Arama sonuçları: *

1. Zaquare

Öneri Letgo hızlı satış nasıl yapılır

pci e çoklayıcıyı diyosanız o zaten sıfır ürün amazonda 745 bende zamanında burdan almıştm
  2. Zaquare

ne gibi yerlerde satabilirim bu ürünleri sadece letgomu
  3. Zaquare

https://www.letgo.com/tr-tr/u/zaquare_9c9bfc94-0081-4038-8536-b0f03b55f1d6 Profilim budur bazı sattığım bilgisayar parçaları falan var bunları hızlıca nasıl satabilirim verdiğim fiyatlar uygun mudur acil satışa ihtiyacım var yardımcı olup öneri yapar mısınız ??
  4. Zaquare

Kaparsan Al sitesi güvenilir mi ?

https://kaparsanal.com/ Sitede çok ucuza alabileceğim şeyler satılmakta sizce güvenilir mi bana pek güvenilir gibi gelmedi de daha önceden alışveriş yapanlar var mı ?
  5. Zaquare

Oyuncak Glock 18 Nasıl

Kötü.. Çok kötü
  6. Zaquare

Yeni ayakkabı aldım sizce nasıl dostlar ?? (Adidas hoops 2.0 mid)

Bende görmemişim kusura bakma :D Önceden kullanan varmı yazıyor soruda değil mi kullandıysan güzel dersin geçersin bir kaç artı eksisini söylersin ayakkabının sağlamlığını falan kullanmadıysan yardımcı olacağın başka bir konuya bakarsın bence bu böyle işlemeli ?
  7. Zaquare

Farklı bakılacak bir şey değil herkes böyle düşünmeli ben sadece eksileri artılarını yazan cevaplar beklerken erikli su aldım maden suyu aldım diye mesaj kasıyorsunuz böyle bir kategori varsa ve kurallarda yasak olduğuna dair bir şey yoksa bende istersem açarım bu konuyu çünkü merak ediyorum bir...
  8. Zaquare

Merak ediyosan aç cevaplayalım kankam :)
  9. Zaquare

Yani arkadaşlar tek yazmanız gerekenler bunlardı madem yardımcı olmayacaksınız eksileri artıları söylemeyeceksiniz gereksiz konu diyerek mesaj kasmayın 1625831950 Keşke herkes böyle düşünse gereksiz yere mesaj kasmak için yazıyorlar yardımcı olmucaklarsa neden yazıyorlar 1625832080 Yani...
  10. Zaquare

Adidasın HOOPS 2.0 Mid modelini aldım kullanan arkadaşlar var mı sizce nasıl memnun kaldınız mı ?
  11. Zaquare

Migrostan ininala para yükleniyor mu

Her yönden kesiyor ama işte boşa israf yani alabilirsen papara almaya çalış derim
  12. Zaquare

Migrostan ininala para yükleniyor mu

Evet ama 2 tl falan kesiyor gereksiz bi kart papara kullan
  13. Zaquare

Yardım PayCell Sanal KART VS. İninal KART? Hangisi Daha İyi?

iban paparada vardı diye biliyorum
  14. Zaquare

cashback özelliği mesela mükemmel spotify , netflixten tut martı , eczane ler falan birçok şeyi var.
  15. Zaquare

Daha bir çok yazmayan şey var papara döver hepsini
  16. Zaquare

Papara öneririm ininalde kullandım paycell de ikisi arasından seçeceksen paycell daha iyi iban özelliği falan yok ama baştan diyim alacaksan papara al
  17. Zaquare

MNG KARGO rezaleti!!!

1 Tane geliyor.
  18. Zaquare

MNG KARGO rezaleti!!!

Arklardan babaanneme kadar sülalecek smkvl
  19. Zaquare

MNG KARGO rezaleti!!!

Benim dün 4 bugün 1 ondan öncekindede 1 tane geldi hepsi benim daha gelecek 1 tane olması lazım sdklmvs
Top Bottom