Arama sonuçları: *

1. berke.

Amazon kusurlu ürünümü değişmiyor

Yurtdisi urunler için normal bir durum bence onun yerine microsoft servise vermeniz sizin için daha mantıklı olmaz mı?
  2. berke.

Burdan oyun aldım key ne zanan gelir

Size demedim hocam şu baştaki mesaj yazan arkadaşlara söyledim yanlış anlamayın.
  3. berke.

Burdan oyun aldım key ne zanan gelir

Site güvenilir, müşteri hizmetlerini arayın sorununuzu çözsünler arkadaşı daha çok streslendirmeyin trollemeye başladığınızı düşünmeye başladım. Site koskoca Türk telekom'un sizin 30 TL'nize kalmazlar merak etmeyin :D
  4. berke.

Çözüldü✓ ACİL yardım İncehesap 2 ayrı kredi kartı ödemede 2. kartta taksit olmuyor.

Ödeme yaptıktan sonra bankana taksitlendirebiliyor musun?
  5. berke.

❌İndirim Bitti! Colorful 4070 16.250 TL !!!!!

Beş para etmez. :kekw:
  6. berke.

Evet az önce gördüm fakat şu an ki cüzdanımın hali şu şekilde. :D Doları bozdurmak yerine biraz daha bekleyeceğim.
  7. berke.

İptal etmezlerse iyi fiyat ben 3 gün önce 15399'a almıştım. :/ 1700489459 Fiyatı beleşti fakat 3200 MHZ'i görünce alasım gelmedi daha iyi bir anakart tercih etmek istedim. :D
  8. berke.

Ben düşünüyordum almayı :D sonrasında vazgeçtim biraz daha koyup B550 Gaming X V2 tercih edeceğim.
  9. berke.

Ne kadardan aldınız 4060 TI'yi?
  10. berke.

18.30'a kadar belli olur İncehesap hızlı kargo yapıyor Cuma 16:30'da aldığım kartı yetiştirdiler aynı gün. :D
  11. berke.

Son sürücüyü kullanma anlık drop sıkıntıları yaşarsın 537.58 sürücüde sorun yok ondan başka bir sorun yok hayırlı uğurlu olsun. 1700487788 Hem ucuz hem premium serisi daha ne olsun?
  12. berke.

Güzel kart fakat bu fiyatı gördükten sonra pişman oldum cuma günü 15.399'a almıştım :/
  13. berke.

Daha 2 gün önce 4060 TI aldım 15.399 TL'ye kafayı yiyeceğim :D
  14. berke.

%40 + %40 da kapidan iade istiyolar mi cidden

Sonuç daha belli değil zaman gösterecek dediğim gibi bazılarının kargoları iade ediliyor şu an.
  15. berke.

En iyisini yapmışsın riske girmeye gerek yoktu tam Kumar işiydi
  16. berke.

Umarım sen haklı çıkarsın kimsenin başı yanmaz bu olaydan ihtiyaç sahipleri arkadaşlara kızamıyorum hele ki YKS kitapları alıp hazırlanan arkadaşlara
  17. berke.

Saygı çerçevesinde tartışmaya giriyorum fakat sen bunu agresif bir dil ile algılıyorsan kusura bakma bu senin hatan. Bana tedavi görmemi falan söyleyen kişi de sensin ne dememi bekliyorsun sana paragraf kitabı önerdim okumada eksiklerin var. Ek olarak dediğim şey de çok kötü bir şey yok...
  18. berke.

Forum üzerinden kanıtlar toplanırsa peki ne yapacaksın gerçekten merak ediyorum bundan emin olamazsın dediğim gibi zaman her şeyi gösterir top sizde arkadaş başarılar!
  19. berke.

Forumlara da bakılabiliyor sözleşmelerde eğer mahmekeme isterse bu tür mesajlar genellikle verilir. Admin'lerin bu konuyu çok daha önce kaldırmaları gerekiyordu ama neden kaldırmadılar cidden bilmiyorum kimseyi korkutmuyorum sadece olabilecek ihtimalleri söylemeye çalışıyorum çok az düşünceyle...
Top Bottom