Neler Yeni

Hepsiburada Aldığım İlan Boş Geldi

dangal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
can bulut
arkadaşlar hepsiburada da bisiklet satılıyodu 56 tl ye aldım :D ama ürün boş geldi.Bunları nereye şikayet edebilirim ? Hayır mantıken ben bisiklet almak istiyordum ve 56 lira bana çok uygun geldi bütçeme uygun diye aldım.Bu ürünün parasını da ödedim ama ürün bana gelmedi boş bi kutu göndermişler.Tüketici Hakem Heyetine başvurmak istiyorum.Sizce süreç nasıl işler

ErenMaiky

80+ Silver
arkadaşlar hepsiburada da bisiklet satılıyodu 56 TL ye aldım :D ama ürün boş geldi.Bunları nereye şikayet edebilirim ? Hayır mantıken ben bisiklet almak istiyordum ve 56 lira bana çok uygun geldi bütçeme uygun diye aldım.Bu ürünün parasını da ödedim ama ürün bana gelmedi boş bi kutu göndermişler.Tüketici Hakem Heyetine başvurmak istiyorum.Sizce süreç nasıl işler
56 tl ye fotoğraf bastırır yollar sana link at bakiyim gerçek bisikletmi diye

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
Eren Bilal Cihan
arkadaşlar hepsiburada da bisiklet satılıyodu 56 TL ye aldım :D ama ürün boş geldi.Bunları nereye şikayet edebilirim ? Hayır mantıken ben bisiklet almak istiyordum ve 56 lira bana çok uygun geldi bütçeme uygun diye aldım.Bu ürünün parasını da ödedim ama ürün bana gelmedi boş bi kutu göndermişler.Tüketici Hakem Heyetine başvurmak istiyorum.Sizce süreç nasıl işler

Ysuflix

80+ Gold
şuan 56 TL'ye kutu alamazsın bırak gelen kutuyla kal

dangal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
can bulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
56 TL ye fotoğraf bastırır yollar sana link at bakiyim gerçek bisikletmi diye
yok direkt bisiklet yani dergi foto moto da yok direkt safi bisiklet satıyor ve fotoğrafta öyle.Dergisi mergisi demeye kalkarsa yanıltıcı fotoğraftan sıkıntı bu sefer
:D

Farway

80+ Silver
İade iste kutuyuda yolla geri 56 liranı al trendyolla konuş. THH 2 ay sürer istersen oraya da e devletten faturanla birlikte başvur

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,318
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Hocam dalga geçiyorsunuz değil mi? Ciddi ciddi 56 liraya bisiklet aldığınızı düşünmediniz. Küçük parmak kadar oyuncak bisiklet mi yoksa :kekw:

Top Bottom