Sanal kart bana kalırsa en büyük avantajı yurt dışı alış verişi yapabilmek (diğerleri yapamıyor)Papara Sanal Kart Varmı? Ve Neden Böyle Öneriyorsunuz Ayrıcalıkları Nedir?
Papara'nın iban özelliği olmayışı çok kötü bence internetten ürün alacaktım hava yağmurluydu babama dedim işte kartıma 100 TL yollar mısın diye biraz baktım paparanın kendi ibanına parayı atıp açıklamasına papara numaranı yazman gerekiyor sonra yaptık işte sonra para babamın kartına geri döndü gönderen ile alıcının aynı kişi olması gerekiyormuş çok saçma bir durum paparanın acilen çözmesi gereken bir durum bence.Papara öneririm ininalde kullandım paycell de ikisi arasından seçeceksen paycell daha iyi iban özelliği falan yok ama baştan diyim alacaksan papara al
iban paparada vardı diye biliyorumPapara'nın iban özelliği olmayışı çok kötü bence internetten ürün alacaktım hava yağmurluydu babama dedim işte kartıma 100 TL yollar mısın diye biraz baktım paparanın kendi ibanına parayı atıp açıklamasına papara numaranı yazman gerekiyor sonra yaptık işte sonra para babamın kartına geri döndü gönderen ile alıcının aynı kişi olması gerekiyormuş çok saçma bir durum paparanın acilen çözmesi gereken bir durum bence.
Yok maalesefiban paparada vardı diye biliyorum
nın tüm ayrıcalıkları ne ve nereden alabilirim bende merak ettimKesinlikle papara hem indirim var hem temassız var hem komisyon ücreti derdi yok. Saçma ininalden kurtulduğum için mutluyum para yükle 2 TL kessin para hesaba girsin 2 TL kessin her yerden kesiyor.
papara
nın tüm ayrıcalıkları ne ve nereden alabilirim bende merak ettim
papara diyiciler is comingSorum Başlıktada Gördüğünüz Gibi 'PayCell Sanal KART VS. İninal KART? Hangisi Daha İyi?' Hangisinin Daha İyi Kısmını İse
1=Aylık Belli Ücret Kesiyorlar Mı?
2=Hangisi Daha Kullanışlı
3=Hangisi İle Daha Kolay Alışveriş Yapabilirim?
sanal kart diye bir şey var baban sanal kart açarak para yollayabilirPapara'nın iban özelliği olmayışı çok kötü bence internetten ürün alacaktım hava yağmurluydu babama dedim işte kartıma 100 TL yollar mısın diye biraz baktım paparanın kendi ibanına parayı atıp açıklamasına papara numaranı yazman gerekiyor sonra yaptık işte sonra para babamın kartına geri döndü gönderen ile alıcının aynı kişi olması gerekiyormuş çok saçma bir durum paparanın acilen çözmesi gereken bir durum bence.
Konuyu hortlatıp saçma bi cevap yazmışsın tebriklerpapara diyiciler is coming