçekten dedikleri gibi olacak mı?

Paketi açarken video almanın nekadar önemli olduğu bir kez daha anlamış oldum.

Hasan344

80+ Gold
Çayı 2 gün beklet laptopu sollar fiyat olarak.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Selim
Laptopun geleceğinin garantisi yok hala
Kargoda çalınmış olma ihtimali yüksek. Pakette herhangi bir iz var mı? Hani banti sokersin iz bırakır kartonu söker falan. Eğer yoksa depoda sıkıntı olabilir. Suç duyurusunda bulunun.

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Eagle
Hocam çayı kafanıza atmamış en azından 😈😈 şaka bı yana siz bu akşam bir beleş çayınızı için sonra yarına bir çay daha demlerken leptop gelir

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Selim
Ve amazon kartonumsu bir bant kullanıyor kendi banti. Onunla mi geldi?

Top Bottom