Neler Yeni

Yardım PayCell Sanal KART VS. İninal KART? Hangisi Daha İyi?

Zaquare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Mert
cashback özelliği mesela mükemmel spotify , netflixten tut martı , eczane ler falan birçok şeyi var.

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Papara Sanal Kart Varmı? Ve Neden Böyle Öneriyorsunuz Ayrıcalıkları Nedir?
Sanal kart bana kalırsa en büyük avantajı yurt dışı alış verişi yapabilmek (diğerleri yapamıyor)

VorleN

80+ Silver
Papara öneririm ininalde kullandım paycell de ikisi arasından seçeceksen paycell daha iyi iban özelliği falan yok ama baştan diyim alacaksan papara al
Papara'nın iban özelliği olmayışı çok kötü bence internetten ürün alacaktım hava yağmurluydu babama dedim işte kartıma 100 TL yollar mısın diye biraz baktım paparanın kendi ibanına parayı atıp açıklamasına papara numaranı yazman gerekiyor sonra yaptık işte sonra para babamın kartına geri döndü gönderen ile alıcının aynı kişi olması gerekiyormuş çok saçma bir durum paparanın acilen çözmesi gereken bir durum bence.

Zaquare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Mert
Papara'nın iban özelliği olmayışı çok kötü bence internetten ürün alacaktım hava yağmurluydu babama dedim işte kartıma 100 TL yollar mısın diye biraz baktım paparanın kendi ibanına parayı atıp açıklamasına papara numaranı yazman gerekiyor sonra yaptık işte sonra para babamın kartına geri döndü gönderen ile alıcının aynı kişi olması gerekiyormuş çok saçma bir durum paparanın acilen çözmesi gereken bir durum bence.
iban paparada vardı diye biliyorum

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
papara
Kesinlikle papara hem indirim var hem temassız var hem komisyon ücreti derdi yok. Saçma ininalden kurtulduğum için mutluyum para yükle 2 TL kessin para hesaba girsin 2 TL kessin her yerden kesiyor.
nın tüm ayrıcalıkları ne ve nereden alabilirim bende merak ettim

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Sorum Başlıktada Gördüğünüz Gibi 'PayCell Sanal KART VS. İninal KART? Hangisi Daha İyi?' Hangisinin Daha İyi Kısmını İse
1=Aylık Belli Ücret Kesiyorlar Mı?
2=Hangisi Daha Kullanışlı
3=Hangisi İle Daha Kolay Alışveriş Yapabilirim?
papara diyiciler is coming

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,702
İsim
Mert Can Ergün
sanal kart diye bir şey var baban sanal kart açarak para yollayabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

en iyi papara

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,557
Üyeler
162,707
Son üye
Wasney