Sizin dediğiniz mesafeli satış sözleşmesi mağazadan alınan ürünlerde 14 günlük cayma hakkı diye bir şey yokMediamarkt veya X firmanın keyfine kalmış bir durum değil. 14 günlük cayma hakkınız var, rahat olun.
Mediamarkt a calısıyorum hijyen ürününü geri almıyor hicbir firma aldığın ürünü denemek istedigini söyle aldıktan sonra orda denerler herhangi bi sorun varsa değişim yaparlarSizin dediğiniz mesafeli satış sözleşmesi mağazadan alınan ürünlerde 14 günlük cayma hakkı diye bir şey yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca kulaklıklarda hijyeni gerekçe gösterip iade almak istemiyorlar en iyi alacağınız yer Amazon olur bu gibi durumda
Ben mediadan kulaklik almistim iade kutu acilmazsa olur demisti diye hatirliyorumSizin dediğiniz mesafeli satış sözleşmesi mağazadan alınan ürünlerde 14 günlük cayma hakkı diye bir şey yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca kulaklıklarda hijyeni gerekçe gösterip iade almak istemiyorlar en iyi alacağınız yer Amazon olur bu gibi durumda
Bende çalışıyorum ama gecen gün takim liderimizle goruşüp iade aldk samet bey siz yanlış biliosunuz lutfen düzeltin kendiniziMediamarkt a calısıyorum hijyen ürününü geri almıyor hicbir firma aldığın ürünü denemek istedigini söyle aldıktan sonra orda denerler herhangi bi sorun varsa değişim yaparlar
Kardesim sen alıyon ben alıyom geri başkası almıyor adam denesin calisiyorsa alsın gitsinBende çalışıyorum ama gecen gün takim liderimizle goruşüp iade aldk samet bey siz yanlış biliosunuz lutfen düzeltin kendinizi
Evet bu yüzden bizde fırsat ürün kodu yapıştırılıp fiyatı düşürüluyor ve gelen muşteride ona goree aliyor samet bey lutfen benden daha iyi biliosunuzKardesim sen alıyon ben alıyom geri başkası almıyor adam denesin calisiyorsa alsın gitsin