BalYiyenZürafa
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Laptopun geleceğinin garantisi yok halaLaptopun hayırlı, çaylarda afiyet olsun.
Laptopun geleceğinin garantisi yok halaLaptopun hayırlı, çaylarda afiyet olsun.
az önce telefondan konuştum kargo şirketi ile iletişime de geçtim bakalım neler olacakEğer depodan doğru çıkmışsa kargonun payı vardır. Müşteri hizmetleri ile görüşüp anlat durumu illaki çözerler. Bu arada mng neden getirmiş anlamadım bana hep kolay gelsin veya agt getiriyor. Mng kargo rezil bir firma geçen bir iade vardı tablet götürdüm şubeye kadar iade için adam gelmiş bana diyor ki şirket politikaları gereği tablet ve telefon kabul edemiyoruz. Madem edemiyorsun sizin neyinize amazon ile çalışmak. Eskiden ne güzel yurtiçi kargo ile çalışıyorlardı. Bu mng rezil bir firma.
Amazon müşterisini mağdur etmez. En fazla göndermezler para iadesi yaparlar onda da vardır bir hayır.Laptopun geleceğinin garantisi yok hala
Jeff abim o kadar gönlü bol ki istese kendini dolandırtır.Jeff bezos abim kimseyi dolandırmaz dolandırdıysa da yanlışlıkla dolandırmıştır
11 Temmuz 2023 tarihinde Amazon.com.tr'den Lenovo Ideapad Gaming 3 Dizüstü Bilgisayar satın aldım.
2 gün kargo sürecinin ardından 1 saat önce paketim teslim edildi. Zaten MNG kargonun pakete ne kadar özensiz davrandığından bahsetmeme gerek yok.
Paketi bir hevesle aldım ve hemen açtım bir de ne göreyim içinde bilgisayarım yok. Paketin içinde 2 adet Lipton Doğu Karadeniz Dökme Çay var.
Ani bir şokun ardından hemen müşteri hizmetlerini aradım. 48 saat içerisinde depodaki kameraların incelenip tekrar gönderim olacağı söylendi.
Göreceğiz bakalım gerçekten dedikleri gibi olacak mı?
Kargoda çalınmış olma ihtimali yüksek. Pakette herhangi bir iz var mı? Hani banti sokersin iz bırakır kartonu söker falan. Eğer yoksa depoda sıkıntı olabilir. Suç duyurusunda bulunun.Laptopun geleceğinin garantisi yok hala