HyperX Cloud 2 vs Cloud 3

Reaksiyon skoru
23
Merhaba, yeni bir kulaklık almak istiyorum. HyperX Cloud serisinde karar kıldım. Sizce Cloud 2 mi almak daha iyi olur yoksa Cloud 3 mü?

Fiyat farkı çok olmadığı için hangisi daha kaliteliyse onu alacağım.

Merhaba aynı iki ürün arasında bende kaldım aralarında 1000 TL kadar fiyat farkı var şuan. Cloud 2 aslında 15-20 gün kadar önce güzel bir indirime girmişti ama alamadım malesef, 3300TL kadar olmuştu. Şuan 4000 TL-4200 TL Bandında Cloud 3 5100 TL civarında ama henüz karar veremedim siz aldınız mı ürünü test etme şansınız oldumu konuya kimse cevap vermemiş belki konu üstlere çıkınca cevap verenlerde olur

Merhaba aynı iki ürün arasında bende kaldım aralarında 1000 TL kadar fiyat farkı var şuan. Cloud 2 aslında 15-20 gün kadar önce güzel bir indirime girmişti ama alamadım malesef, 3300TL kadar olmuştu. Şuan 4000 TL-4200 TL Bandında Cloud 3 5100 TL civarında ama henüz karar veremedim siz aldınız mı ürünü test etme şansınız oldumu konuya kimse cevap vermemiş belki konu üstlere çıkınca cevap verenlerde olur
Cevap gelmeyince almadım. Şu anlık BİM' deki telefon kulaklıklarını kullanıyorum. Gayet memnunum

cloud 3 daha ıyı dıye bılıyorum zaten 2 cok pahalıya kalıyor 3300 e hb den teknosa satıcısından al

Geri